Şimdi Ara

süper bir oyun (hapis tarzı) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
8.859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • huzeyd sayesinde bölüm 3 numaranın kağıtta olduğunu farketmiştimde cam parçasını nereden bulacağım veya cam parçasıyla keseceğim aklıma gelmemişti

not:oyun bitti 3.bölüm son

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lord_darkar -- 4 Kasım 2006; 18:59:45 >
  • tebirkler bu arada beyler oyunu nasıl bitirdiğimi söyleyeyim çünkü oyunu biz yaptık :)
  • fena deilmiş
  • quzel oyun yapmissiniz ama biraz karisik
  • oleyy bitirdim oyunu
  • ben de bitirdim. yuppi. bende sinir krizlerine giriodum artık geceleri uyuyamıodum ne zmn gelcek bu oyunun sonu diye .
  • abi güzel hoşta oyunun sonu biras fıs olmuş sankı baglayamamıssınz gibi duruo bıras daha uzun olabılırdı gelıstırsenız ıı olur ????
  • hakılısın ama grafik fln bulmak zor oldu amatör çalışmalara olduğu için :)
  • ANAHTAR ,NUMARA VE MÜREKKEP BULDUM ADAM BİRAZ KÜTÜK KAPI YA BASIYORUM ÖNEMİYOK DİO NASI Bİ DAM BU
  • nerde bu 1. bölümdeki kağıt??????
    salonun ortasındaki dolabın neresinde?????**
  • 20 dkde bitti ama saol güzel oyunmuş ama 3. bölüm çok kısa olmuş
  • Teşekkürler emeğe saygı
  • bitirdim teşekkür ederim 3.bölüm çok kolaydı
  • geçen oynadım oyunu bi şey yazmamıştım ama söylemeden geçemiğcem o camla kağıdı kesmek alakasız olmuş bende kırık bi pencere arıyorum cama uygun:) ama mürekkep olayı iyi en azından mantıklı bende hemen çözmüştüm camdada bi mantık olmalıydı neyse yinede fena diil
  • valla ben oyunu bitirdim ama hiçbirşey olmadı kötü bir oyundu
  • bitirdim
  • bitti harbiden manyak oyun olmuş 3. bolum çok kolaydı
  • ben pek sevemedim bu oyt
    unu
  • sonu çok kötü olmuş insan bi hesaplaşma introsu koyar. ayrıca nie o kodumunun telefonu sadece o direktli yerde çalışıyor. çok saçma olmuş. 2 saat dolandımsonra dedim bi internetten ipucu alayım die anca orda çekiyomuş telefon töbe yarrabbim. eksikleri olmasına karşın umut vaat ediyor. saygılar
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.