Şimdi Ara

Süper bi oyun -BOMBOM- (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
142
Cevap
1
Favori
24.301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oynayan kalmadı sanırım. Ben şifremi unutmadıysam bakarım belki bugün. Birlik başkanı bendim
  • ee çözmüşüz oyunu, Hile Bulabilen varmı? (17 lvl nick: 0zd3n)
  • Zena ben devam ediyorum. Eski nickim Jam di, şifre sebebiyle yeniden başladım.
  • Arkadaşlar oyuna ben facebooktan girmeye çalışmıştım ama oradan biraz yavaş oluyor, yüklemede sorun olabiliyor. Bir de şu linkten deneyin:

http://apps.337.com/tr/bombom?src=tr;ddt;w;pr1

Ben de yeni başladım sayılır, henüz tam isabetli atışlar yapamasam da yine de çok zevkli. Hele bir de rakibin dişli çıkarsa
  • s16'da oyun 1.siyim. Az önce silahımı +10 bastım :) Müthiş zevkli bir oyun. Tavsiye ederim :)
  • he bi bu eksikti:)
  • Oyun iyi değil. Worms türünde evet, sarıyor hem de. Fakat free oynayamıyorsunuz. İyi bir oyuncu olmak için illaki para yatırmanız lazım. Evlenme vs. de para istiyor. Bu oyunun ingilizce versiyonu daha ucuzdu galiba, para tuzağı.
  • Hocam bombom bana göre biraz kötü kalıyor.Bence en iyi oyun Cod WM3
  • rezerved
  • Oyunu 2,3 iken oynuyordum galiba şimdi 2,6 versiyonu gelmiş. Oyuna bir çok yenilik eklenmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AteistBoy

Hocam bombom bana göre biraz kötü kalıyor.Bence en iyi oyun Cod WM3

• s16'da devam ediyorum 32 lvl oldum. Gelecek arkadaşlara her türlü yardımı sağlamaya çalışırım ulaşmaları yeterli :)
  • akşam bakıcam
  • Server 11 de yim adım TheHaTe oyun artık sınırsız kıyafet ve saç dağıyor birde o kponlu kıyafetlerden silahlardan da ğıtıyor 3.2 var artık bombom da kpn çekmeniz lzm deil birde evlilik yüzüğünü kaçıranlar kaçırdı dağıtttılar herkexs evlendi s11 li olanlara verebilirim 2 tan

• Hadi herkes s11 e bnimle iletişmie geçin adım TheHaTe 35 lv im size yardımk edebilirim

• Worm'sun yerini kimse tutamaz :D
  • konuyu hortlatalım arkadaşınızla oynamazsınız çok sıkıcı
  • Bende oynuyordum bu oyunu 1-2 yıl önce ama son çıkan yenilikler felan oyunu sıkıcı hale sokmuş, yeni başlayacaklar hiç başlamasın bence para tuzağına dönmüş oyun.
    Birde sohbet kısmı berbat durumda
  • Türkçe versiyonu para tuzağı vs. vs. 'dir. Kesinlikle türkçede oynamayın sonra oyunu bırakır hakkını yersiniz.Her online oyun gibi buda bağımlılık yaratır.2011'in Mart'ında Türkçe'de başladım, 1 ay sonra araştırma yaptım ingilizce adını (DDTank) buldum.2011'in yazından beri AeriaGames'ta oynuyorum 44k 44lvlim.

Yapımcısı 7Road 'tır yani Legends Online gibi birşey vardı onunla aynı yapımcı.Sonuç olarak çinliler yine hiç şaşmadım.Böyle işte. Tanışmak isteyen "๖ۣۜMαs†εя™" tırnaksız oyuna yapıştırsın. "CERBERUS" serverindeyim.

NOT:İngilizce bilmeyen ve zerre kadar da öğrenmek istemeyenler yabancı oynamasın zevki çıkmaz yanlız hissedersiniz.İngilizceyi bilmeyen fakat yabancı dil, seyehat, yurtdışı, turizm vs. ilgisi olanlar (örn: ben) oynasın ve konuştuğunuz kişilerin cümlelerini translate kullanarak çevirin fakat cümleleri kendiniz onlardan görerek kurun.Böylece gittikçe kendinizin ingilizcesi gelişecek hatta ingilizce sokak/halk dili yazısını bile öğrenmiş sayılır olacaksınız.İmkanınız varsa tüm oyunları ingilizce filan oynayın. Bu oyun sayesinde bir kaç kelime Almanca/İspanyolca/Portekizce bile öğrendim.Mesela Transformice TR serverinde kimse birbirine yardım etmiyor her odada en az bir hack var, yardım ettiğime rağmen kimse yardım etmiyor küfür ediyorlar vs. zevk almıyordum.EN serverine girdim harika herkes benim gibi yardımsever idi.Bazen Türk'lerin kabalığını özlerseniz tekrar giresiniz geliyor. Türk'lere "bear" demelerine şaşmamalı insanlar çok kaba hayvanlara tecavüz bile var.Türklerden utanıyor gittikçe kopuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karanlık Ülke -- 1 Eylül 2013; 18:07:47 >

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.