Şimdi Ara

Sup ve Jung Rün Dizilimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
4.231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 30 lvl oldum daha rün dizemedim. Genelde jungda rammus malphite jarvan falan oynuyorum.Sup olarak da nami soraka (ilerde sona) oynuyorum.Bu iki lanenin dışına kolay kolay çıkmam.Adc hiç oynayamam bazen solo (gnar volibear) mid olarak da akali lux oynadığım da olur ama dediğim gibi hiç adc oynamam.Buna uygun rün dizmek istiyorum yardım ederseniz sevinirim
    -Savuma odaklı oynarım
    -2 rün sayfası var ap ve ad diye açacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nano6824 -- 16 Ağustos 2014; 22:28:40 >

• Jungle da büyüklerin ikisi saldırı hızı biri saldırı gücü kirmizilar saldırı gücü sarı zırh mavilere ister büyü direnci ister saldırı hızı koy

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu rünleri sup da olabilir mi sadece jung mu?
  • kullanacağın heroya göre jungle değişir. bazı herolara ms ile girilirken bazılarına armor pent ile girmek daha mantıklıdır. mesela udry için büyüklerin ikisi ms iken kırmızılar as diğerleri armor ve mr olur. jax için armor pent ve magic pent ile girenler var veya vi için ben armor pent ile giriyorum ve w açıp daha seri jungle dönebiliyorum.

supp için kırmızılar sana kalmış ad girende var magic pent girende. sarılar zırh, maviler mr, büyükler'de ap veya 10 saniyede 1 gold kullanman senin için daha iyi olur. tabi bu sayfada tresh leona gibi tanklar için iyidir. ama lulu morgana gibi supplar için kırmızılar magic pent. ve büyükler ap olursa ilk lvllerde senin adc'ne damage konusunda yardım edebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C6B037E8D -- 16 Ağustos 2014; 21:04:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nano6824

Bu rünleri sup da olabilir mi sadece jung mu?

Sup olmaz supa büyü direnci can mana zırh saniye başı altın koyabilirsin sana kalmış

• zaten 2 sayfa var ap ve ad dizecem.Ama bu herolarla uyumlu olsun diye dedim.3000 ip var biraz başlayım yavaştan.Bu ründen pek anlamıyorum biraz daha ayrıntılı anlatın lütfen :( Türk serverinde oynuyorum.
  • Jungle oynadığın heroya göre değişir. Eve oynuyorsan AP AD karışık yaparsın, WW Udyr Vi oynuyorsan saldırı hızı, Kha Pant Rengar oynuyorsan flat AD ve Armor Pen ağırlıklı rünler alırsın.
    Support için şahsen direk AP rün sayfası kullanıyorum fakat eğer illa da supporta özel rün istiyorsan kırmızıları karma nüfuz yapabilirsin mesela. Büyükler herosuna göre değişmekle birlikte AP veya Zırh olabilir. Sarıların yarısı mana yenilenmesi olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L.J -- 16 Ağustos 2014; 22:17:50 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Zed vs Shen (zed gizli pasif)
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: L.J

Jungle oynadığın heroya göre değişir. Eve oynuyorsan AP AD karışık yaparsın, WW Udyr Vi oynuyorsan saldırı hızı, Kha Pant Rengar oynuyorsan flat AD ve Armor Pen ağırlıklı rünler alırsın.
    Support için şahsen direk AP rün sayfası kullanıyorum fakat eğer illa da supporta özel rün istiyorsan kırmızıları karma nüfuz yapabilirsin mesela. Büyükler herosuna göre değişmekle birlikte AP veya Zırh olabilir. Sarıların yarısı mana yenilenmesi olabilir.

Şimdi ap ve ad diye iki sayfa açacam.Klasik ap sayfası nasıl oluyor hocam.Yani sizde oynadığınız karaktere göre değişir diyorsunuz jungda mesela j4de ad malp da ise ap gibisinden.Öyle anladım.İki sayfadan örnek koyarsanız sevinirim(ss).Kötü oynayan biri değilim son maçım 3/2/25 idi mesela ama rün konusunu bilmiyorum.Şu büyüklere gelişmiş yetenek gücü çıkayım iyi olur herhalde.Dediğim gibi vuruş odaklı değil savunma odaklı oynayan bir oyuncuyum

• nano6824 kullanıcısına yanıt
    AP sayfası:
    Kırmızılar Büyü Nüfuzu
    Sarılar 5 tane Zırh veya HP 4 tane Mana Yenilenmesi(tamamı zırh da olabilir)
    Maviler Büyü Direnci
    Büyükler Yetenek Gücü

AD sayfası:
    Kırmızılar Saldırı Gücü
    Sarılar 5 tane HP 4 tane Zırh veya tamamı Zırh
    Maviler Büyü Direnci
    Büyükler Saldırı Gücü

Genel geçer AD ve AP rünler klasik olarak böyledir.

Bu sayfalar yoksa o hesapta eloboost bile yapılmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L.J -- 16 Ağustos 2014; 22:40:30 >
  • L.J kullanıcısına yanıt
    Büyükler doğru yapmışım büyü direncini de de gitmişim zırhı kırmızılara çıkmışım :( gitti 1000 ip neyse böyle yapayım o zaman teşekkürler hocam
  • Kırmızılar büyükler saldırı hızı
    Sarılar can
    Maviler seviye M.Resist
    21-9-0 runlerle master Jung oyna
    Gank elzem olmadıkça atma f.flare+tin taşı ile sabahlara kadar ormanda yaratık kes 14 15.dk de stackleniyor Jung itemi ortalama olarak ..
    Zaten 25.dk den sonra 3 saniye de falan tank i eriyotiyorsan

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.