Şimdi Ara

Sunucudan bir başvuru döndürüldü.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
1
Favori
980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar MSMG toolkit ile Win10 LTSC x64 sistemi özelleştirmeye çalışıyorum ama program açılmıyor Sunucudan bir başvuru döndürüldü. deyip şu da resim

• domain de değil dimi sistem.

• origin90 kullanıcısına yanıt

Domain ne oluyor etki alanı mı? Ben öyle birşey yapmadım ama bilgim olmadan domain'e katıldıysam nasıl öğreniriz bunu?

• Şimdi başka programları da denedim bazıları açılmıyor dün açtığım program bugün açılmıyor başlıkta ki hatayı veriyor. Bir de birşey farkettim sadece yönetici olarak çalıştırırken bu hatayı veriyor yoksa yönetici yetkisi olmadan normal bir şekilde açılıyor

EK; Sorunu çözdüm arkadaşlar;

Windows ve R tuşlarına basınca açılan çalıştır penceresine secpol.msc girip onayladım.

Yerel Güvenlik İlkesi açıldı ve sağdan Güvenlik Ayarları > Yerel İlkeler > Güvenlik seçenekleri kısmına girdim. Sağ tarafta ki dizelgeyi aşağıya kaydırıp Kullanıcı Hesabı Denetimi: Yalnızca imzalı ve doğrulanmış olan çalıştırılabilir dosyaları yükselt seçeneğini açtım

Bende bu seçenek Tanımlanmamış diye görünüyordu nedense(yani ne etkin ne devre dışı) ama devre dışı oluyormuş varsayılan olarak. çift tıklayarak seçeneği açtım

Seçeneği Devre dışı'ya ayarlayıp Uygula/Tamam dedim böylece sorun çözüldü. ama gene çözülmediyse yine buradan Kullanıcı Hesabı Denetimi: Yalnızca güvenilir konumlara yüklenmiş UIAccess uygulamalarını yükselt ayarını da Devre dışı'ya alın çözülmesi gerekir denilmiş yabancı forumlarda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 46and77 -- 11 Ekim 2022; 1:21:21 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.