Şimdi Ara

sunroof kapak döşeme yenilemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aracın sunroof altındaki kapak döşemesi iyice kendinden geçmiş durumda, önceden sadece ön taraftaki kırık yüzünden sarkma vardı ama güneşin de etkisiyle iç kısımdaki yapıkan gücünü azaltmış, ki muhtemelen ileri geri açıp kapatırken de biryere takılmış ve içeri kısımda da yerinden fazlasıyla çıkmış durumda, resimlerde de gayet açık belli oluyor,

bunu yaptırmak için 150-200 tl arasında ücret istiyorlar, okadar bütçe ayırmam şuan için olanaksız, bir yapıştırıcı parasına aynı parçayı kullanarak bu işi halleredim diye düşünüyorum, çok kullandığım birşey değil gerçi genelde açık vaziyette duruyor ama çok rahatsiz edici bir görüntüsü var, düzeltmediğim bir bu bir de kapı bezleri kaldı, sonrasında araç 10 numara bi hale gelecek inşallah...

bunu kendim yapacağım, gördüğüm kadarıyla kapağı indirebilmem için tavan döşemesini olduğu gibi indirmem gerekecek. başka bir tür çıkış yolu göremedim.

sonrasında da bir temizleyip, yapıştırıp yerine takmayı planlıyorum, umarım bir sıkıntı çıkmaz...

böyle bir uygulamayı daha önce yapanınız var mı? bir önerisi olan? fikri olan?

• uygulamayı yapmadm ama eski aracmda böle bi durum oldu gibi , temzlik için çıkarmıştım o perdeyi ,
    esnek olduğundan dolayı kastırarak çıkarmıştım dışarda temizleyip kastırarak geri takmıştık araç focus tu , malzeme kalitesini direncini bilemem ama dışarı çıkarabilirseniz ters vaziyette detaylı el işçiliğyle derbi tarcı yapştırıcyla yapışır gib duruyor
  • az önce işlemi bitirdim, döşeme ile bir alakası yokmuş olayın, perde üzerinde 4 tane diş vay, bunlar esneye biliyor, sanrufu tamamı ile içe alıp perdeyi öne çekince zaten dişler görünüyor... dişlerden düzgünce kastırdıgım zaman kolayca çıkıtı, üzerindeki bezi kullandım yine, aynısının bulunması sıkıntı olacaktı, biraz pis duruyor ama olsun, sarkık durmasından iyidir. tek sıkıntı itip çekmek için kullanılan plastik ömrünü tamamlamış, zaten yarısı kırık durumda, o plastik parçayı çıkmacılardan bulabilirmiyim bilmiyorum, bi şansımı deneyeceğim.

yalnız geri takarken baya bir uğraştım, perdeyi yerine oturttum ama sanrufu kapatmak istediğimde sona kadar gelip birşeye takılıp aynen geri dönüyordu...

içe giren kısımda perde ile sanruf birbirine takılıyormuş, perdenin arka demirini biraz eğdim, sonrasında da biraz zorlama ile yerine takabildim.

son işlem esnasında ön tırnaklardan birtanesinin ucu kırıldı, perde boşta duruyor gibi, o aradaki parçayı veya bir benzerini bir şekilde bulmam lazım.

kırılan diş, bu parçayı bulmam lazım...

buda son kullanım tarihi geçen kırık plastik aparat...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Araç tavan rengi atması
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.