Şimdi Ara

sunray4 se hd ve mixeshop hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • yaklaşık 1 yıl önce çinli mixes shoptan sunray4 triple tuner bir cihaz almıştım. alırken de türkiyedeki sorunları yazdım ve tarifim üzere paketlenip gönderilmesini istemiştim.neyse ürün geldi ve gümrüğe takıldı almaya gittiğimde bir de ne göreyim. cihaz kaft kağıda sarılmış fatura yok sadece üzerine bir defter kenarından yırtılmış 10 cm kare bir not kağıdı iliştirilmiş ve 30 dolar tamir ücreti diye yazılmış. tabii paket açılınca içinden çıkan uydu alıcının yeni olduğu görüldü . hatta bu konu ile ilgili o tarihtede bir şeyler yazmıştım. neticede gümrük ödeyip ürünü aldım eve geldim.ürünü açtığımda içeriğinin eksik olduğunu fark ettim.ceryan kablosu ve scart dönüştürücü çıkmadı.bunun üzerine ertesi gün skype ile firmayı aradım durumu anlattım. böyle problemlerin bazan olabildiğini kendi piyasamda bu eksiklerin bulunup alınabileceğini birdahaki alışverişte iskonto yapacakları nı söylediler.kendilerine kullanımla ilgili hiç bir dökümanın gelmediğini ve bunun benim açımdan bir problem olduğunu ve son kullanıcı olduğumu belirtince aslında cihazla birlikte vcd gönderdiklerini ama daha sonra bu gönderimi yapmadıklarını söylediler .bunun üzerine cihazın forum ve site adresini ve oradan temin edebileceğimi
    problemimi bu şekilde çözmem gerektiğini söylediler. bunun üzerine bende eğer bir hafta içinde eksiklerle ilgili bir şey yapılmaması halinde paypaldan dispute açacağımı söyledim. bir hafta bekledim dispute açtım.1 saat sonra skyp dan aradılar neden dispute açtığımı sordular .bende başta söylediklerimi ve beni dikkate almadıklarını söyledim.ve iletişimi yazılı olarak sürdürmek istediğimi söyledim. velhasıl mesajlaşmaya başladık ve onlar ürün arızalandığında garanti desteği vermiyeceklerini buna benze biz iyi adam sen kötü adam muhabbeti yaptılar. velhasıl bu yazılı olarak yapılan iletişimi paypala ilettim.ve kısmi para iadesi talebinde bulundum.fakat paypal bana ürünü geri yollamam halinde para iadesi yapabileceğini yazdı. bende iade etmedim konu kapandı. birde bir yapılan alışverişte paypal komisyonunu müşteriye yansıtan bir firma.yapmış olduğum yüzlerce alışveriş içerisinde bunun gibi bir kaç istisna yaşadım.sonrasında m tüner sipariş ettim oda geldi fakat sanki bir cihazdan sökülüp gönderilmiş gibiydi tünerin teneke kısmında çizikler vardı. fakat sorunsuz çalıştı. ayın 21inin akşamında bir kaç parça sipariş verdim paypaldan sistem otomatik parayı çekti ve sonrasında siparişi onaylama maili geldi maildeki sipariş kontrol numarasından kontrol ettiğimde böyle bir siparişin olmadığını belirtir bir mesaj çıkınca skype ile ulaşmak istedim hiç kimse açmayınca bu sefer mail gönderdim.cevap bekliyorum.parayı aldılar sipariş ortada yok.hadi hayırlısı.siz siz olun sakın bu firmadan paypal dışı kart ile falan her hangi bir alışveriş yapmayın. bizim pazarlarda ki esnafımız bile bunlardan daha namuslu ve duyarlı . bunu sakın unutmayın.ödeme paypal yolu ile yapıldığı için bir endişe duymuyorum. bu arad cihaz gayet güzel çalışıyor. bir yıldır onca kurcalamama rağmen hala sıkıntısız çalışıyor. ve tüner hassasiyeti gelen m tüner ile aynı birde a8p simkart siparişim var çalışıp çalışmayacağını bilmeden sipariş verdim.gerci öncesinde firmayı aradim mesaj attım.dönmediler bende avrupa bordlarında araştırdım. çalıştığını ancak her servere uyumlu olmadığını yazmışlar. hayırlısı bakalım. bu konu hakkında (A8Psimkart ) bilgsi olan paylaşırsa müteşekkir kalırım.Bu paylaşım birilerini karalamak için deyil yaşadığım olumsuzlukları paylaşmak ve alışveriş konusu hakkında dikkat çekmek için yapılmış bir paylaşımdır.herkese iyi günler dilerim.







  • bu gün mixes shop parayı paypala iade etti
  • mixes shop yada eski adı ile yaoxin italyaya ve ingiltereye gönderdikleri ürünler den bazıları (tuner arızası) nedeniyle değişim talebinde bulunanlarla dolu ve italyan bordlarında efsane oldular dm 800 hd se cihazların üretim bandında bir parti tünerin arızalı çıkması sebebiyle ve kalite kontrolü yapılmaksızın gönderilmesi sonucu bu hata yaşanmıştır.bordlarda anlatılan iadelerin nakliyesi müşteri tarafından karşılandığı ve bununda avrupadan çine neredeyse cihaz parasına yakın tuttuğu yazılıyor. çinliden evliya sokma avluya.
  • mixes shop teslimatları geciktiriyor.alışverişlerimizde dikkat etmek lazım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.