Ben SUNNY SNY 4004 model bir divX player aldım. Herşeyi güzel hoş ta DVD veya VCD ye kopyaladığım MPG ve DAT dosyalarını çalıştırmıyor kitlenip kalıyor. Aynı dosyaları USB diske attığımda süper oynatıyor. Ayrıca divX filmlerin altyazısının filmle aynı olması gerekmiyor film yanında kaç tane altyazı dosyası varsa hepsini gösteriyor birini seçiyorsun
bende bugün tam almıştım ki kasada bişey dikkatimi çekti ve bıraktım. desteklediği formatlar çok güzel ama dvd- yazmıyodu satıcı çocuğa sordum o da şaşırdı ama yazmıyosa açmaz dedi. dvd- formatını açıyor mu ?? bir de divxlerde kitlenme oluyor mu??
bugün gittim test ettim sunny4004 modelini türkçe karakterlerde sorun çıkarttı ve almaktan vazgeçtim.
Cihazın TÜRKÇE altyazı desteği var. Merak etme ayarları ingilizcedeyken Türkçe karakterleri göstermez tabi. Ben kullanıyorum. DVD oynatmaması diye bişey söz konusu değil cihazın adı DVD zaten nasıl böyle düşünebiliyorsunuz anlamıyorum.
kutusunda sadece dvd+ yazması dikkat çekici bir özellik.. satan elemanda evet türkçe karakterleri göstermiyomuş malesef dedi ama dil seçenekleriyle ne kadar ilgilendi bilemiyorum ben denemeye gittim ve verdikleri bilgiyi, gördüğümü söylüyorum. yani anlaşılmıcak bişey yokmuş...
türkçe karakter de bir problem yok ben memnunum sadece ara sıra kötü disk diyor cd yi çıkarıp koyuyorum çalıştırıyor..
_sapphire_ kardeş benim player MPG ve DAT dosyalarını USB veya SD den çok süper oynatıyor ama CD veya DVD ye kopyalanmış MPG ve DAT dosyalarını kesinlikle oynatamıyor, oynatmaya başlar başlamaz ekranda karlanma oluyor ve kitlenip kalıyor. Seninkinde öyle bişey var mı? Bu sadece CD/DVD deki MPG dosyalarında oluyor. Aynı CD içindeki diğer DivX ve mp3 dosyalarını oynatıyor MPG lere gelince kitleniyor!
SUNNY DivX playerler dışında MPG ve DAT dosyalarını CD/DVD'den oynatamayan cihazı olan arkadarşlar var mı? Böyle bi sorunu nasıl çözeriz ki USB ve SD den oynattığı aynı dosyayı CD/DVD den oynatamıyor ne gazrip şey. (CD/DVD okuma sorunu olmadığı halde)
Ula ben ve birkaç kişiden başka sunny alan yok heralde bu memlekette.
benim sorunum da yazının küçük olması yazıyı büyük göstermesini nasıl sağlarız onu bilmiyorum onun haricinde harika makina bu sunny ler. çok memnunum ve herkese tavsiye ediyorum... yazı karakterlerinin büyümesi için yardımcı olabilirseniz sevinirim...
Başka bir konu açmaya gerek var mıydı, zaten Sunny konusunda açılmış ve paylaşım yapılmışken? Üstelik bu konuda altyazı ve cihaz fotoğrafları da varken; ahhh ahhh.. http://forum.donanimhaber.com/m_14598405/tm.htm
Arkadaşım bu konuyu senden önce açtım ben. Konukların açılış tarihlerine bak ondan sonra konuş.
quote:
Orjinalden alıntı: memoryx17
Arkadaşım bu konuyu senden önce açtım ben. Konukların açılış tarihlerine bak ondan sonra konuş.
Sen-ben muhabbetinde değilim, sen beni yanlış anladın genç Saygılar
Benim de sen-ben kaygım yok tabiki ama öyle bir mesaja böyle bir cevabı da hoşgör. Ayrıca divx player fotoğraflarıyla güzel olmuş senin açtığın konu.
Bak bahaneyle senin konunun hitini de artırmış oldum Saygılar
quote:
Orjinalden alıntı: memoryx17
Benim de sen-ben kaygım yok tabiki ama öyle bir mesaja böyle bir cevabı da hoşgör. Ayrıca divx player fotoğraflarıyla güzel olmuş senin açtığın konu.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme