Hem çok şık hem de Türkçe altyazıları oldukça okunaklı ve büyük gösteriyor. Şu ana kadar kullandığım DVD/DivX oynatıcılar içerisinde bu işi en mükemmel yapan cihaz olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim! Üstelik ön panelde gizli bir kapak altında USB ve SD/MS/MMC kart okuyucusu da var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sparhawkisme -- 29 Mayıs 2007; 10:39:30 >
Gelenede gidenede eyvallahım var..gelmişede-geçmişede saygım.. şu saatten sonra kafama anca toka takarım.. kimsenin hayatı beni ilgilendirmez,benimkide kimseyi.. bu hayat benimse eğer cidden yaşamaya değer.. dün-dündür,bugün-bugün..dünya 1 gündür.. oda bugündür..
Cihazın kasası çok şık, işçilik kalitesi de iyi gözüküyor. Samsung E900 cep telefonuna benzettim biraz; simsiyah cam gibi bir panel, ekran falan gözükmüyor, ancak cihazı açınca siyah ekran altından yazılar beliriyor
usb'yi deneme şansın oldumu? 1.1 mi 2.0 mı? çipseti nedir? birde mümkünse cihazın arka fotosunu göndermen mümkünmü? bu bilgileri yazabilirmisin ? teşekkürler
USB'yi denedim ama 1.1/2.0 bilgisi yok. Ancak Philips 5960'ta takılarak oynayan filmlerin bu cihazda USB'den akıcı bir şekilde oynadığını söyleyebilirim
Fotoğrafı uygun bir ara çekmeye çalışırım ama yakın zamanda zor
Chipset'inin ne olduğunu bilmiyorum. Kullanıcı arabirimi çok iyi, kesinlikle Premier ya da Schamb Lozenz'ler gibi değil
Bende de SUNNY 4004 modeli var. CD/DVD ye veri olarak kopyalanmış MPG ve DAT dosyalarını oynatamıyor. Aynı dosyaları (.mpg ve .dat) USB disk veya SD karta kopyaladığında oynatıyor. İlginç bi durum. Sanırım bütün SUNNY modellerinde bu sorun var. Bu eksi özellik yanında diğer özellikleri tatmin edici.
Yukarıda belirttiğim (MPG ve DAT dosyalarını CD/DVD'den oynatamaması) konu hakkında firmanın web (www.sunny.web.tr) sayfasına 2-3 tane mesaj yazdım 1 ay geçmesine rağmen herhangi bir cevap vermediler. Firmayı biraz ilgisiz buldum bu konuda. Sayfaya müşteri hizmetleri için sayfa koymuşlar ama baktıklarını sanmıyorum belkide öyle bi sayfa koyduklarından haberleri bile yok... sağolsunlar...
sparhawkisme selam. player ı ne kadara ve nerden aldıgını soylermisin ben de almayı düsünüyorum da. birde bu sunny lerin servisi nasıl hic sorun yasayan oldu mu?
sparhawkisme selam. player ı ne kadara ve nerden aldıgını soylermisin ben de almayı düsünüyorum da. birde bu sunny lerin servisi nasıl hic sorun yasayan oldu mu?
Merhaba. 95YTL'ye Bimeks'ten aldım. Yeni aldığım için servis konusunda bir bilgim yok. Ancak Sunny'nin arkasındaki firma Atmaca Elektronik'in 25 yıldır bu piyasada olduğunu söyleyebilirim.
Ben bu player ı inanılmaz derecede begendim. Çok şık bi kere ...arkadaşımız da şimdiye kadar memnun oldugunu soyluyor. Farkındayım yoruyoruz ancak player ın arkadan resmini ve kumandasının resmini cekebilir misin acaba?
5.1 destekliyor mu? dts ozelligi var mı? altyazi secebiliyor muyuz? geleneksel cihazların oynatamadigi bisey oldu mu? (.dat gibi)
bu sorulari da yanitlarsin sana cok mutesekkir olucam
Ben bu player ı inanılmaz derecede begendim. Çok şık bi kere ...arkadaşımız da şimdiye kadar memnun oldugunu soyluyor. Farkındayım yoruyoruz ancak player ın arkadan resmini ve kumandasının resmini cekebilir misin acaba?
5.1 destekliyor mu? dts ozelligi var mı? altyazi secebiliyor muyuz? geleneksel cihazların oynatamadigi bisey oldu mu? (.dat gibi)
bu sorulari da yanitlarsin sana cok mutesekkir olucam
simdiden cok tesekkur ediyorum
cihazın hayirli olsun gule gule kullan.
* 5.1 desteği ev dts desteği var; cihaz kendinden decoder'lı * film ve altyazının aynı isimli olması GEREKMİYOR, filmi oynatmak istediğinizde bir menü geliyor, o menüden istediğiniz altyazıyı seçebiliyorsunuz * AVI formatında DivX ve XviD filmlerimi sorunsuz oynattı, MP3 ve JPEG'lerde de sorun yok, kopya/orijinal DVD'lerdi de takılmadan gösteriyor ancak .dat denemedim. VCD'lerin AVSEQ01 dizini içindeki MPEG1 film dosyasının uzantısı DAT olduğu ve bu cihaz da VCD'leri gösterebildiği için DAT dosyalarında bir sorun olacağını zannetmiyorum.