Şimdi Ara

Sunny SNY-4002 - Mükemmel DivX/XviD altyazı hem de Türkçe!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
468
Cevap
0
Favori
49.775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1234...11...24
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hem çok şık hem de Türkçe altyazıları oldukça okunaklı ve büyük gösteriyor. Şu ana kadar kullandığım DVD/DivX oynatıcılar içerisinde bu işi en mükemmel yapan cihaz olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim! Üstelik ön panelde gizli bir kapak altında USB ve SD/MS/MMC kart okuyucusu da var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sparhawkisme -- 29 Mayıs 2007; 10:39:30 >

• gerçektende güzele benziyor.
  • Cihazın kasası çok şık, işçilik kalitesi de iyi gözüküyor. Samsung E900 cep telefonuna benzettim biraz; simsiyah cam gibi bir panel, ekran falan gözükmüyor, ancak cihazı açınca siyah ekran altından yazılar beliriyor
    bu bilgileri yazabilirmisin ?
    teşekkürler

Orjinalden alıntı: josh-r

usb'yi deneme şansın oldumu?
    1.1 mi 2.0 mı? çipseti nedir?
    birde mümkünse cihazın arka fotosunu göndermen mümkünmü?
    teşekkürler

USB'yi denedim ama 1.1/2.0 bilgisi yok. Ancak Philips 5960'ta takılarak oynayan filmlerin bu cihazda USB'den akıcı bir şekilde oynadığını söyleyebilirim

Fotoğrafı uygun bir ara çekmeye çalışırım ama yakın zamanda zor

Chipset'inin ne olduğunu bilmiyorum. Kullanıcı arabirimi çok iyi, kesinlikle Premier ya da Schamb Lozenz'ler gibi değil

Orjinalden alıntı: josh-r

usb'yi deneme şansın oldumu?
    1.1 mi 2.0 mı? çipseti nedir?
    birde mümkünse cihazın arka fotosunu göndermen mümkünmü?
    teşekkürler

Yukardakilere ilaveten
    .mp4 (nokia ceptelefonumdaki sesli video kaydı) ve .mpg uzantıları oynatıyormu?
    şimdiden teşekkürler.
  • Bende de SUNNY 4004 modeli var.
    CD/DVD ye veri olarak kopyalanmış MPG ve DAT dosyalarını oynatamıyor.
    Aynı dosyaları (.mpg ve .dat) USB disk veya SD karta kopyaladığında oynatıyor. İlginç bi durum. Sanırım bütün SUNNY modellerinde bu sorun var.
    Bu eksi özellik yanında diğer özellikleri tatmin edici.
  • Yukarıda belirttiğim (MPG ve DAT dosyalarını CD/DVD'den oynatamaması) konu hakkında firmanın web (www.sunny.web.tr) sayfasına 2-3 tane mesaj yazdım 1 ay geçmesine rağmen herhangi bir cevap vermediler. Firmayı biraz ilgisiz buldum bu konuda. Sayfaya müşteri hizmetleri için sayfa koymuşlar ama baktıklarını sanmıyorum belkide öyle bi sayfa koyduklarından haberleri bile yok... sağolsunlar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: stabilo

qpel codecli filmleri ve WAF release grubunun riplediği divxleri oynatıyor deyin de hemen 1 tane de ben alıyim lütfen.

Bu tip filmlerden bir şekilde küçük örnekler (mesela 3-5dk'lık parçalar) sağlayabilirseniz deneyip sonucu size dönerim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: JasmineFree

sparhawkisme selam. player ı ne kadara ve nerden aldıgını soylermisin ben de almayı düsünüyorum da.
    birde bu sunny lerin servisi nasıl hic sorun yasayan oldu mu?

Merhaba. 95YTL'ye Bimeks'ten aldım. Yeni aldığım için servis konusunda bir bilgim yok. Ancak Sunny'nin arkasındaki firma Atmaca Elektronik'in 25 yıldır bu piyasada olduğunu söyleyebilirim.
  • Ben bu player ı inanılmaz derecede begendim. Çok şık bi kere ...arkadaşımız da şimdiye kadar memnun oldugunu soyluyor. Farkındayım yoruyoruz ancak player ın arkadan resmini ve kumandasının resmini cekebilir misin acaba?

5.1 destekliyor mu?
    dts ozelligi var mı?
    altyazi secebiliyor muyuz?
    geleneksel cihazların oynatamadigi bisey oldu mu? (.dat gibi)

bu sorulari da yanitlarsin sana cok mutesekkir olucam

simdiden cok tesekkur ediyorum

cihazın hayirli olsun gule gule kullan.

Ben bu player ı inanılmaz derecede begendim. Çok şık bi kere ...arkadaşımız da şimdiye kadar memnun oldugunu soyluyor. Farkındayım yoruyoruz ancak player ın arkadan resmini ve kumandasının resmini cekebilir misin acaba?

5.1 destekliyor mu?
    dts ozelligi var mı?

* 5.1 desteği ev dts desteği var; cihaz kendinden decoder'lı
    * film ve altyazının aynı isimli olması GEREKMİYOR, filmi oynatmak istediğinizde bir menü geliyor, o menüden istediğiniz altyazıyı seçebiliyorsunuz
    * AVI formatında DivX ve XviD filmlerimi sorunsuz oynattı, MP3 ve JPEG'lerde de sorun yok, kopya/orijinal DVD'lerdi de takılmadan gösteriyor ancak .dat denemedim. VCD'lerin AVSEQ01 dizini içindeki MPEG1 film dosyasının uzantısı DAT olduğu ve bu cihaz da VCD'leri gösterebildiği için DAT dosyalarında bir sorun olacağını zannetmiyorum.

• quote:

Orjinalden alıntı: legion90

Hocam mov. dosyalarını açabiliyor mu?

MOV dosyasının çok tipi var, çünkü MOV da aynen AVI givi sadece "container" yani "taşıyıcı" formatın adı. MOV içerisinde MP4, H.263, H.264/AVC,.. gibi farklı formatlar olabilir. Kesin birşey söyleyebilmem için elinizdeki bu dosyalardan küçük bir örneği benimle paylaşmanız gerekebilir. Üşenmeyip denerim, sonucu da burada paylaşırım ama elimde böyle bir dosya yok. Ancak kişisel kanaatim MOV dosyalarını göstermeyeceği yönünde..
    quote:

Orjinalden alıntı: sparhawkisme

quote:

Ben bu player ı inanılmaz derecede begendim. Çok şık bi kere ...arkadaşımız da şimdiye kadar memnun oldugunu soyluyor. Farkındayım yoruyoruz ancak player ın arkadan resmini ve kumandasının resmini cekebilir misin acaba?

5.1 destekliyor mu?
    dts ozelligi var mı?

* 5.1 desteği ev dts desteği var; cihaz kendinden decoder'lı
    * film ve altyazının aynı isimli olması GEREKMİYOR, filmi oynatmak istediğinizde bir menü geliyor, o menüden istediğiniz altyazıyı seçebiliyorsunuz
    * AVI formatında DivX ve XviD filmlerimi sorunsuz oynattı, MP3 ve JPEG'lerde de sorun yok, kopya/orijinal DVD'lerdi de takılmadan gösteriyor ancak .dat denemedim. VCD'lerin AVSEQ01 dizini içindeki MPEG1 film dosyasının uzantısı DAT olduğu ve bu cihaz da VCD'leri gösterebildiği için DAT dosyalarında bir sorun olacağını zannetmiyorum.

• QPEL, XviD kodlamada kullanılan, dosya boyutunun küçültülmesi ile ilgili bir özellik. Günümüzde çok kullanılan ve gerekli olan birşey değil çünkü artık geniş diskler sayesinde yer problemi ve geniş band internet erişimi ile de indirme problemi yok. Bu arada cihazın QPEL/GMC desteği konusunda birşey bilmiyorum, elimde hiç böyle bir film yok.

P.M.'den görüşelim mi?

Saygılarımla...
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.