Şimdi Ara

SUNNY AT-817 1 GB PORTATİF MP3 ÇALAR DÜŞÜNENLERE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SUNNY AT-817 1 GB PORTATİF MP3 ÇALAR ALDIM VE KULLANALI 2 AYDAN FAZLA OLDU. NORMALDE BİRŞEY ALMADAN ÖNCE ARAŞTIRIRDIM AMA BU CİHAZDA EKRANIN BÜYÜK OLMASI, LİON PİLLE ÇALIŞMASI VE AVI OYNATMASI BENİ CEZBETTİ. NEYSE BU ÜRÜNÜ ALMAYI DÜŞÜNENLERE BENİM TAVSİYELERİM ŞUNLAR

MP3 SES BOĞUK ÇIKIYOR
    RADYODA SES KISIK VE STEREO MODUNU KAPATAMIYORSUNUZ
    ATTIĞINIZ DOSYALARIN ÖZZELLİKLERİNDE GÜVENLİK "EVERYONE" OLMASI GEREKİYOR
    YİNE ATTIĞINIZ DOSYALARDA İSİMLER KESİNLİKLE TÜRKÇE KARAKTER GEREKTİRMEMESİ GEREKİYOR
    PİLİ 2 SAATT KADAR DAYANIYOR
    HAFIZA KARTINA ATTIĞINIZ DOSYALARI AYNI ANDA GÖREMİYORSUNUZ HAFIZAYI DEĞİŞTİRMENİZ GEREKİYOR
    TUŞLAR ÇOK SERT OYUN OYNANACAK ESNEKLİKTE YAPILMAMIŞ
    DIŞARIYA SES ÇIKIŞI AŞIRI AZ ÇIKIYOR
    DOSYALARI KOPYALAMASI ÇOK AĞIR
    VİDEO AYARLARINI CİHAZA UYDURMADAN VİDEO İZLEYEMİYORSUNUZ
    ŞARJ MAKİNESİYLE ŞARJ OLMUYOR VE BİLGİSAYARDAN'DA ŞARJ ETMİYOR (CEP TEL. ŞARJ EDİYORUM)
    KULAKLIĞI GÜZEL DEĞİL

TABİ AVANTAJLARIDA VAR
    VİDEONUN GÖRÜNTÜSÜ ÇOK GÜZEL
    PİLİNDE NOKIA TEL. UYMASI
    BUNLAR AKLIMDA OLANLARDI KULLANIP MEMNUN OLAN VARMI BİLMİYORUM AMA BU CİHAZI BEN TEKNOSA'DAN ALDIĞIMA BİN PİŞMAN OLDUM
    180.00 YTL ALMIŞTIM AMA 50 YTL ETMEZ!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi changez -- 18 Temmuz 2007; 11:11:46 >

• Dostum bende inceledim bu ürünü dışardan bakınca mest ediyor ama içi 5 para etmez demekki.
  • Uyarıların için teşekkürler kardeşim.. Forumda kullandığı ürünleri iyi - kötü demeden sürekli yücelten, en iyisinin kendi kullandığı ürün olduğunu iddia eden, diğer ürünleri gözü görmeyen arkadaşlara örnek olabilecek bir yazı..
  • BU FORMU BU YÜZDEN ÇOK SEVİYORUM. ŞUANA KADAR ARADIĞIM, SORUN YAŞADIĞIM, MERAK ETTİĞİM VE DAHA BİR ÇOK KONUYU BU FORM SAYESİNDE ÖĞRENİP BULDUM. NEYSE BAHSETTİĞİM CİHAZ BİLGİLENDİRDİYSE SEVİNDİM.
  • Senin gibi arkadaşlar bu forumda fazlalaştıkça daha sağlıklı bilgiler elde ediyoruz bazı arkadaşlarımız malı kötü de olsa öve öve bitiremiyor ve böylece bizleri de o mala yöneltiyor.Neyse tekrar çok saol.
  • çok objektif bir inceleme olmuş, teşekkürler ve aynı zamanda geçmiş olsun
  • BENİM İÇİN PAHALI BİR DENEYİM OLDU, BUNDAN SONRA ÇÖP ALSAM ARAŞTIRIRIM ARTIK
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    mp3 çalar tavsiye ihtiyacım var
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ya bende haziranda at 817 sunny model bi mp4 aldımm ya gerçekten çok memnundum ama bi hafta sonra kapattığım zaman açılmadıı servise verdik 30 günde zor geldii iki ğün içinde tekrar bozuldu tekrar servise verdik bu sefer yenisi geldi yani bi hafta kullanabildim ve 2 ayda servisten dönmesini bekledim şimdi yenisi geldi geleli daha bi kaç saat oldu şarj oluo ama şarjtan çekiorum tıkk kapanıyo sizce normalmi 3 saattir şarjtaa serivisi aradım 24 saat şarjta beklet dediler LÜTFEN YARDIM EDİN
    not: sunny nin istanbul servisine 2 milyarlık dava açtık

üstteki arkadaş şarj olmuyoo nokia şarj aletiyle yapıorum demişş benimkinde doluo gibi gözüküoo sizindemi öleydii..... aslında gerçekten güzel bi alet ama

• arkadaşım acıkcası mahkemeye vermekle cok iyi yapmıssın cunku bu teknoloji piyasasında ( butun aletler için gecerli bilgisayardan mp3çalar beyaz esyaya vs....)onune gelen bi şirket kurup hemen kalitesiz ve adi üretimlere baslıyor umarım mahkemeyi kazanırsın onların da akılları baslarına gelmiş olur
  • ARKADAŞIM ÖNCELİKLE MSN ADRESİNİ EKLEDİM. BAŞKA SORACAĞIN BİRŞEY OLURSA ORDAN DA SORABİLİRSİN (cakabodiye başlıyor) NEYSE CİHAZIN ŞARJ OLAYI HİÇ BOŞUNA DENEME BEN 2 GÜN ŞARJDA BIRAKTIM YİNEDE OLMADI. HANİ YENİ BİR TEL. ALIRSINIZDA SİZE 1 GÜN BOYUNCA ŞARJ EDİN DERLER YA BENDE ÖYLE BİRŞEY SANDIM AMA ALAKASI YOK. HATTA CİHAZ ŞARJ EDİYORMUŞ GİBİ GÖZÜKÜYOR AMA HİÇ ALAKASI YOK. ELİMDE OLSA ÜRÜNÜ İADE EDERİM.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi changez -- 18 Ağustos 2007; 10:26:24 >
  • bende de bunun 2 model üstü var hayet memnum dokunmatik tuşlar var bunun tuşları bir garip
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.