Şimdi Ara

SUNNY AT-14100 (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
493
Cevap
7
Favori
114.607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar sunny 14100'e türksat 4a ya geçtikten sonra bir haller oldu. Daha önce anten gücü %100 sinyal gücü %90*95 aralığında iken Turksat 4a ya geçince anten gücü %100 sinyal gücü %40-50 aralığında başka cihaz takınca sinyal gücü % 90-95 aralığında değişiyor.
    11844, 12380 e ait sinyallerin hiç biri gelmiyor. Fabrika ayarlarına dönüp usb den yazılım güncellemesi yaptım yine aynı. yardımcı olursanız sevinirim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sukru_32

    bizim uyduda patladı sanırım..kanal kurulumunu yaptım ama kanal tasıma ıslemı esnasında donma yapıyor..
    flastan mı.? olur arkadaslar...

    Aynı sorun bende de var. Cihazı her açtığımda tekrar kurulum menüsü çıkıyor. Bu donma işlemini nasıl halledebiliriz?
  • 2sene kullandım bu cihazı her yönden on numara idi usb kayıt filan .hd kanallar donma yapıyor du çok idare ediyorduk .Türksat 4a ya geçtim geçeli hep don ma reset bıktım 14700var onda hicbirsey yok ne donuyor ne reset bende cihazı sattım next 5000hd aldım yetiyor iki cihazda da daha donma olmadı ki 14700 ü bir senedir kullanıyorum birdaha mini cihaz mı tövbe.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ESES li kullanıcısına yanıt
    14100 tuner sizlere ömür değişim malzeme için 70 tl istediler bende jameson js-2017 aldım. 110 tl ye yıllardır sunny kullanırdım 14100 garantisi dolduktan 1 ay sonra arıza yaptığı için jameson serisine geçtim. ilk açılış yavaş olsada kanal geçişleri, yayın kalitesi sunnyi aratmadı.
    dün itibarı ile yazılım güncellemesi yaptım. 2 gündür özelliklerini anlamaya çalışıyorum menüsü çok kolay. hotbird uydusunda şifreli bir çok kanalı açtı. kanallara göre şifre arayıp yüklüyorum.
  • İnternetten araştırmalarıma göre Sunny At 14100'ün Boot(flash veya tuner tam bilmiyorum) arızası kronik, bu da cihazda donma,kilitlenme ve cihazı açmama gibi arızalar yapıyor.
    Benimde garantim biteli 2 ay oldu. Garanti bitmeden aynı sorunlarla 2 defa servise göndermiştim ama yaptık deyip cihazı geri vermişlerdi şimdi en son Türksat 4A güncelemelerinden sonra cihazı zar zor açıyorum ve her açılışta tekrar kurulum istiyor. Her neyse anlaşılan benimde bootunun arızalı olduğunu düşünerek tamire vermek istiyorum. Sormak istediğim şu Bott değiştikten sonra tekrar aynı arızalarla karşılaşırmıyım. Birde Ankara dikmende oturuyorum bana tavsiye edebileceğiniz bir tamirci var mı? Eğer denildiği gibi 70 tl isterlerse cihazı çöpe atarım daha iyi...
  • bu alet türksat 4a'ya geçtikten sonra şifreleri çözmez oldu.
  • Bu alete yeni bir kanal nasıl ekleniyor biri adım adım anlatabilrmi lütfen TV8 HD kanalını eklemek istiyorum sadece menüden kuruluma geliyorum sonra yazanların hiç biri çıkmıyor ekranda ne yapmam lazım acaba ?
  • Cihazdan 2 gündür hoparlörlerde ses yokken geldiği gibi tısss diye bir ses geliyor. Direkt uydu alıcıdan geliyor ses. Sıkıntı yaratır mı sizce

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dsendil

    Bu alete yeni bir kanal nasıl ekleniyor biri adım adım anlatabilrmi lütfen TV8 HD kanalını eklemek istiyorum sadece menüden kuruluma geliyorum sonra yazanların hiç biri çıkmıyor ekranda ne yapmam lazım acaba ?

    Hala yapmadıysan özel mesaj atabilirsin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bugün birden bire sorunsuz çalışan uydumdaki tüm kanallar 15-20 saniyede bir takılmaya tık tık diye ses çıkartmaya başladı (takıldığında) sesde takılıyor fabrika ayarlarına döndürüp tekrar tarattım kanalları maa hala aynı hd sd tüm kanallarda takılma var frekasn %98 ile geliyor bu aletin son güncel sürümünün linkini paylaşabilecek var mı yada ne yapmam lazım böyle bi durumda hiç birşey izlenmiyor gerçekten çok gıcık bir durum.
  • Bu cihaz kronik sorunlu mu? Herkeste 2 yıl sonra tuner sıkıntısı oluşmuş.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dewre -- 13 Ekim 2016; 11:32:24 >
  • dewre D kullanıcısına yanıt
    benimkisi 3 yıl sonra cızzz diye rahatsız edici ses çıkarttı. çalışıyordu ama ses çıkartıyordu. rahatsız olduğum için değiştirdim.
    ucuz et sonuçta..
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.