< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İran shovuna kaldığı yerden devam ediyor. İsrailin içinden geçiyor! (28. sayfa)

-
-
İsrail'in gücü 1 günlükmüş. Akşamdan beri 1 tane etkili saldırıları yok. Sürpriz unsuru bitti. İran hava savunması iyi çalışıyor.
İsrail çita gibi hızlı başladı ama şu an epey güçleri azaldı.
-
alıntıladığım mesajda yazdım.
-
her gönderdiği füzede de içinden geçilir
-
ben samileri sevmem. ama filistinde yapılanlar insanın kabul edeceği türden şeyler değil.
-
#SONDAKİKA
İran Devrim Muhafızları Komutanı:
“Yakında öyle bir füze fırlatacağız ki, dünya gördükleri karşısında şok olacak.”
x (formerly twitter)
SİYAH SANCAK (@siyahsancakx) on Xhttps://x.com/siyahsancakx/status/1933627536153489607 -
Güncel haberler en üstte olacaktır:
https://x.com/i/status/1933612450404020695
quote:
İşgalci İsrail’in başkenti Tel Aviv’in Habima meydanı, korkuyla kaçışan Yahudilerin birbirlerini ezdiği görüldü
20 yaralı !
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yazma göster cnn Türk göstermedi mi?
Sıktım diyerek kaçabilirsin seçim senin
Cnn Türk kolpacı diyebilirsin o da serbest
Milli piyango teslim edilen karşılığında cnn Türk de kolpacılık yapan Demirören holding beni de ayakta uyuttu diyebilirsin
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Zaten hava savunma risk bolgelerime mudahele ediyor tehlike olmayan roket duşüyor o yuzden ne can kaybi var ne başka birşey iran da israil de bizim icin bir tehlike
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Söylemesin yapasin elim longta bekliyor😂
yahu birader mantığınız mı almıyor? okuduğunuzu mu anlamıyorsunuz?
İran'ı izleyen 5li arap sünni çete var! amerikan sistemleri bu 5li çetenin topraklarında kurulu!
amaçları: İran'dan atılan füzeleri hemen israil ve amerika'ya iletmek!
yani iran'dan şu dakika atılan 5 mach füze, 30-40 dakika arası vaziyette israil'e ulaşıyor!
AMA! daha ateşlendikten 500 metre irtifaya çıkan füze hemen bu arap sünni ülkelerde sistemler tarafından algılandığı için, israil 40 dakika sonra bu füzelerin kendisine ulaşacağını anlıyor! Böylece halkını ve uçaklarını kaçırabiliyor!
yoksa arap sünniler olmasa israil nasıl ayakta kalacak?
-
herkesin bir ekmek derdi var be :)
-
Sivil yaralanmış
Benim sorduğumla senin sıktığınla ne alaka
İşte trollük yaparsan böyle ne yapacağını şaşırırsın
Bakanlık binası vuruldu yıkıldı dedin koçum hadi bekliyorum
Bana trollük sökmez
faso fiso dediğin için koydum. resim düşerse atarım. keza videoda füzelerin düştüğü yer ile google maps resminde bakanlık binasının yeri uyuşuyor.
-
Şu saldırıyı kuzey Kore'ye yapsalardı şuan tel aviv sokaklarında radyasyon yeşeriyordu🤪🤪🤪
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Elbet düşer sıkmaya devam
düştükçe atıcam. ama israil'in vurulan devlet binasını göstereceğini sanmam. lakin düştüğü yerden belli oluyor.
https://x.com/i/status/1933606113565454764
İsrail Medyası:
“Yıkımın boyutu korkunç”
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Videoda görünüyordu binayı ıslalayıp yandaki sokağa düştü oradaki evler
İran İsraile göre çok zayıf kalıyor verdiği karşılık asla dengi değil
Adamlar Genel kurmay başkanını öldürdü İran ne yaptı şehirde gelişigüzel sivilleri vurdu
Türkiye'nin parasını ödemesine rağmen alamadığı F-35 savaş uçakları ile İsrail 200 F-35 uçağı ile İran'ın içinden geçti. AKP medyasının vermediği haberler.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X