Şimdi Ara

Sünger Bob - Squidward'ün İntiharı [Sübliminal] [+18] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
4.859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3 Ayda bir düzenli olarak konusu açılır yada önceki bir konu hortlatılır.
  • La olm bu nedir ya. Bundan korkan şüphelensin kendinden,

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: huntelarr

quote:

Orijinalden alıntı: SüperEspri

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: HungerGames

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mega Therion

özetleyebilirmisiniz?

Squidward intihar ediyor.

HungerGames o ne ki duymadım

Urusai yok bilmiyorum

Söyleyeyim de rahatla kardeşim.

Creepypasta, korku hikayeleri / kısa yazıları / videoları ve oyunlarıyla meşhur bir sitedir. Bir sürü korku örneği vardır. Bu da onlardan biri. Korkma, rahatla.

(İronik oldu biraz. )

Sonic.exe normal korku oyunu mu yoksa onda da var mı sübliminal

Tamamen internet kullanıcılarının elinden çıkmış hikayeler, görseller, videolar hepsi. Korkutmak için kurgulanmış şeyler subliminal falan takılma yani. Korkmak istediğinde gir SCP Foundation a creppypaste wikiye ürper çık, olayı bu.

Al buradan bulabilirsin sonic.exe pastasının hikayesini......

http://creepypasta.wikia.com/wiki/Sonic_._exe

Yok sağol ürpermiyim

Merak hissi uyandırıyorlar ama 1 şekilde insanda, hem korkmakta bir ihtiyaçtır. Barbie.avi ye göz at bir ara..........

Bunlardan mi urperip korkuyorsunuz yapmayin Allah askina.

• Bu youtube kanalıda creppyp. sayılır.

O halde neden saat 23.59 a vurduğunda kendini hazırlıyıp videoları tek tek izlemeye başlamıyorsun delikanlı ?

• quote:

Bu youtube kanalıda creppyp. sayılır.

O halde neden saat 23.59 a vurduğunda kendini hazırlıyıp videoları tek tek izlemeye başlamıyorsun delikanlı ?

http://www.youtube.com/user/Aniland

Edit : bunlarin sonic ve sponge bob gibi seylerle alakasi yok. Sen onlardan urperiyorsan bunlarda altina miciyorsundur herhalde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wiseass -- 1 Eylül 2013; 17:23:21 >
  • quote:

Az önce buldum beyler.Yazıyı okuduktan sonra izlemeye yemedi.Çok derin bilinçaltı var.Dikkat edin

http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/130529/squidwardun-intihari-sunger-bob

Hocam ciddien birsey yok izle izledigim en sacma seydi yani ne komik ne korkunc

• quote:

Orijinalden alıntı: Ekulac

quote:

Az önce buldum beyler.Yazıyı okuduktan sonra izlemeye yemedi.Çok derin bilinçaltı var.Dikkat edin

Bi şey kaybetmiceğimi düşünüyorum.İzlemiyom yok.

• Yamulmuyorsam bu konu 6 7 sayfa olmuştu.Fakat forumdan intihar eden olmamıştı.
  • quote:

quote:

Tom'un Jerryi yakalamasi bile daha korkunc.

• quote:

Orijinalden alıntı: FXXK

quote:

Bu youtube kanalıda creppyp. sayılır.

http://www.youtube.com/user/Aniland

İzlerim abicim yastan oturu korkuyorsun boyle seylerden saniyorum. Zamanla gecer endiselenme. ;)

Niye geçmesini istiyeyimki?????? Sonuçta insan ruhunu besleyen en önemli gıdalardan biride korku. Bu yüzden korku filmleri, romanları var. Sana göre belki zayıflık göstergesi ama çok normal bir şey.

Ayrıca çeşitli chan sitelerinden nope tiradlarına göz at istiyorsan, orada da çeşitli korkutucu materyaller var.....

delikanlı: Çocukluk çağından çıkmış genç, erkek. ,,, takılma böyle şeylere.

• @HungerGames

Hocam o sonic.exe tam olarak ne siteye girmekten korkuyorum

• Oğlum sunumu bilmeden konu açıyosunuz kimse korkmaz ki böyle konuyla, alttan gazı vereceksiniz, geceyi bekleteceksiniz, tepkileri alıp yapıştıracaksınız.

Bakınız, 2 yıl önceki konum 20. sayfaya çıkmıştı sonra millet tırstı sakıncalı içerikten kaldırıldı. Şimdi bir daha bakıyorum da olmaz böyle şey.

Kime inandıracaksınız hikayeyi, kim korkacak?

Malzemeyi ziyan ediyorsunuz, şuraya bak, 5 mesaj olmadan yalanlama gelmiş. Etkili olun biraz

• quote:

Orijinalden alıntı: Oziko

Oğlum sunumu bilmeden konu açıyosunuz kimse korkmaz ki böyle konuyla, alttan gazı vereceksiniz, geceyi bekleteceksiniz, tepkileri alıp yapıştıracaksınız.

Bakınız, 2 yıl önceki konum 20. sayfaya çıkmıştı sonra millet tırstı sakıncalı içerikten kaldırıldı. Şimdi bir daha bakıyorum da olmaz böyle şey.

Malzemeyi ziyan ediyorsunuz, şuraya bak, 5 mesaj olmadan yalanlama gelmiş. Etkili olun biraz

Bağane ya korkan korkar Garip diye paylaştım ben

• quote:

Orijinalden alıntı: Oziko

Oğlum sunumu bilmeden konu açıyosunuz kimse korkmaz ki böyle konuyla, alttan gazı vereceksiniz, geceyi bekleteceksiniz, tepkileri alıp yapıştıracaksınız.

Hocam oyle daha bildigim subminal videolar,yazilar varsa konu acip orda paylaşsan super olurdu cok sariyor yeminlen oyle konular

• quote:

@HungerGames

Hikayesi de var oyunu da var ama oyununu tavsiye ederim. Oyna ve gör derim sadece.
  • quote:

quote:

@HungerGames

Hikayesi de var oyunu da var ama oyununu tavsiye ederim. Oyna ve gör derim sadece.

Ya hocam tirsarim simdi ozet gecsene ne farki var diger oyunlardan

• İşin esprisi kaçtı çoktan. Ben Squidward'ün İntiharını 2011'de ilk paylaştığımda herkes creepy pasta'yı öğrendi, tüm hikayeleri hiçbir düzenlemeye gitmeden kopyalayıp yapıştırdılar bütün malzemeler ifşa oldu. Artık bu konularda korkan adam bulamazsın o yüzden.

Kasıtlı olarak "Squidward'ün" yazmıştım konuda, ki doğrusu "Squidward'ın" dır.

İnternetteki (Alkışlarla yaşıyorum, incisözlük, youtube ve r10) gibi forumlardaki "Squidward'ün" şeklindeki tüm paylaşımlar da DH'den araktır. Rezil ettiler her şeyi.

• quote:

quote:

quote:

@HungerGames

Ya hocam tirsarim simdi ozet gecsene ne farki var diger oyunlardan

Sonic'in korkunçlu versiyonu denebilir.

• Oziko kullanıcısına yanıt
    14-15 yaşındaydım senin konunu gordugumde.az korkutmadin beni hocam

• Yalan bu.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.