bence 110 220 converter kullanacağınıza subun içindeki trafoyu 220 v olanı iledeğiştirin sorun çok daha ucuza çözülsün. Bu meretin içinde illaki trafo var girişi 110v çıkışını ölçüp uygun watt ta hatta dahada güçlüsü yaptırılabilir.
kardeş amfisi diyorlar uyanamadın olaya sanırım. illa trafo var demeden once bu tip SWoofer kabinlerde yuksek guclere cıkma sozkonusu ise çıkışlarda illa ki PWM sınıfı ampliler kullanılacağını ben şahsen hiç ihmal etmem; atlamam. geleneksel sistem olsa iyice pahalı, hantal, ağır ve masraflı olur. gözden kaçmamalı bunlar.
quote:
Orijinalden alıntı: armozgur
Amerikadan Turkiyeye gelirken 23+23 seklinde iki parca seklinde,Tacimanin 3000 watlik ceviricisini buldum ebayda 450 usd civarında Turkiyede yok malesef bu cevirici EQ2 Turkiyede bulsam 2000 dolara alırım hic bukadar macerayada girmezdim.
illa tacima ısrarını çözemedim. TR başka marka veya üretim dönüştürücü bulunur. bulunmaz bir şey değil ve daha iyisi bulunabilir. ama tacima kutusu, sekli semali tam bir albenili, cicili biri ürün. iş de yapar ona da bir şey diyemem.
quote:
Orijinalden alıntı: the_cantan
quote:
Orijinalden alıntı: feritergin
bence 110 220 converter kullanacağınıza subun içindeki trafoyu 220 v olanı iledeğiştirin sorun çok daha ucuza çözülsün. Bu meretin içinde illaki trafo var girişi 110v çıkışını ölçüp uygun watt ta hatta dahada güçlüsü yaptırılabilir.
kardeş amfisi diyorlar uyanamadın olaya sanırım. illa trafo var demeden once bu tip SWoofer kabinlerde yuksek guclere cıkma sozkonusu ise çıkışlarda illa ki PWM sınıfı ampliler kullanılacağını ben şahsen hiç ihmal etmem; atlamam. geleneksel sistem olsa iyice pahalı, hantal, ağır ve masraflı olur. gözden kaçmamalı bunlar.
quote:
Amerikadan Turkiyeye gelirken 23+23 seklinde iki parca seklinde,Tacimanin 3000 watlik ceviricisini buldum ebayda 450 usd civarında Turkiyede yok malesef bu cevirici EQ2 Turkiyede bulsam 2000 dolara alırım hic bukadar macerayada girmezdim.
illa tacima ısrarını çözemedim. TR başka marka veya üretim dönüştürücü bulunur. bulunmaz bir şey değil ve daha iyisi bulunabilir. ama tacima kutusu, sekli semali tam bir albenili, cicili biri ürün. iş de yapar ona da bir şey diyemem.
Alıntıları Göster
Tacima benzeri 3000 wattlık çok araştırmama ragmen ben bulamadım, Turkiyede,Atabanın var oda 1000 watt en guclusu,en iyi yol bildigin yol derler ya bende Tacimayı biliyorum eger siz başka marka veya uretim biliyorsanız bu konuda yardım ve önerinize sevinirim dogrusu.
Sunfire'a mail attım , 230 volt modelleirde us dealerlarda bulabilirsiniz şeklinde dönüş yaptılar.
quote:
Orijinalden alıntı: bwhiteshark
Sunfire'a mail attım , 230 volt modelleirde us dealerlarda bulabilirsiniz şeklinde dönüş yaptılar.
Bu haber super ama bulmak çok kolay olmayacak tabi araştırmak lazım,ebaydaki saticiya sorayim 230 bul hemen alayım diyeyim belki o bulur.
Örnek birkaç Dealer söylediler. Sormak isteyen var mı? PM'den yazabilirim.
ben ebaydaki saticiya bu msjı gonderdim bakalim ne cvb yazacak.
Good day, this product (TSE signature True sub eq 12) 230 volt model, I would like to work with.you can be if you help me with this, you will want to buy a 230 volt model.I mailed sunfire, 230-volt model, you can find us as dealers, they did return.I take this product in the United States, Turkey would like to bring.230 volts is hard for me to find the model, but it may be easier for you.
quote:
Orijinalden alıntı: bwhiteshark
Örnek birkaç Dealer söylediler. Sormak isteyen var mı? PM'den yazabilirim.
Bana PM'den yazabilirsiniz.
Almak istediğiniz eyaletteki dealerlara sorun eğer cevap alamazsanız info@sunfire.com'a mail atarsanız yardımcı oluruz diyorlar.
quote:
Good day, this product (TSE signature True sub eq 12) 230 volt model, I would like to work with.you can be if you help me with this, you will want to buy a 230 volt model.I mailed sunfire, 230-volt model, you can find us as dealers, they did return.I take this product in the United States, Turkey would like to bring.230 volts is hard for me to find the model, but it may be easier for you.
cevap yazmıs.
no sorry, I can only get 120 volt product, but i can help you with speakers and things regards Buzz (hayır üzgünüm, benden sadece 120 volt ürün alabilirsiniz, ama hoparlörler ve şeyler konusunda Buzz size yardımcı olabilir.)
quote:
quote:
cevap yazmıs.
no sorry, I can only get 120 volt product, but i can help you with speakers and things regards Buzz (hayır üzgünüm, benden sadece 120 volt ürün alabilirsiniz, ama hoparlörler ve şeyler konusunda Buzz size yardımcı olabilir.)
sanırım google translate kullandınız.
ufak bir düzeltme:
hayır üzgünüm, sadece 120 volt ürün alabilirim fakat size hoparlörler ve şeylerde (sanırım benzeri şeyler demek istemiş) yardımcı olabilirim. saygılar. Buzz.
adam kısaca siz bunun 230 volt ile calısanını ameriada bulamazsınız,eger niyetiniz var ise 110 volt alın diyor.
Bir iki firmaya sordum biri Sunfire'a geri döndürdü diğer telefonla görüşelim diyor.
Amerikada bu urunun 230 volt olanını bulmak çok zor ama bulursam benim icin iyi olur tabi,bulamazsam 120 volt olanını birde 3000 watlık Tacimanın donusturucusunu alıp mecburen oyle kullanıcam bir kere yola cıktım artık, bu urunu alırsamda herhalde forumda bir tek bende olacak gibi
Sonunda cevirici işinide çözdüm 140 dolara 5000 watt çıkışlı converter buldum amerikada,herhalde sıkıntı çıkarmaz bu ürüne.SUNFIRE SIGNATURE EQ12 bu forumda kotu diyende çıkmadığına göre amerikaya yarışma için gittiğimde Eq12 ile döneceğim inşallah
evet yaklasik 20 kg,kıtalar arası bagaj hakkı 25+25 oldugu için bavula koyup getirecegim 5000 wattlık converter bu subun hakkında gelir artık,yola çıktık bikere ne gerekiyorsa yapacaz artık
hacim olarak ve ağırlığını taşıyacak bir bavul ayarlayabilir vede getirebilirseniz tebrik ederim sizi. Zor bir işe soyındunuz. Sonu hayırlı biter de bizde getirip kurduğunuzda vede konuyu bizimle paylaştığınızda tekrar hayırlı olsun deme fırsatını buluruz inşallah . LOTUS ta sunfire bulunuyormu? Bilen var mı yoksa sipariş üzerine mi çaloşıyorlar.?
Bus sub hakkında olumsuz bir yorum okumadim,zaten bu nedenden bunda karar kıldım hacimin ufak olmasıda önemli bir avantajavrupada bile 3000 euro Turkiyede 4000 eurodur sanırım tabi varsa bana converter ile birlikte 1800 dolar civarinda maliyeti olacak iştahımı kabartan en önemli etken bu tabi. http://www.stassen.nl/specificaties/luidsprekers/subwoofer/sunfire-true-eq-signature