quote:Orjinalden alıntı: LordofDevils Cypher deilmi herşey olabilir.Yazık oldu güzelim servrea 2 yıl önce ne güzeldi tmm koxp vardı gene ama bu kdr deil en azından dupe bu kdr deildi ne alaka cyhper
quote:Orjinalden alıntı: BY_CELLAT_ quote:Orjinalden alıntı: LordofDevils Cypher deilmi herşey olabilir.Yazık oldu güzelim servrea 2 yıl önce ne güzeldi tmm koxp vardı gene ama bu kdr deil en azından dupe bu kdr deildi ne alaka cyhper
quote:quote: Orjinalden alıntı: LordofDevils Cypher deilmi herşey olabilir.Yazık oldu güzelim servrea 2 yıl önce ne güzeldi tmm koxp vardı gene ama bu kdr deil en azından dupe bu kdr deildi Ne dupesi olum yukarda ne yazior bak L den gönderdi dam:D:D:D ben genel olarak cypherdan bahsettim resimin dışındaydı bu arada BY_CELLAT o resim Cypherdan alındığı için cypherdan bahsetim
quote:Orjinalden alıntı: BY_CELLAT_ quote:Orjinalden alıntı: LordofDevils Cypher deilmi herşey olabilir.Yazık oldu güzelim servrea 2 yıl önce ne güzeldi tmm koxp vardı gene ama bu kdr deil en azından dupe bu kdr deildi ne alaka cyhper Çok alaka çünkü orası cypher.Kara kule eğer resmi çeken sensen hatırlarsın belki beni the lord dan 2 hafta önce oyunu bırakmıştım.1nnerv1s10n