Şimdi Ara

Sumplı sistem bana uyar mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar, önceden 120lt idi sanırsam bir akvaryum deneyimim oldu 6 ay civarı. Görüntü güzel olmakla beraber ses, sürekli bakım vs can sıkmıştı. Bir süre sonra balıklar petshopa akvaryum çöpe gitti. Şimdi iş sahibi olduk evlilik vs derken yeni evde bu sistemi kurayım diyorum.

    Bu akvaryum amerikan mutlak ile koltuk takımı arasında seperatör olarak kullanılacak. Yani hem camları extra clear hemde kulağımızın dibinde olacağından 0 ses olmalı. 3 bin civarı bir fiyata en azından canlı olmadan filtre malzemeleri ile kurabilmek istiyorum.

    Aslında istediğim şey şunun biraz daha kısa versiyonu diyebiliriz.

    https://www.sahibinden.com/ilan/hayvanlar-alemi-aksesuarlar-balik-200-70-60-sumplu-on-ve-arka-extra-clear-camli-akvaryum-433335275/detay

    Bu sistemde sanırım dipteki pislik dışarıdan pompayla çekmeye gerek kalmadan dipten topluyor.Aynı zamanda en iyi filtreleme sistemi gibi. Bu sistemde koku ve(veya) ses sorunu çok yaşanır mı?

    Bakım aralıkları ne kadardır ve akvaryumun kendisine sürekli müdahale gerekir mi? Alttaki 2-3 filtreyi değiştirmek koymaz da akvaryuma her hafta kolumu sokup temizlikle uğraşmam.

    Akvaryumda bitki hiç istemiyorum açıkcası. Gördüğüm showroom akvaryumları dışında bitkililerin hepsi kötü görünüyor. Bu bir sıkıntı yaşatır mı?

    Böyle bir akvaryum kurduktan sonra melek balığı falan beslemem sanırım. Amphipron ocellaris falan beslemek isterim açıkcası. Bu durumda bana ekstra bir yük gelir mi? Tuzlu akvaryumu kanser eder mi adamı? Yada komple neon sürüsü de fena olmayabilir. Kısacası izlemesi en eğlenceli cinsler hangileridir?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stealth213 -- 12 Şubat 2018; 3:10:38 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.