< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
SULTANGAZI FIBER INTERNET BILGI PAYLASIMI (93. sayfa)
-
-
Ben de o sebeple şaşırdım evin max 200 metre uzağına kadar en az 3 saha dolabı var ne hikmetse port yok. Dolaplar aktif değil daha herhalde.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mail atın ve ısrarcı olun
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Dolaplar VDSL erişim için hocam, aynı zamanda GPON'da çekiyorlar. İnsanları bir anda bakırdan koparmak mümkün değil zamanla olacaktır.
-
Hocam bizde cadde üstündeyiz. Altyapı destekliyor görünüyor. Hızımızın artması için bizi dolaba mi baglamalari gerek bundan sonraki adım nedir. Bu arada binaya kablo çekme diler henuz
Dolapalrın çoğu değişti ve kuruldu, sorgulama'da VDSL altyapınız gözüküyorsa zaten bağlısınızdır, arayın geçirsinler.
-
Fiberde olsa 100mb hız vereceklerdi vdsl mdsl yıllar sonra çağ atladım fiber olmasada olur bir süre :)
Hocam @numberbir hocamla aynı yerde oturuyoruz.Bizim durum istisnai gibi şu an.Bütün dolaplar aktif edildi bizimkisi hala aktif değil.Sorgulama sitelerinde altyapı güncellenmiş ama hızlar hala düşük.
Altyapı vdsl ama port yok bu neyden kaynaklanıyordur ? Dolaplar aktif değil demek mi ? Aktif olmasa vdsl gözükmez sanırım ama anlamadım.Bir aydır vdsl gözüküyor ama bir kere bile port var yazmadı bir arka sokağımda vdsl de var port da var ne iş anlamadım.
-
Benim binada altyapı tamam herşey hazır kutuya sinyal vermiyorlar anlamadım gitti
Hocam bölgenizi bilmiyorum, bağlı bulunduğunuz dolabı biliyorsanız kontrol edebilirsiniz. Genelde binalara SD XX diye dolap numarası yazılır, dolabınızı kontrol edin 7xxx diye numara vurulmuş ise, port varsa sıkıntısız geçiş yaparsınız.
Zaten altyapı sorgulama da öyle gözüküyorsa, değişmiştir. Port olmadığı için aktaramıyor olabilirler, siz hızınızı yükseltmek için başvurdunuz mu?
-
Hocam saha dolabının üstünde hiçbir numara yok.Sultançiftliği mh ordu cd üstündeyim bu arada.Hızımız hala adsldeki gibi çok ilginç anlam veremedim ben de.Türknete söylüyorum telekomdan gelen yanıt tt sorumluluğunda sıkıntı yok oluyor.Ben de btkya şikayet ettim dolabı aktif etsinler diye.
Bizim dolap yılan hikayesi. Telekom görevlisi sabredin abi diyor hep sen destek kaydi birakiyosun diyor :) Telekom bugün yarın aktif edecekmiş bakalim
Hangi sokağın oradaki dolaba bağlısınız? Bugün 189'un oradaki dolabı aktif ediyorlardı.
Geçen gün T9 dolapları aktif ederken sordum, çok az dolap kaldığını söylediler. Sözde GPON'da olacakmış falan ama daha tam tarih veremiyorlarmış...
-
Hocam sanat sokağı var bilirsiniz şemsiyeler falan.Onun aşağısında nalburun önündeki dolaba bağlıyız.
Ben de her yere şikayet ediyorum destek kaydı açıyorum.Başka türlü çok bekleriz sürekli rahatsız etmek lazım 😁
bizim de yeni geldi.
uğur mumcu 2282. karşı binada vardı bizde yoktu. ahmet abimiz bayağı bir uğraştı. sonunda getirtti.
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X