sultan papağanım çok hasta. her şeyi yapıyorum ama iyileştiremiyorum. veterine götürdüm. serum yaptılar. vitasure ve amoklavin 200/28 verdi. Günde 2 kere içiriyorum 5 damla. 2 gündür kullanıyoruz. kakası çok düzeldi ama hala halsiz. damlalıkla vitasure yedirmeye çalışıyoruz ama çok yemiyor. göğüsü nefes alırken bazen şişiyor bazen normal. göğüs kuruluğu da var. doktor amoklavini 5 gün kullanın dedi geçmezse gelin kaka testi yapalım dedi ama kakasında da bir şey yok.yapmadığım şey kalmadı inanın. çaresiz hissediyorum. kafayı yiyeceğim. lütfen bir tavsiye verin.
göğüs kuruluğu ile alakalı olabilir mi
quote:
Orijinalden alıntı: I am Tony Montana
göğüs kuruluğu ile alakalı olabilir mi
evet kuruluk da var nasıl geçecek bu lanet hastalık?
Vitamin sebze olarak. Temiz kaliteli mama yine temiz sUluk her gün değiştirin tabanida
quote:
Vitamin sebze olarak. Temiz kaliteli mama yine temiz sUluk her gün değiştirin tabanida
hocam vitamin damlası koydum. damlayı kaldırıp sebze mi yedireyim hocam? ve hangi sebze meyveler hocam?
quote:
Orijinalden alıntı: muhammed1968
quote:
hocam vitamin damlası koydum. damlayı kaldırıp sebze mi yedireyim hocam? ve hangi sebze meyveler hocam?
her istediğini koy. doğal vitamin her zaman doğallıktan yana ol. kimyasal içi dolu vitamin damlasını vermem ben hiç ne gerek. maydonoz salatalık kıvırcık havuç her gün 1 farklı sebze ver hangisini seviyor anlayacaktır. tabi şu ana kadar sebze yedirmeyim dediğine gööre hiç vermemişin o yüzden kuruluk olmuştur. her gün yiyen sebze meyve yiyen kuşlar sağlıklı dirençli olur.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: muhammed1968
quote:
her istediğini koy. doğal vitamin her zaman doğallıktan yana ol. kimyasal içi dolu vitamin damlasını vermem ben hiç ne gerek. maydonoz salatalık kıvırcık havuç her gün 1 farklı sebze ver hangisini seviyor anlayacaktır. tabi şu ana kadar sebze yedirmeyim dediğine gööre hiç vermemişin o yüzden kuruluk olmuştur. her gün yiyen sebze meyve yiyen kuşlar sağlıklı dirençli olur.