Şimdi Ara

Sultan papağanım köpek gibi davranıyor O.O

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya ithal aldığım günde belliydi böyle hırçın olucağı. 1 yıldır besliyorum yine elime çıkar elimden çekirdek yem felan yer 5-6 söylediği kelime var iyi hoş hayvan ama dün eş getirdim yanına çok ilgilenemiyorum diye o sevimli kuş gitti yerine kafese yaklaştıkca kafes tellerine gaga bileyen hırlayan tıslayan bir hayvan... elimle kafaesten hayatta çıkaramam tünek uzatıyordum ona çıkıp kafesin dışında felan uçuyor geziyor du şimdi tünek uzatsam bi hevesle çıkıp paramparça etmek istiyor sanki beni üstüme felan atılcak gibi yapıyor tünek tutuğum elimi kapıyor bırakmıyor süzgeçe döndü elim ne yapiyim ben bu kuşa değiştirsemde kıyamam şimdi orlarda nasıl bakıcaklar kime satıcaklar bilemem yanındaki dişiyimi geri alsam anlamadım lütfen yardımcı olun : /

• zaten kuşun ilgil alanı sen degilsin eşi var ilgi alanı eşidir.İstiyorsa seni sevmesin sonuçta kuşun hayatı eşi değistirme çocuk yapsınlar genini devam ettirsin doğacak çocuklarını 0 dan eğitirsin. biraz zaman geçsin kuş alıssın yeni eşine normala dönecektir
  • quote:

Orijinalden alıntı: I am Tony Montana

zaten kuşun ilgil alanı sen degilsin eşi var ilgi alanı eşidir.İstiyorsa seni sevmesin sonuçta kuşun hayatı eşi değistirme çocuk yapsınlar genini devam ettirsin doğacak çocuklarını 0 dan eğitirsin. biraz zaman geçsin kuş alıssın yeni eşine normala dönecektir

normale dönücekse sıkıntı yok ama yem bile değiştirirken elimi haşat edicekse sıkıntı var : / eşini alırken adam sizinki fazla yabani kafesi benliklenmiş kafesi değiştirin demişti daha büyük kafes aldım pirinç bayada büyük ona koysammı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Voltelos

quote:

zaten kuşun ilgil alanı sen degilsin eşi var ilgi alanı eşidir.İstiyorsa seni sevmesin sonuçta kuşun hayatı eşi değistirme çocuk yapsınlar genini devam ettirsin doğacak çocuklarını 0 dan eğitirsin. biraz zaman geçsin kuş alıssın yeni eşine normala dönecektir

normale dönücekse sıkıntı yok ama yem bile değiştirirken elimi haşat edicekse sıkıntı var : / eşini alırken adam sizinki fazla yabani kafesi benliklenmiş kafesi değiştirin demişti daha büyük kafes aldım pirinç bayada büyük ona koysammı ?

pirinç derken . büyük kafes daha iyidir 2 sini arada salın enerjisini dışarıda atsınlar kafesin büyüklügüde önemlidir.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Voltelos

quote:

pirinç derken . büyük kafes daha iyidir 2 sini arada salın enerjisini dışarıda atsınlar kafesin büyüklügüde önemlidir.

boyasız sarı kafes hani kemirince boyası çıkmıyor .sorun var diyorum hocam kafesden çıkınca üstüme atliyacak gibi yapıyor geri yerine katıyorum ıssıra ıssıra

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Voltelos -- 7 Ağustos 2015; 3:50:42 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.