Şimdi Ara

Sultan II. Abdülhamit ve Theodor Herzl ve gerçekler. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
2
Favori
5.637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: VirgilSollozzo

quote:

Orijinalden alıntı: İDEALİST_60

Dawinter 'i susturmuşlar. Gerçi bu ülkede gerçekleri konuşanların kaderi hep aynı olmuştur. Benim anlamadığım diğer üyelerle aynı üslup içerisinde gerçekleşen polemikte neden sadece Dawinter 'in ceza aldığı. Forum DH 'de emirleri Tel-Aviv 'den alıyor anlaşılan...

Aynen oyle.Hepimiz gobekten bagliyiz Tel Aviv'e.Bu iletiyi yazdiktan sonra ilk ucakla Israil'e ucup Netanyahu ile Yahudilerin dunyayi ele gecirme planinin ne durumda oldugunu tartisacsgiz

bye bye

Evet misal ben az önce Tel Aviv'den geldim,
    İtiraf ediyorum gizli ajanım beyler,birde orda Tel-aviv de bir mason locası var 351. caddenin karşısında Yahudioğulları kaburga ve et ürünleri lokantasının yanı,orada çok pis oyunlar oynadık Türkiye üzerine...

ama çok gizli bunları heryerde anlatmayın.

• Geçenlerde konu dışında açılan Sultan Abülhamit'in kaldırdığı tiyatro konusuna yazan bir cahil vardı. Phenomx4 mü neydi. O konuya yazacaktım ama kaldırılmıştı. Buraya yazıyorum, umarım görür de bilgilenir. Demişti ki Osmanlı'nın gücü o zamanlar çizik dahi atmaya yetmezdi falan. Plevne Muahrebesinde gördük yetiyor muydu yetmiyor muydu? Önce oku öğren öyle gel. Türk düşmanları sizi
  • quote:

Orijinalden alıntı: PeerNet*

Geçenlerde konu dışında açılan Sultan Abülhamit'in kaldırdığı tiyatro konusuna yazan bir cahil vardı. Phenomx4 mü neydi. O konuya yazacaktım ama kaldırılmıştı. Buraya yazıyorum, umarım görür de bilgilenir. Demişti ki Osmanlı'nın gücü o zamanlar çizik dahi atmaya yetmezdi falan. Plevne Muahrebesinde gördük yetiyor muydu yetmiyor muydu? Önce oku öğren öyle gel. Türk düşmanları sizi

Osmanlı'nın o zaman ki gücü cidden azınsanamayacak kadar iyiydi lakin politik,iç işlerdeki yanlış yönelmeler,hamleler,yetersizlikler koca bir gücün param parça olmasına neden oldu.

Bunda sistemin ana sorumluluğunun ve korunmasının padişaha kalmasında ve padişahların bu konuda gerçekten açık hedef olmalarınında payı var. Tabi bir de dini yanlış bilinen hurafeler sanayi,üretim,gelişimde bir çok şeye engel oldu.

Nasıl kendimizi bu şekilde heba ettik anlamak güç.

Cumhuriyet olarak yeniden kurulmamız aslında bizim mağlubiyet içerisindeki zaferimizdi. Yani çok toprak kaybettik , az daha buraları da kaybediyorduk çok şükür buraları artık kaybetmedik gibi.

İsrail'in kurulması, Abd - Çin ve Rusya'nın bu denli güçlenmesi hep Osmanlı'nın çöküşünden kaynaklıdır. Doğru hamlelerle şuan bu yaşadığımız yerler cennetti cennet. (Yanlışları kimse tek başına hiçbir lidere yüklemesin toplumun yanlışlarda çok büyük katkısı var ne yazık ki)

• Payitaht Abdülhamid dizisinde Herzl, şeytandan bile daha kötü bir karakter olarak gösteriliyor.

Aynı zamanda İttihat ve Terakki üyesi Emmanuel Karasu 'da dizide tamamen kötüyü oynuyorlar. Tarih nasıl çarpıtılıyor görüyoruz.
  • Adamın amacı atalarımın topraklarında yaşayayım gibi romantik bir duygu değil.Ayrıca Siyonist doktrin ortaya atılana kadar çoğu Yahudi'nin Filistin'i umursadığı bile yoktu. Abd de hala azımsanamayacak kadar Yahudi var Filistine dönmek istemeyen. Siyonizm dediğimiz dünya görüşü Yahudi nasyonal sosyalizmidir. Üstün ırk Yahudilerdir. Sen ben Arap, İngiliz vs. sub-human yani yarı insan yani aşağı ırktır. Ya onlara hizmet edersin ya da ölürsün. Alman Nazizmi gibi. Bu gün buna karşı çıkan bir çok Yahudi var Filistin'de ve kendi hükümetleri tarafından susturuluyorlar.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.