Şimdi Ara

SULT4Ns diye bir clan ?? girin bi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
35
Cevap
0
Favori
964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • spartadan bahsediyorsun. ama ne sölediğin guild nede sölediğin nick ile ilgili iyi şeyler söyleyemeyeceğim.

çünkü sölediğin guild allaha ve peygamberimize küfür edenlerle dostluk içinde şuan. kaleyi almak için birleştiler yinede alamadılar.
    Rustu ye gelirsek. ondan ağza alınmıcak küfürler duydum 1.5 yıl önce.(oyunu oynayan bir bayana etti bide) ondan sonra bir daha yanına bile yaklaşmadım ne ara araba alacak para kazandılar bilmiyorum. büyük ihtimal sun düşürdü yada.....yadassını boşverin

Tabi ben hala Sro yu öğrenme cagımdayken aldıgım tadı alamıyorum. (4 sene önce idi.)
    Eminim bir çok kişide öyledir ^^
  • Cruel Abime Katılıyorum Silkroada Bir Araba Alacak Kadar Para Verilir Alınmaz Ancak Çok İyi Yaptıysan Seti +9 +7 İse Baya Bi Para Alırısn Ama Harcadıklarını Karşılamaz Onu Yapana Kadar Kaç Plus Kaç Bil Gider

SPARTA'da OKYaNuS guildi 1 ay kadar önce kapandı. Serverın en sağlam guildlerinden birisidir. Masteri karısı ve oğluyla bu guilddeydi. Herkesin tanıdığı sevdiği insanlar. Yani kadınlar silkroad oynamaz diye bir şey söz konusu değil.

Aynen Öyle Bnm Annemde BOt Pre HArcamadan 61 lv Glaver Kasmıştır BUnuDA LastSOLider Ve H^^RO Bİlir

SultanS ilk Olarak Sparta Serverinde Kuruldu Guild 1 LwL den İtibaren İclerindeydim

Tam Olarak Eğer Charına SUN Cok Sayıda Dusmusse Bi Ara BATMAN Vardı Onun Gibi O Zaman Bu Adam Ciddi Olabilir

Ayrıca Suan da Saturnde Bende de SultanS var 5 LwL Bir gün Kullanmak İcin Köşeye Attım Duruyor

BALIKESİRLİ
  • yorum yapanlara çok teşekkür ederim valla kimseye yapamazsın edemezsin gibi şeyler diyemem çünkü oyunda neler değerlidir neler çok para eder etmez bilgim yok.

ama bildiğim birşey var ki o da şuan arabanın olması...
    birden sustun.
    düşmemek için saçlarına tutundu dünya..
  • Silkroad'dan Araba Alacak Bir Char Sroda Yok diyebilirim xD Full sun set olsa anca 6-7 milyar yapar oda bizlerde yok xD yabancılarda onlarda o su nsetleri para ile alıyorlar xD arkadaşım benden sana tavsiye ko ya devam xD
    benim amca oğlu ko'da +9 giga felan sroda para yok koda var para xD.sorda chara masraf edersin satarken masrafın yarısı kurtarmaz. xD

• Yaklaş Yanıma Yanmassın...
  • ...!
  • bende spartada oynuyorum ve SULTAnS guildini yakından biliyorm diğer serverlardakiler hep taklittir... bu guildde özellikle KoyKicina serverda baya ün yapmıştır 1-2 aya kalmaz yine üzeri full sun olur blade kasar kendisi galiba bu charı Rüştü abi kullanıyor önceden Oo_Reis_oO gibi bi charı vardı yanlış hatılamıyosam..OpHiafagus kardeşim bir bayana küfür ettiğinden söz etmiş galiba heralde o bayan _LaCoSTe_ olmalı doğru söylemişsin eğer çok dürüst olsalar globallerde küfür yemezlerdi guild olarak ki dürüstlüğün çekilemediği gibi bi saçmalıkla cwp yazmayın bana...

SULT4Ns diye bir clan ?? girin bi
    Eski şifrem : k_4547203ddsa
    bir aşk şarkısı söylüyordun ki,
    birden sustun.
  • bana bir site vermişti kendi siteleriydi forum bölümü de vardı aynı anda satış da yapıyorlardı. Ama hatırlayamıyorum adını
    birden sustun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ophiafagus

spartadan bahsediyorsun. ama ne sölediğin guild nede sölediğin nick ile ilgili iyi şeyler söyleyemeyeceğim.

çünkü sölediğin guild allaha ve peygamberimize küfür edenlerle dostluk içinde şuan. kaleyi almak için birleştiler yinede alamadılar.
    Rustu ye gelirsek. ondan ağza alınmıcak küfürler duydum 1.5 yıl önce.(oyunu oynayan bir bayana etti bide) ondan sonra bir daha yanına bile yaklaşmadım ne ara araba alacak para kazandılar bilmiyorum. büyük ihtimal sun düşürdü yada.....yadassını boşverin

+1

• quote:

Orjinalden alıntı: KaNs3R

bana bir site vermişti kendi siteleriydi forum bölümü de vardı aynı anda satış da yapıyorlardı. Ama hatırlayamıyorum adını

Sen belki oyunu tam olarak bilmediğin için oyunla alakalı söyledikleri şeyleride karıştırıyor olabilirsin. Guild isimleri, serverlar, siteler ve karakterler gibi. Oyunun içinde olsaydın daha rahat anlatabilir ve cevap alabilirdin.
  • ya git adama sorsana burda yazacagına,hem sana söylim silkroad knight 10bin çeker,ne la oefdik kundik oyun,cizgi film gibi hic heyecan yok,orda 7 yasında cocuk bile milleti hackliyor,kas kas adamın 80+ olsun cocugun biri soysun

Orjinalden alıntı: bloodsoul

ya git adama sorsana burda yazacagına,hem sana söylim silkroad knight 10bin çeker,ne la oefdik kundik oyun,cizgi film gibi hic heyecan yok,orda 7 yasında cocuk bile milleti hackliyor,kas kas adamın 80+ olsun cocugun biri soysun

çok haklısın
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.