![]() Organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in yayınladığı 5. videoda "1,6 milyon liralık arabaya biniyor" diyerek hedef aldığı Ali Faik Hacıoğlu Twitter hesabı üzerinden açıklama yaptı. Organize suç örgütü lideri Sedat Peker son yayınladığı videoda, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun danışmanı Ali Faik Hacıoğlu'nu hedef göstermişti. Peker, Hacıoğlu hakkında "Süleyman Soylu'nun Ali Faik Hacıoğlu diye danışmanı var. Bu kişi 1,6 milyon liralık arabaya biniyor. Trabzon'a 5 milyon TL'ye ev yaptırıyor. Danışman maaşı 10 bin TL ya vardır ya yoktur. Danışmanı bile zengin..." ifadelerini kullanmıştı. Hacıoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla Peker'e yanıt verdi. Hacıoğlu "Ben Ali Faik Hacıoğlu, Hayatımda eroin, kokain satmadım, kimseyi öldürmedim, kimsenin malına çökmedim. Devletime, milletime ihanet etmedim. Devletimi yabancı servislere satmadım" ifadelerini kullandı. Söz konusu evin yapımını ailesiyle birlikte, İçişleri Bakanlığı danışmanlığına getirildiği 2016 yılında tamamladıklarını savunan Hacıoğlu, evin ifade edilen rakamın 6'da birine mal edildiğini öne sürdü. Bahse konu aracı ise "hemen hemen 1 yıl önce yarısını borçlanarak 877 bin TL'ye aldığını" söyleyen Hacıoğlu aracı bir süre önce "borçlarını ödemek için" satışa çıkardığını savundu. Hacıoğlu açıklamasında, "Müptezellikte, millete ihanet etmede ve gayri meşru kazançlarla insanlara zulüm edenler, geçmişte FETÖ ile iş tutup zalimlikte zirve olan karakter yoksunları, şimdi kendi gibi müptezellere sufle ederek itibar suikasti yapacaklarını zannediyor" diyerek Peker'e tepki gösterdi. Hacıoğlu'nun açıklamaları şu şekilde: 4 ![]() ![]() Yaptığı açıklamada Peker'e 'organize suç örgütü lideri' diyen Hacıoğlu'nun, geçmişte sosyal medya hesabı üzerinden Sedat Peker paylaşımları yaptığı ortaya çıktı. ![]() ![]() < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Süleyman Soylu'nun danışmanından Sedat Peker'e araba yanıtı

-
-
Düne kadar reisti devlet başkanı gibi geziyor miting yapıyordu ne oldu birden organize suç örgütü lideri ilan edildi.
-
E Peker doğru söylemiş o zaman. Aracın fiyatı büyük ihtimalle 1.6 milyon olmuştur.
Artı neden marka ve model yazmamış bu arkadaş?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bunlar buyukten kucuge cevap yetistirmek icin cirpindikca "Demek ki tam kuyruklarina basiyor, dediklerinin dogruluk payi cok yuksek" diyorum.
-
Yarısını borçlanarak 877 bin tl araba nasıl alınıyor 10 bin tl maaş ile ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: 2jz1993
Yarısını borçlanarak 877 bin tl araba nasıl alınıyor 10 bin tl maaş ile ?10 bin tl maaşla 900 bin tl araba almak için %100 hırsızlık, uyuşturucu, .... yaması gerekir
hadi diyelim aldı borcu ödemek için insan ömrü yetmez
ulan 5000 tl maaşla araba değil 1 dizüstü alsan 6 ay zorluk çekiyorsun 900 bin tl lik araba ...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 18 Mayıs 2021; 4:56:58 > -
Açıklamanın yapılıyor oluşu bile bir kabahat, içeriği önemli değil.
-
128 milyarın usd nin bir kısmı ile alınıyor
-
İman olursa Allah yardım eder, 10 bin tl maaşla öyle arabalar ve evleri almaya nail olunur..
Saçma mı geldi,?
Aşk olsun
Calismis almis, siz de kendinizi gelistirin siz de alirsiniz. Ama tabi forumda muhalefet etmek daha kolay.
Bizim kapicimizda bile B8 Passat var devlet buyuklerimiz milyonluk arabayi rahatca alabilir.
Soylunun danışması kaç TL maaaş alıyormuşki 1.6 milyon TL lik araca binecek hele bir izah etsene.
Ee seni besliyorlar forumda trollük yapman için sen alırsın
Dayim hakkinda ileri geri konusmayin
Araç ne olacak range roverdir aşağısı kurtarmaz.
-
Yarın bende borç bulup arabayı yenileyeyim.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Dxdiag36Soylunun danışması kaç TL maaaş alıyormuşki 1.6 milyon TL lik araca binecek hele bir izah etsene.
Ee seni besliyorlar forumda trollük yapman için sen alırsın
Kac kisiye istihdam sagliyorum ben Allah’a sukur haram para gecmedi bogazimdan bugune kadar. Burada haset ederek bir yere varamazsiniz benden sana tavsiye.
Allah daha çok versin kardeşim
Olayın ana başlığına bakın
Allah, Camii Millet, ihanet, fetö.. Bunları söyledin mi bu kitleye zaten adamları direkt etkilemeye çalışıyorlar..
10 bin tl maaşla 900 bin tl araba almak için %100 hırsızlık, uyuşturucu, .... yaması gerekir hadi diyelim aldı borcu ödemek için insan ömrü yetmez ulan 5000 tl maaşla araba değil 1 dizüstü alsan 6 ay zorluk çekiyorsun 900 bin tl lik araba ... |
E Peker doğru söylemiş o zaman. Aracın fiyatı büyük ihtimalle 1.6 milyon olmuştur.
Artı neden marka ve model yazmamış bu arkadaş? |
Düne kadar reisti devlet başkanı gibi geziyor miting yapıyordu ne oldu birden organize suç örgütü lideri ilan edildi. |
Bunlar buyukten kucuge cevap yetistirmek icin cirpindikca "Demek ki tam kuyruklarina basiyor, dediklerinin dogruluk payi cok yuksek" diyorum. |
Yarısını borçlanarak 877 bin tl araba nasıl alınıyor 10 bin tl maaş ile ?
|
128 milyarın usd nin bir kısmı ile alınıyor |
İman olursa Allah yardım eder, 10 bin tl maaşla öyle arabalar ve evleri almaya nail olunur..
Saçma mı geldi,? Aşk olsun |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X