Şimdi Ara

Süleyman demirel üniversitesi nasıl ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
7.805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar mühendislik yazmayı düşünüyorum ısparta nasıl ? Üniversite nasıl bilgisi olan var mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Nasıl bu konu gözümden kaçmış

SDÜ'de hukuk okuyorum. Birazdan bir şeyler karalarım buraya.

Edit: Arkadaşlar bu konudaki soruları cevaplayayım. Sorusu olanlar bana özelden ulaşabilir.

Öncelikle mühendislik eğitiminin iyi olduğunu duydum. Bir arkadaş mekatronik mühendisliğinde. Gayet üzerlerine düşüyorlarmış. Sürekli ödevler, projeler vs. Çok memnun eğitimin kalitesinden. Genel anlamda mühendislik okuyanlar memnun. Bir de inşaatçı tanıdık vardı. O da baya çalışıyordu yoğun tempoda.

Isparta'ya gelecek olursak. Şehir gayet iyi, gece gündüz canlı. Sosyal anlamda bir sürü fırsat bulursun. Öğrenci şehri olduğunu hissediyorsun, herkes genç, öğrenci. Sanki öğrenciler için tasarlanmış bir şehir gibi.
    İnsanı da fena değildir, şu ana kadar tanıştığım Isparta halkı hep samimi sıcakkanlı idi. Hatta şimdi ki ev sahibim dünyanın en iyi insanı olabilir

Apart fiyatlarına gelecek olursak, geçen sene 1+1'de 600 tl'ye kaldım, elektrik ve su faturası bana aitti. Doğalgaz ve internet ev sahibine aitti. Bu sene bir arkadaşla 2+1'e çıktım. 950 TL'ye her şey dahil şekilde 10 aylık tuttum. Ev sahibim tanıdık olunca fiyatta güzellik yaptı. Normalde 1100 tl idi Neyse, 2+1 fiyatları 850-1100 arasında genelde.

Şehir ve üniversite genel anlamda güzeldir. Tavsiye ederim. Konu 2015 yılında açılmış yeni gördüm ama yine de faydalananlar olacaktır.
  • Ispartayla ilgili olan her yere yazdim mutlaka sehir guzel bence tam ogrenci sehri pahalıda degil ayrica baya gelisti okuluda yenilediler kampusler degisti eğitim hakkinda kesin bisey diyemem ama abimde orda okudu eskiye gore üniversite muhteşem halde yazmaman icin bi sebep yok diye dusunuyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: falcony06

rahmetli süleyman demirel üniversitesi diyecektin galiba lütfen dikkat

niye üniversite öldü mü
  • Bukizyazar B kullanıcısına yanıt
    Şehir iyi mi yanı ? İnternette üniversite iyi ama şehir kötü diyorlar

• Evo723 kullanıcısına yanıt
    Ya ben her yaz ispartaya gidiyorum bi ay falan kaliyorum orda hani sehir bi istanbul bi ankara degil tabii ki o kadar ileri duzeyde degil ama yinede tam ogrenci sehri oldu artik kotu olsa bende okumayi dusunmezdim herkes cok adi duyulmamis bi yer diyip kotuluyo

• Bilgisayar Müh. bolumu nasildir?

• quote:

Orijinalden alıntı: Evo723

Şehir iyi mi yanı ? İnternette üniversite iyi ama şehir kötü diyorlar

Aynen. İnsanı berbattır, öğrenciden para sömürmek için ellerinden geleni yaparlar. Kiralar bu yüzden yüksektir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Insani berbat falan değil ne berbatligini gordun ? Kiralarda 500 600 civarı birakinda olsun artik

• Bölümü bilmiyorum ama Isparta sakin,tenha,olaysız,atraksiyonsuz şehirdir,sosyal etkinlik falan arıyorsan onlar pek yok ama rahat şehir bence, yıllardır yaşıyorum.İnsanı da kötü değildir büyük şehirlere nazaran daha güvenilirdir hatta.
  • Bilgisayar mühendisliği nasıldır ? Birde ikinci öğretim okunur mu ?
  • Bilgisayar mühendisliği nasıldır

• Real Mermaid kullanıcısına yanıt
    1+0 ve 1+1 fiyatları kaç tl civarlarında hocam?
  • Nasıl bu konu gözümden kaçmış

SDÜ'de hukuk okuyorum. Birazdan bir şeyler karalarım buraya.

Edit: Arkadaşlar bu konudaki soruları cevaplayayım. Sorusu olanlar bana özelden ulaşabilir.

Öncelikle mühendislik eğitiminin iyi olduğunu duydum. Bir arkadaş mekatronik mühendisliğinde. Gayet üzerlerine düşüyorlarmış. Sürekli ödevler, projeler vs. Çok memnun eğitimin kalitesinden. Genel anlamda mühendislik okuyanlar memnun. Bir de inşaatçı tanıdık vardı. O da baya çalışıyordu yoğun tempoda.

Isparta'ya gelecek olursak. Şehir gayet iyi, gece gündüz canlı. Sosyal anlamda bir sürü fırsat bulursun. Öğrenci şehri olduğunu hissediyorsun, herkes genç, öğrenci. Sanki öğrenciler için tasarlanmış bir şehir gibi.
    İnsanı da fena değildir, şu ana kadar tanıştığım Isparta halkı hep samimi sıcakkanlı idi. Hatta şimdi ki ev sahibim dünyanın en iyi insanı olabilir

Apart fiyatlarına gelecek olursak, geçen sene 1+1'de 600 tl'ye kaldım, elektrik ve su faturası bana aitti. Doğalgaz ve internet ev sahibine aitti. Bu sene bir arkadaşla 2+1'e çıktım. 950 TL'ye her şey dahil şekilde 10 aylık tuttum. Ev sahibim tanıdık olunca fiyatta güzellik yaptı. Normalde 1100 tl idi Neyse, 2+1 fiyatları 850-1100 arasında genelde.

Şehir ve üniversite genel anlamda güzeldir. Tavsiye ederim. Konu 2015 yılında açılmış yeni gördüm ama yine de faydalananlar olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord.Hazretleri -- 11 Ağustos 2018; 15:26:1 >

• Lord.Hazretleri kullanıcısına yanıt
    Isparta endüstri düşünüyorum o bölüm hakkında herhangi bir şey duydunuz mu? Bilgisayar da olabilir. Açıkçası şehir benim için çok önemli değil. Sonuçta eğitim amacı ile gidiyorum. Buranın mühendis mezunları ne yapıyor bana o lazım. Isparta'da okuyup kalmak istemem açıkçası. Okuduktan sonra büyükşehirlerde çalışmak istiyorum. Boş bir mezun olarak oradan dönersem hiç iyi olmaz

• Aklı olan gitmesin kardeşim bu şehre en kötü şehir bile buradan iyidir kafayı yersiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angry Man

Isparta endüstri düşünüyorum o bölüm hakkında herhangi bir şey duydunuz mu? Bilgisayar da olabilir. Açıkçası şehir benim için çok önemli değil. Sonuçta eğitim amacı ile gidiyorum. Buranın mühendis mezunları ne yapıyor bana o lazım. Isparta'da okuyup kalmak istemem açıkçası. Okuduktan sonra büyükşehirlerde çalışmak istiyorum. Boş bir mezun olarak oradan dönersem hiç iyi olmaz
    Endüstri hakkında bir şey duymadım ama LinkedIn'den mezunlarının nerelerde olduğuna bakabilirsin. Hocam biraz da kendini geliştirmeye bakıyor bu iş. Yan gelip yatarsan nerde olursan ol boş bir mezun olarak çıkarsın. Mümkün olduğunca kendine bir şeyler katmalısın. Okul bittiğinde ne kadar kendini zenginleştirdiysen o kadar iyi. Ayrıca şehir önemli değil deme. Gerçekten önemli. 4 yıl diyoruz.

• mr.vay kullanıcısına yanıt
    Sebep?

• Lord.Hazretleri kullanıcısına yanıt
    Hocam sanayileşmiş bir şehir olması benim için önemli. Staj imkanı olmalı yani. Ama dediğim gibi okuduktan sonra orada kalmak istemem.

• quote:

Orijinalden alıntı: Angry Man

Hocam sanayileşmiş bir şehir olması benim için önemli. Staj imkanı olmalı yani. Ama dediğim gibi okuduktan sonra orada kalmak istemem.
    Sanayisini falan pek bilmiyorum maalesef. Ama staj konusunda sıkıntı yaşayacağını zannetmiyorum.
  • Angry Man kullanıcısına yanıt
    Sdü bilgisayarı tercih listeme koydum, bakacağız artık.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.