< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Nasıl bu konu gözümden kaçmış
![]() SDÜ'de hukuk okuyorum. Birazdan bir şeyler karalarım buraya. ![]() Edit: Arkadaşlar bu konudaki soruları cevaplayayım. Sorusu olanlar bana özelden ulaşabilir. Öncelikle mühendislik eğitiminin iyi olduğunu duydum. Bir arkadaş mekatronik mühendisliğinde. Gayet üzerlerine düşüyorlarmış. Sürekli ödevler, projeler vs. Çok memnun eğitimin kalitesinden. Genel anlamda mühendislik okuyanlar memnun. Bir de inşaatçı tanıdık vardı. O da baya çalışıyordu yoğun tempoda. Isparta'ya gelecek olursak. Şehir gayet iyi, gece gündüz canlı. Sosyal anlamda bir sürü fırsat bulursun. Öğrenci şehri olduğunu hissediyorsun, herkes genç, öğrenci. Sanki öğrenciler için tasarlanmış bir şehir gibi. İnsanı da fena değildir, şu ana kadar tanıştığım Isparta halkı hep samimi sıcakkanlı idi. Hatta şimdi ki ev sahibim dünyanın en iyi insanı olabilir ![]() Apart fiyatlarına gelecek olursak, geçen sene 1+1'de 600 tl'ye kaldım, elektrik ve su faturası bana aitti. Doğalgaz ve internet ev sahibine aitti. Bu sene bir arkadaşla 2+1'e çıktım. 950 TL'ye her şey dahil şekilde 10 aylık tuttum. Ev sahibim tanıdık olunca fiyatta güzellik yaptı. Normalde 1100 tl idi ![]() Şehir ve üniversite genel anlamda güzeldir. Tavsiye ederim. Konu 2015 yılında açılmış yeni gördüm ama yine de faydalananlar olacaktır. |
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord.Hazretleri -- 11 Ağustos 2018; 15:26:1 > |
|
|
|
|