hocam femuru bilmeyen yok ya, ben bile başlamadım biliyom. siz doktor musunuz |
SULCUS TENDİNİS MUSCULİ FLEXORİS HALLUCİS LONGİ (2. sayfa)
-
-
benim 2 abim doktor. Ben üniversiteye hazırlanırken onların kitaplarını okumaktan ve geyiklerinden keyif alırdım.
Buraya yazdığım son dönem geyiklerinden biri. (ben mühendislik okudum ama sadece okudum, benim ki bitmedi)
-
anladım hocam, mühendislikten memnun musun, geleceğini iyi görebiliyon mu
-
bunu ezberleyeceğime taşrada ceng yazıp işimi yapay zekaya teslim ederim elhamdülillah
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben bitiremedim ama bana verdiği sorgulama, kusursuz düzenler ve analiz yeteneğinden memnunum.
Bitiren arkadaşlarımın şimdiki hallerine bakınca da, onların dünyaya bakışı sıfır hata üzerine kurulu hayat şekli katı depresyonik ve insanlık(vicdan) dışı diyebilirim. Kazançlarını soruyorsanız her biri 52 metrelik yat alacak kazanca sahip insanlar. Bellki de almışlardır. O kadar da içli dışlı değilim.
-
ezberlenecek bir şey yok her kelimenin anlamı var birleştirip söylüyorsun sadece
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LactobacillusAptalius -- 11 Ağustos 2023; 1:5:21 > -
10 gün falan kaldı başlamasına, ders programı dehşet kötü asacam kendimi
napmislar hocam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hafta içi her gün sabah 8 akşam 5 yapmışlar hocam üstüne de derslerin çoğu anatomi
nasi her gun 8-5 yav inş bizimki de oyle değildir illa bi bosluk olmali
D1 efsaneydi ya full etik, tıp tarihi cart curt vardı derslere bile gitmiyodum şimdi komple fizyoloji anatomi dayamislar
dönem 1 harbiden kebaptı 2.sınıf gözümü korkutuyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2. sınıf başlasın artık kuruduk kaldık heyecan lazım
hocam niye boyle soruyorsun ki her donem yeni bi baslangic. eski bilgilere de ihtiyac duyulur ama daha 2. sinifa geciyoruz aslolan bu donem nasıl calisacagin bence zaten online gecti okulun asil donemleri, cogu kisi eksik
hangi okul hocam ben de tıp1 baslayacagımm
-
Dönem birdeki ilk anatomi dersinde öğrencilerin gözünü korkutmak için slayta konan ismi uzun kendisi minnak olan anatomik yapı. Burdan dönem birlere tavsiyem bunu görüp anatomiden korkmasınlar ordaki her kelimenin bir anlamı var anlamını bilince ezberlemek kolay oluyor bu psikoloji oyunlarına gelmeyin :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
beyler bunları nasıl ezberliyonuz bu sene 1 olacam da
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X