Şimdi Ara

Suicide Squad (5-12 Ağustos 2016) | Will Smith - Jared Leto - Margot Robbie (218. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.901
Cevap
40
Favori
145.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 216217218219220
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Böyle kesip kesip filmi sunarlarsa tartışmaların da hızı kesilmez işte. Leto'ya hemen sövmemek lazım şimdi Ledger efsane bir karakter yansıttı bize ama şunu dadüşünüyorum empati yapalım, eğer Ledger'ın karakteri Leto'nunki gibi 8 10 dk görünüp çıksaydı aradan acaba bu kadar beğenilir miydi? Leto'yu hemen ezmeyelim solo batman filminde büyük ihtimal olacak, baş villian olursa ve batırırsa sövelim beraber
  • Kimse kusura bakmasin film rezalet olmus. Bu kadar verilen emege yazik. Filmi cekerken biri cikip dememis ki biz ne yapiyoruz yanlis birseyler var bunda diye. Aksiyon sahneleri cok zayif, sanki mmorpg oyunlarda ayni slotta farm yapmak gibi olmus. Tek tarz dusman, yeterli yetenegi olmayan kahramanlar neredeyse efektsiz ayni hareketlerle ayni dusmanlari dakikalarca kesiyorlar. Boylesine buyuk potansiyeli olan bir yapim nasil cop edilirmis gormus oldum. Buyuk beklentilerim yoktu ancak 2 saat harcayipta 2 dakika belki eglenebilmek (sirf birkac sahne hatirina) akil kari is degil.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Film gayet eğlenceli ve güzeldi. Bu filmi beğenmeyenlerin bence ciddi sorunları var.
  • Gözükme süresiyle alakası bile yok Ledger'in Jokeri daha o ilk sahnedeki efsane "Benim inandığım şeye göre seni öldürmeyen şey tuhaflaştırır. " repliğini söyleyip bir daha görünmese bile bu filmdeki çöp Joker'den 10 kat daha iyidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir dc fani olarak beğenmediğim film olmuştur ki BVS yi gayet beğenerek ve keyif alarak izlemiştim. Filmin ilk yarisi ve karakterleri tek tek tanıttığı yerler çok iyiyken ikinci yarısında aksiyon kısımlarıyla vasat bir filme dönüştü benim için. Jokere gelirsek ben Letoyu joker olarak beğendim kendisini zaten çok az bi süre ekranda gördük. Eski joker lerle suan karşılaştırma yapmak çok mantıklı değil.

• Tarık-16 kullanıcısına yanıt
    tekrar söylüyorum o repliği ne o oyuncu yazdı nede joker o o anki senaristin lafı :D
  • jokere toy diyen insanlar zaten asıl joker genç, batman 3 lemesinde daha yaşlı çıkmıştı ama hikayeye göre hamile eşinin ölümüyle sarsılan sonra batmanle kovalamacasından sonra filmdede gördüğümüz harleyin atladığı yere yanlışlıkla düşüp deliren biri, zaten jokeri tek batman üçlemesinden bilenler toy diyebilir diye düşünüyorum...
  • sinemalar 2 saate sığdırmak için baya uğraşmışlar ordan şurdan kırpmışlar alayını şikayet etmek lazım rezillik
  • Ağır spoiler içerir

]Şunu farkettim BVS de nasıl kahramanları tanıtma amacındaysa bundada kötüleri tanıtma amacındaydılar justice league nin gelecek filmminde joker baş kötü olacağı kesin batmande takımın gerisini toplıcağını gösterdi jokerin hapishaneye girip harleyi kaçırmasıda böyle bi amaç güdüyor bence, bana kalırsa başta joker harleyin bilerek yakalanmasını istedi hapishaneye sızmak ve bilgi veya adam toplamak.deadshot zaten bize yardım edermi diye sormuştu harleye. Ve harleye gelirsek harleyin tasmasından belli jokerin ona ne değer verdiği onun için uğraştığını sanmıyorum. Harley jokere yetenekli ekibini gösterecek ve bu sadece kahramanlar ve kötüler kapışması hazırlığı bence tek film olacağınıda düşünmüyorum 3 e rahat bölerler filmi

• quote:

Orijinalden alıntı: S. Hawking

Bu filmi izleyeceğinize oturup bir buçuk saat boyunca şu gife bakın daha iyi.

Ulan şu keskin zeka, bu kurguda film kadar çekemicekler be..

Suicide squad o kadar mantık hataları olan bi film ama, zaten bekliyordum.. çocuklara yönelik tamamen. Jokerde dc'nin kahramanı, normal yani.

• jokerın nette efso fotoları var heryerde wp yaptım ya jared hype
  • GokKboru_D G kullanıcısına yanıt
    killing joke joker ı bu toylukla alakası yok ayrıca jokerın saçı yeşil ve tenı beyazımsı olma sebebı ace kımyasalları , dark knıghtta gördugumuz yüzünü boyayan normal cilde sahip dudakları kesik bi şebekten başkası değildi 1980 öncesi joker çizgi romanlarını okumadım ama 80den sonra dudaklarının yanları kesik bi joker görmedım tamamen sinema ıcın yapılmış bişey ayrıca batman in efsane anımated serisi 1992 deki jokerde şuan Jared Leto nun oynadığı joker a çok benzıyor
  • huseyin_mk35 kullanıcısına yanıt
    katana olmasa son sahnede falçatamı kullanıcaklardı :D
  • harley elbıselerı satılsa cok para kazanır bu kadın
  • Bender B. Rodriquez kullanıcısına yanıt
    Hocam killing joke da jokerin kimyasala düşüşü jokerin başlangıcı değil mi?

• GokKboru_D G kullanıcısına yanıt
    Bu Joker toy mu? Kim diyor bunu? :) Jared Leto gencecik 18 yaşında velet gibi görünüyor ama adam 45 yaşında falan genelde oyunculara kendi yaşlarında karakter oluştururlar ve Batman'in 20 yıllık kariyerinde (BvS) Joker 1-2 senedir uğraştığı biri olamaz. Muhtemelen 15 senedir falan Batman'le uğraşıyordur. Killer Croc değil bu Joker :D

• Batman özel filmi çıkmadığından batman ne kadardır batman bilemiyoruz işte direk BVS le göründüğünden oralar hala bir sır gibi yada izlerken lafı geçmişse kaçırmışımdır

• Sonuçta jokerden öncede batmanlik yapıyordu

• Niye herkez heart Ledger'i konuşuyor filmde varmı ki?

Heart ledger Ölmedimi yaw

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FiFAMaster10 -- 16 Ağustos 2016; 15:56:39 >
  • 
Sayfa: önceki 216217218219220
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.