Stoch dakika 85, 3-0 maglup halen daha kosturuyor, mucadele ediyor. Aykut kocaman, mactan sonraki aciklamani cok merak ediyorum, ADAMSAN, mactan sonra futbolcularda suc yok, butun suc benim dersin.
Evet futbolcuların bi suçu yok. Caner bu takımda iyi bir yedektir. Sen bu adamı gidip maçın kaderini değiştirsin diye ilk 11 oynatıp Stoch gibi bizim en kilit 2. oyuncumuzu yedek bırakırsan, Bilica gibi konsantrasyonu 0 olan her an yakabilitesi olan bir adamı oynatırsan sen eğer Bienvenu gibi yetersiz bir adama 4 milyon euro verilsin deyip de bu adamı alıp oynatırsan, suç tabiki futbolcuda değil.
Böyle dese ne değişir ki? Muhtemelen diyecektir ama bu onu iyi bir hoca yapmaz.
quote:
Orijinalden alıntı: Cris
Evet futbolcuların bi suçu yok. Caner bu takımda iyi bir yedektir. Sen bu adamı gidip maçın kaderini değiştirsin diye ilk 11 oynatıp Stoch gibi bizim en kilit 2. oyuncumuzu yedek bırakırsan, Bilica gibi konsantrasyonu 0 olan her an yakabilitesi olan bir adamı oynatırsan sen eğer Bienvenu gibi yetersiz bir adama 4 milyon euro verilsin deyip de bu adamı alıp oynatırsan, suç tabiki futbolcuda değil.
dese ne olacak ki ? Haftaya yine stoch yedek başlar... yine desin hata bende... böyle hatayı kabul etmekle olacak iş degil ki. 1 kez hata yaparsin 2 yaparsin 3 te düzeltirsin.
quote:
Orijinalden alıntı: McCarty
dese ne olacak ki ? Haftaya yine stoch yedek başlar... yine desin hata bende... böyle hatayı kabul etmekle olacak iş degil ki. 1 kez hata yaparsin 2 yaparsin 3 te düzeltirsin.
Haklisin bu 3 degil 5 degil geldiginden beri hep boyle.Yeter artik nedir bu?
Bu Stoch haftaya ve onu takip eden haftalarda ilk 11 çıkmaz, Bienvenu kanatta oynatılmaya çalışılır ve Serdar-Sezer önümüzdeki maçlarda yedek oturmaya devam ederse çıkıp yürüyüş falan mı yapsak arkadaş n'apsak bilemedim ki? Aykut hoca belki o zaman farkeder yaptığının ne kadar saçma bir şey olduğunu!
Bugün maça çıktığımız taktik hakkında zaten diyecek hiçbir şey bulamıyorum!
Eğer buradan takımı karşılamaya gidecek varsa gitmesin. Karşılaya karşılaya bir tarafları kalktı, habire puan kaybediyoruz.
Bekir yok Serdar sakatlıktan yeni çıkmış bir adam. Ve 2. ve 3. golde bariz olarak Bilica'nın hataları var. Mecbur olarak oynatılan bir oyuncu kafanızı takmayın bu kadar. Serdar döner adam gibi bir forvet alınır yarı da. Bu işin rövanşı var.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme