Şimdi Ara

Suçlunun El Kitabı(Popomundo)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu topic popomundo da suçlu veya suçlu olmak isteyen arkadaşlara yöneliktir, her türlü konuyu burda paylaşalım..

Eğer temel suç yeteneğine sahip arkadaşlar varsa , Lütfen bu topicde bizlerle paylaşınız..(İstanbulda yaşayan arkadaşlara duyrulur;İstanbulda Temel suç öğretmek yasak)

-Popomundo'da suçlu olmak en zor işlerden biridir..Zaten sıralamalara baktığınız zaman popomundo'da sadece 3 kişi 10defa kanun dan kaçmayı başarmıştır..Ama tabiki bu kadar zorluğun bir karşılığı var..Suçlu olmak popomundo da en zevkli işlerden biri.Ve arkadaşlarımdan duyduğum kadarıyla çok iyi para varmış.

-Eğer suçlu olmak istiyorsanız, temel suç yeteneğine sahip olmanız lazım..Temel suç yeteneği sadece öğretmenden öğrenebilecek bir yetenektir..

-Ancak temel suç öğretebilecek bütün insanlar genellikle gizlenen insanlar olur..

-Suçlu olmanın en kolay yolu hapishaneye girmektir.Neden derseniz. Çünkü hapishanede ki insanlar bütün
    suç yeteneklerini öğretirler(başka yapabilecekleri birşey yoktur)..

-Hapishaneye nasıl gircem derseniz ,eğer karekteriniz 30 gün olduysa gidin bankaya kredi alın ve parayı sırf kitaplara harcayın (çünkü eşya filan alırsanız sonradan haciz gelir)sonra bu parayı ödemeyin doğruca hapishaneye ve orda da tüm suç yeteneklerini öğrenebilirsiniz..

Suç Becerileri

Arson (Kundakçılık):

Yangın olması beklenilmeyen bir mahalde yangın çıkarma işi. Bu beceriyi kullanmadan önce 2 defa düşünün. Hem denemek kanunlara aykırıdır hem de bir çok zarara neden olabilir...

Gizlilik: Bu, gizli bir beceridir. Sadece sahip olan kişi görebilir...

Kategori: Suç

Öğren: Sadece öğretmenden öğrenilebilir...

Arson (Kundakçılık)öğrenmek için gerekenler:

Temel Suç (***)
    Temel Kimya (***)

--------------------------

Temel Suç (Basic Crime):

Hayatlarını hapishanede geçirmek isteyenler için ideal. Genelde başınızı belaya sokar.

Gizlilik: Bu gizli bir yetenek. Sadece sahibi görebilir, ancak kullanılması halinde kendini ele verebilir...

Öğren: Sadece öğretmenden

Temel Suç öğrenmek için gerekenler:

12 yaşından büyük herkes bu yeteneği öğrenebilir. Hiçbir ön koşulu yoktur.

Temel Gizlilik (Basic Stealt):

Bir Pelerine sarılıp sizi gözleyen kalabalıktan kurtulmanın en iyi yolu.

Gizlilik: Bu gizli bir yetenek. Sadece sahibi görebilir, ancak kullanılması halinde kendini ele verebilir...

Temel Gizlilik için gerekenler:

12 yaşından büyük herkes bu yeteneği öğrenebilir. Hiçbir ön koşulu yoktur.

Hırsızlık (Burglary):

Kilitli evlere, kilit kırarak nasıl girebilirsiniz. Eğer yetenekli ve de şanslı gününüzdeyseniz girebilirsiz. Ama Gerekli yetenekde değil ve Şansız gününüzdeyseniz birileri sizi yakalayacaktır..

Hırsızlık (Burglary)için gerekenler:

Temel Suç (***)

Zimmetine geçirme (Embezzlement):

İşvereninden, onun haberi olmadan fazladan para tırtıklamanın yolu.

Zimmetine geçirme (Embezzlement)için gerekenler:

Muhasebe (*****)
    Temel Suç (*)

Yankesicilik (Pickpocket Mastery):

İnsanlardan küçük eşyaları çalmakta usta olma sanatı.

Yankesicilik (Pickpocket Mastery)için gerekenler:

Temel Suç (*****)
    Temel Sokak Bilgisi (**)

Dükkan Hırsızı (shoplifter):

Becerikli bir dükkan hırsızı birşeyler ödemek için para vermez.

Dükkan Hırsızı (shoplifter)için gerekenler:

Temel Suç (*****)

Gümrük Kaçakçısı (Smuggling):

Gümrük boyunca sıcak maddelerle fark edilmeden sokulmak herhangi bir suçlu için değerli bir beceridir.

Gümrük Kaçakçısı (Smuggling)için gerekenler:

Temel Suç (***)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KueRaKa -- 27 Ağustos 2007; 11:25:33 >

• İstanbul'da bana temel suç öğretebilecek biri varmı
  • niye anlamakta bu kadar zorlanıyorsunuz arkadaşım istanbulda temel suç öğretmek vali tarafından yasaklandı başlığı açan arkadaştan rica ediyorum bunu büyük büyük harflerle yazzarsa iyi olcak bazıları anlamakta veya görmekte zorluk cekiyor...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kokusuz77

niye anlamakta bu kadar zorlanıyorsunuz arkadaşım istanbulda temel suç öğretmek vali tarafından yasaklandı başlığı açan arkadaştan rica ediyorum bunu büyük büyük harflerle yazzarsa iyi olcak bazıları anlamakta veya görmekte zorluk cekiyor...

+1 bu ne yaw böle avaz avaz baırıoz istanbulda temel suç öretilmio die ama yok anlamıolar
  • sadece yasak yani üniversitede ögretilemez.bilen birinden gayet güzel ögrenebilirsiniz.
  • görüldüğü takdirde direk hapse atılıyor bunuda söliyim ;) yha bildiğin yasak istanbulda suc öğretmek yasak işte arkadaş mapusa girmiş inş ankaraya gelcek tam ankaraya gelirken yakalandı zaten (H)
  • bende temel suç öğrenmek istiyorum.İstanbulda hastaneden çıkabilirsem eğer ankaraya gelicem biri bana öğretebilir mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İkinci el kitap
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • temel suç öğretene + 1415$ para

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Umut K. -- 27 Ağustos 2007; 9:09:20 >
  • bende temel suçun peşini kovalıyorumşuan grafiti öğreniyorum ve 2 yerden banka kredisi aldım
  • bankaLar bana kredi vermiyo.kabuL etmiyoLar

bu arada 30 günü geçeLi çk oLdu oky?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Umut K. -- 27 Ağustos 2007; 11:23:17 >
  • @tavlasever bankadan kredi almak için 30günü doldurmak gerekio
  • 30 günü geçeLi çok oLdu vermiyoLar yazıyo ki

aptll bankaLar kredi tekLifimi kabuL etmedi yazıyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kokusuz77

niye anlamakta bu kadar zorlanıyorsunuz arkadaşım istanbulda temel suç öğretmek vali tarafından yasaklandı başlığı açan arkadaştan rica ediyorum bunu büyük büyük harflerle yazzarsa iyi olcak bazıları anlamakta veya görmekte zorluk cekiyor...

topice söylediğini ekledim..Böylelikle gereksiz mesajlar azalır..
  • yeri burası deil ama topic açmıım dedim..yaw bu ne böle sabah sat 9dan beri otostop çekiom arada bi 2 kere 2.el dükkanına gittim oakdar ama hala otobüs bulamadımnapcam yha saat 12de uçak var onlamı gitsem 91US$ye?
  • şunu söyliyim sen cuma gününe kadar kesinlikle varırsın otostopla..Bide ben bikeresinde 1 gün beklemiştim hiç alan olmadı..
  • cuma gününe kadar kesin varırım ama sabırsızlık işte burda canım sıkıldı gurbet elde olmuo bende 12 uçaıyla gidiom şuanda istanbula 99US$ye..elimddeki çöpten bulduum eşyalarıda bi türlü satamadım sürelerdie dolcak bide istanbulda satmaı deniim satamassam bi patikaya girip bidaa davul amaı denicem..
  • benim uçakta kalktı dua edin işim rast gitsindolandırım gelecem motreali
  • graffiti nasıl yapılır?=
  • Öncelikle ; Graffiti Boyama kitabını okuyacan, sonra kendine sprey alcan, sonra da herhangi bir dükkana gidip grafitini yapcan.

Arkadaşlar grafiti boyama yapmak suçtur..Ama grafiti yapınca başarı puanı kazanırsınız..
  • baskı kalıbı ne işe yarıyo?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.