Şimdi Ara

subwoofer yandı :S hala duman cıkıyor :/ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • sanırım elektrıkcılerın yapabılecegı bı ıs aslında bılsem bende yaparım da sımdı gıdıp yaptırmaya kalksam bana gecırmeye kalkacak adam anlamıyoruz hesabı , o yuzden kendım yapabılırmıyım acaba ogrenmek ıstıyorum ? lehım felan yapıyordum zamanında ps kolu tamır ederken duruyor aletler ama ne bılım sımdı bu farklı bısı tabı , heralde gıttı bızım sıstem soguk suyu ıceyım mı

quote:

Voltaj dalgalanmasından olduğunu düşünüyorsan hemen en yakındaki tüketici koruma derneğine tedaş hakkında şikayette bulun. Onlar senin adına işlemleri yürütecekler ve eğer voltaj dalgalanmasından olduysa tedaş maddi kaybını karşılamak zorunda. Benim hiç başıma gelmedi ancak sitede bu durumdan yararlanan arkadaşlar var. Yardımcı olacaktırlar.

bu ısın prosedurunu ogrenmek ısterım cıdden , genelde ya kavgayla sonuclanır yada hıc bısı olmaz bu tarz durumlarda ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pércussionist -- 30 Ağustos 2008; 1:07:15 >
    LG 42LW4500 3D LED # PS3 # Playvision DTS/DD dekoder - Playvision 5.1 Kulaklık - Jabra Bluetooth Kulaklık - Edifier M3500 5.1 - Edifier X600 2.1 # Killzone 3 Metal Kutu - Killzone 2 - Uncharted 3 - God Of War Ascension - Metal Gear Solid 4 Guns of Patriots, Battle Field 3, NFS Most Wanted ... BF4 ...

• quote:

Orjinalden alıntı: Pércussionist

bu ısın prosedurunu ogrenmek ısterım cıdden , genelde ya kavgayla sonuclanır yada hıc bısı olmaz bu tarz durumlarda ama

Usta sen sadece tüketici koruma derneğine başvur onlar senin yerine hallediyorlarmış. Sen muhattap olmayacaksın yani.

• quote:

Orjinalden alıntı: McCarty

quote:

Orjinalden alıntı: DH.Ready

quote:

Orjinalden alıntı: McCarty

hangi marka ?

logitech x-540 demiş ya

diger msjlari okumadim başim azcik agiriyor

geçmiş olsun hocam.bi ağrı kesici için

• voltajdaki dengesizlikten ya da hava sıcaklığından bobini yanmıştır onun.

Orjinalden alıntı: ccaparli

voltajdaki dengesizlikten ya da hava sıcaklığından bobini yanmıştır onun.

o meme yapmıştır meme ona öle bi zımparaa takkk yerindee

Orjinalden alıntı: Pércussionist

sanırım elektrıkcılerın yapabılecegı bı ıs aslında bılsem bende yaparım da sımdı gıdıp yaptırmaya kalksam bana gecırmeye kalkacak adam anlamıyoruz hesabı , o yuzden kendım yapabılırmıyım acaba ogrenmek ıstıyorum ? lehım felan yapıyordum zamanında ps kolu tamır ederken duruyor aletler ama ne bılım sımdı bu farklı bısı tabı , heralde gıttı bızım sıstem soguk suyu ıceyım mı

elin yatkın değilse, bu işlerde becerin yoksa sakın tamir etmeye kalkma arızayı daha da büyütrsün bu sefer tamir masrafı daha da artacaktır. öyle bir tornavida ve havyayla olucak şey değil , sen en iyisi arkadaşların da dedigi gibi tedaş ı ara zararını karşılasınlar. sorun voltajlardan kaynaklanıyor

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.