Şimdi Ara

Subwoofer Çıkışlı Stereo Amfi 2.1 [Sıfır]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

1- RCA ve MP3 Jack girişi, 3.5" kablo ile her türlü aygıtınızı bağlayabilirsiniz.

2- Küçük boyutu ve hafifliği sayesinde dilediğiniz her yerde kullanabilirsiniz; ev, araba, motor, yat...

3- Çift adet ses işleme çipi sayesinde yüksek kaliteli ses çıkışı sağlar.

4- Subwoofer çıkışı, dahili crossover sayesinde düşük frekanslı sesleri ayırabiliyor, subwoofer baskınlığını ayrıca ayarlama imkanı sunuyor.

5-Alüminyum kasa üründe aşırı ısınma ihtimalini ortadan kaldırıyor, ürünü daha da dayanıklı yapıyor.

Ürün Özellikleri:

◎ Power Input: DC/AC 12V-15V, 2A, Auto detect the + and - power when inputed DC power.
    ◎ P.M.P.O: 2 X 220 W ( Peak Music Power Out)
    ◎ R.M.S: 2 X 22 W ( Root Mean Square ), Bass: 50 W
    ◎ Impedance: 4 - 8 oh.
    ◎ Signal /Noise Rasio: 85 dB
    ◎ T.H.D: 1.2 %
    ◎ Audio signal Input Method: RCA input (back panel), Mp3 Input(Front panel)
    ◎ Subwoofer output slot

Ürünün yanında bir adet ayarlanabilir çok çıkışlı ve çok uçlu adaptör hediye[0-3-4,5-6-7,5-9-12 V, 300mA]

Ürün kullanılmamış, sıfırdır, kutusundadır.

Fiyatı: 35TL

Subwoofer Çıkışlı Stereo Amfi 2.1 [Sıfır] Subwoofer Çıkışlı Stereo Amfi 2.1 [Sıfır] Subwoofer Çıkışlı Stereo Amfi 2.1 [Sıfır]
     Subwoofer Çıkışlı Stereo Amfi 2.1 [Sıfır]
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fixx -- 11 Haziran 2010; 17:08:35 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• çok güzel amfi ev için ideal
    alpinden daha iyi kullanışlı güzel gözüküyor

hayırlı satışlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: ciko6189

çok güzel amfi ev için ideal
    alpinden daha iyi kullanışlı güzel gözüküyor

hayırlı satışlar

Teşekkürler yorumunuz için

• Güncel

• Güncel

• İçerisinde kullanılan entegre/mosfet türü bellimi ? thd 1.2 biraz hifi için yüksek değilmi ?...

subwoofer olmadan kullanmak mümkünmü ? ( subwoofer çıkışı olmayan stereo kısım crossover'ı bypass ederek çıkış verebiliyormu ? )
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalimor

İçerisinde kullanılan entegre/mosfet türü bellimi ? thd 1.2 biraz hifi için yüksek değilmi ?...

subwoofer olmadan kullanmak mümkünmü ? ( subwoofer çıkışı olmayan stereo kısım crossover'ı bypass ederek çıkış verebiliyormu ? )

Sanyo (LA4625) and Toshiba (7240) Amplifier IC Chips kullanılıyor. THD yüksek, ancak zaten fiyatına bakarsanız gerçek "HI-FI" bir ürün olmadığını anlayabilirsiniz, ancak gerektiği alanlarda kullanıldığında fazlasıyla yeterli bir ürün. Subwoofer çıkışı zaten ayrı resimlerde görüldüğü gibi, bağlanmadan da kullanılabilir, subwoofer kullanılmadığında crossover'dan yine geçiriyor mu bilmiyorum, üstünde bir ayar yok, öyle bir deneme de yapmadım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Biraz araştırınca benim kullanım alanım dışında olduğunu gördüm ancak belki yardımcı olur diye bilgilerimi şöyle paylaşayım istedim;

Ürün ev ve arabada direkt akım ile kullanılmak üzere üretilmiş
    üzerinde 2 entegre ile 2x15 ancak köprülendiği için 1x22.5 W Subwoofer ve maksimum güçte 2x25W çıkış veren 2 ayrı çıkışı var.
    THD oranı aslında sadece subwoofer anfi kısmı için yüksek kalıyor ki aslında çok problem edilecek değerler değil zira distorse olan frekanslar filtre tarafından zaten kesilmiş oluyor. Subwoofer kısmı sinyal verilmediğinde entegre üzerinden kendini kapatma özelliğine sahip sub-volume kısmını kıstığınızda devreden çıkıyor.

Eğer bir arabanız var öndeki 2 hoparlörünüzü iyi destekliyorsa ama ucuz yoldan arkadaki kapılara 1 er hoparlör arkayada 1 subwoofer koyayım ve içeride adam gibi ses olsun diyorsanız yada arka kapılara 1 mid-bass + 1 full frekans sürücü set koyarım diyorsanız bu anfi biçilmiş kaftan

Bir dükkanınız varsa merkezi seslendirme yapmak istiyorum diyorsanız her bölge için 4 mid-range üstü hoparlör ve 1 subwoofer desteklemek için yine uygun fiyatlı ve iyi bir çözüm olacaktır.

El yapımı oyun koltuğu yapanlar varsa entegre sistem oluşturmak ve oyun zevkine zevk katmak için hazır ve harika bir çözüm..

Sokak müzisyeniyseniz kuru akü ile çalıştırabileceğiniz bir cihaz anfisi bozuk bir elektro gitar anfi+kabin seti bulabilirseniz içine kuru pil ve bu anfiyi koyup rahatlıkla elektrik derdi olmadan bir süre iş görebilirsiniz.

Son bir bilgi olarak alpin anfilerin mini serilerinde aynı entegreler kullanılmaktadır.

Alacak olanlar sağlam bir güç kaynağına ihtiyaç duyacaklarını bilmeliler zira 2 Amper 12-18 volt besleme ile ancak tam güçte kullanılabilir

Son olarak pazarlık içinde bir pm :) hayırlı satışlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: kalimor

Biraz araştırınca benim kullanım alanım dışında olduğunu gördüm ancak belki yardımcı olur diye bilgilerimi şöyle paylaşayım istedim;

Ürün ev ve arabada direkt akım ile kullanılmak üzere üretilmiş
    üzerinde 2 entegre ile 2x15 ancak köprülendiği için 1x22.5 W Subwoofer ve maksimum güçte 2x25W çıkış veren 2 ayrı çıkışı var.
    THD oranı aslında sadece subwoofer anfi kısmı için yüksek kalıyor ki aslında çok problem edilecek değerler değil zira distorse olan frekanslar filtre tarafından zaten kesilmiş oluyor. Subwoofer kısmı sinyal verilmediğinde entegre üzerinden kendini kapatma özelliğine sahip sub-volume kısmını kıstığınızda devreden çıkıyor.

Eğer bir arabanız var öndeki 2 hoparlörünüzü iyi destekliyorsa ama ucuz yoldan arkadaki kapılara 1 er hoparlör arkayada 1 subwoofer koyayım ve içeride adam gibi ses olsun diyorsanız yada arka kapılara 1 mid-bass + 1 full frekans sürücü set koyarım diyorsanız bu anfi biçilmiş kaftan

Bir dükkanınız varsa merkezi seslendirme yapmak istiyorum diyorsanız her bölge için 4 mid-range üstü hoparlör ve 1 subwoofer desteklemek için yine uygun fiyatlı ve iyi bir çözüm olacaktır.

El yapımı oyun koltuğu yapanlar varsa entegre sistem oluşturmak ve oyun zevkine zevk katmak için hazır ve harika bir çözüm..

Sokak müzisyeniyseniz kuru akü ile çalıştırabileceğiniz bir cihaz anfisi bozuk bir elektro gitar anfi+kabin seti bulabilirseniz içine kuru pil ve bu anfiyi koyup rahatlıkla elektrik derdi olmadan bir süre iş görebilirsiniz.

Son bir bilgi olarak alpin anfilerin mini serilerinde aynı entegreler kullanılmaktadır.

Alacak olanlar sağlam bir güç kaynağına ihtiyaç duyacaklarını bilmeliler zira 2 Amper 12-18 volt besleme ile ancak tam güçte kullanılabilir

Son olarak pazarlık içinde bir pm :) hayırlı satışlar.

Detaylı bilgiler için çok teşekkürler

• Ben istanbuldayım bu tarz birşeye ihtiyacım var ürünü nasıl alabiliriz ödeme ve kargo ?
  • Ürün satıldı maalesef.

• ÜRÜNÜ SİZ NEREDEN TEMİN ETMİŞTİNİZ? BU FİYATLARA 2+1 ANFİ NEREDEN BULABİLİRİM.
  • Yurtdışından almıştım. Türkiye'de nerede bulabilirsiniz bilemiyorum.

• Bana bu ürünün aynısından lazım arkadaşlar satmak isteyen veya satan yeri bilin varmı ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.