Şimdi Ara

Subliminal Perception of Speaking(UYURKEN İNGİLİZCE) setini de aldım--GELİŞMELERİM--

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
5
Favori
8.477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çok mühim düzeltme : seti beğenmedim. sakın almayın. böyle boş beleş işlere para vermeyin. uyurken ingilizce mi olurmuş uyurken matematik uyurken kimya uyurken ........

-----BU KONU BU SETE PARA VERMEDEN ÖNCE BİLGİ SAHİBİ OLMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR İÇİN AÇILMIŞTIR------

Subliminal Perception of Speaking(uyurken ingilizce) setini de aldım

normal sitesi bu: ,,w.uyurkeningilizce.c,,

diğerleri sahteymiş aman ha! Dikkat edin. yoksa elinide patlar set.

BUGÜN 5 AĞUSTOS VE SET 25 GÜN SÜRÜYOR
    SETE 6 AĞUSTOS ÇARŞAMBA GECESİ BAŞLICAM
    yani ayın sonunda set bitmiş olacak İnşallah.

Ben inanmıyorum böyle uyurken ingiliizce mevzusuna, insan uyuyarak dil mi öğrenir ama insan merak ediyo işte

Bu gece dinliycem ve yarın da gündüz derslerini kitaptan takip edicem arasıra buraya yazı yazıcam ne gelişme oluyo diye
    şu an için sete olan inancım %10

Bakalım orijinal olmasına rağmen elimde patlıycak mı
    hep birlikte görücez
    takipte kalın

_________________________________________________________________________________________________________________________________________

diğer inceleme yazılarım :

LİNGUSTA http://forum.donanimhaber.com/m_97291043/tm.htm

UZMAN HAFIZA http://forum.donanimhaber.com/m_95498773/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi relaxadam1234 -- 2 Şubat 2015; 22:59:47 >

• favorilere ekliyorum. sonuçları yazmayı unutmayın hocam. :)
  • merakla bekliyorum :) faydalı olursa bende alırım
  • Evet 1. dersi bitirdim

Sert bi eleştiri yapmak için şu an erken bence.
    Aynı şekilde övmek için de erken

Gözüme takılan bi kaç detayı paylaşıcam sizinle

* öncelikle setin hedefi ingilizce öğretmek değil. sakın bu niyetle almayın.
    zaten sitesinde de yazıyor "anlama ve konuşmanızı mükemmelleştirir" , diye.
    bu niyetle alırsanız pişman olursunuz.

* gece dinlerken bi ses tonu çok dikkatimi çekti. ses çok uzaktan geliyor gibi bi o kadar da ince ve narin aynı zamanda anlaşılır (diğer sesler de anlaşılır o konuda sıkıntı yok)
    bilinç altını etkileyen bi ses gibiydi sanki. gibiydi diyorum çünkü bu konunun uzmanı değilim sadece tahmini olarak söylüyorum.

* sabah kalktığımda kafamda kısa süreli bi ağrı oluştu. ayağı kalkıp elimi yüzümü yıkayınca geçti.

* gece dinlerken kulaklık çıkmış kulağımda ama kulaklık iyi olduğu için sesi duyuyordum yine kalktım ve kulaklığı çıkardım telefonun sesini biraz kısıp yastığın altına koydum o şekil dinleyerek uyudum.

*ilk ders 23 dakika civarydı.

*Şimdi de gündüz derslerini kitaptan takip ederek bitirdim.

SETİ ALICAKSANIZ İNGİLİZCE BİLGİNİZ OLSUN DİNLEMENİZİ MÜKEMMELEŞTİRMEK İÇİN ALIN. TABİ ALICAKSANIZ. ŞİMDİLİK DEDİĞİM GİBİ İYİ YA DA KÖTÜ YORUM YOK.

• Anladığım kadarıyla dinlemeyle; konuşma kalıplarını, telafuzu, cümle kalıplarını ve dizilimini ve kelime bilgisini öğretiyor. Takipteyiz :D
  • haydi bakalım takipteyiz.
  • 2. Ders de bitti.

bi kaç farklı ses eklendi sete

erkek sesi de bu derste başladı

ilk derste sadece kadın sesi vardı.

adamlar arasıra sessiz konuşup birden ifade edemediğim bi şekilde yüksek sesle konuşuyorlar

ilk derse göre biraz daha etkileyiciydi.

sanırım yavaş yavaş arttırıyorlar Subliminal mesajları

gündüz derslerini de bitirdim.

sanırım bi şeyler olucak gibi.
    belki de psikolojik olarak böyle hissediyorumdur.

keskin yorumlar yapmak için ilk bie hafta geçsin bari.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Melankolik Paranoyak

2. Ders de bitti.

bi kaç farklı ses eklendi sete

erkek sesi de bu derste başladı

ilk derste sadece kadın sesi vardı.

adamlar arasıra sessiz konuşup birden ifade edemediğim bi şekilde yüksek sesle konuşuyorlar

ilk derse göre biraz daha etkileyiciydi.

sanırım yavaş yavaş arttırıyorlar Subliminal mesajları

gündüz derslerini de bitirdim.

sanırım bi şeyler olucak gibi.
    belki de psikolojik olarak böyle hissediyorumdur.

keskin yorumlar yapmak için ilk bie hafta geçsin bari.

Nickin ve avatarınla herşeyinle bu sete layık oldugunu gösteriyorsun hocam

• uyurken ingilizce ile 1 hafta geride kaldı peki ne mi oldu?

*sol tarafıma yatmışım yani kulaklığın olduğu tarafa 2 gün hafif kulak ağrısı çektim. sakın kulaklığın olduğu tarafa yatmayın. şöyle ince bi fiziksel ağrı oluyor.

*bahsettiğim baş ağrısı olayı artık olmuyor. demek ki vücut alışmış.

*rüyalarım paso ingilizce olmaya başladı. 6. ya da 5. dersi dinlerken rüyamda maraşlı bi dondurmacıyla ingilizce konuşup külağı vermesini istiyordum ve bildiğiniz tartışıyodum adamla. işin ilginç yani adamda fena konuşuyordu yani biliç altının da dibine inmişim. o dondurmacı kim mi? ramazanda abimle beraber gittiğim dondormacının ta kendisi.

*ingilizce konuşan insanları dinlerken sanki biraz daha açık ve net gelmeye başladı. sanki diyorum çünkü daha 1 hafta geçti. 2. hafta ortalarında yani setin yarısını aştığımda çok daha keskin ve net görüşlerimi sunacağım.

fakat şimdilik şunu söyleyeyim ilk başlardaki negatif görüşüm şu an pozitife doğru yola çıkmış ilerliyor. bakalım tam anlamıyla pozitif olacakmı? takipte kalın

• bende geçenlerde denedim farklı bir programı

Nedense bende uykusuzluk yaptı hocam uyku için konsantre olamıyordum sizdede böyle bir durum oldu mu ? özellikle sesi kısıpta yatıyordum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sterilmikrop

bende geçenlerde denedim farklı bir programı

Nedense bende uykusuzluk yaptı hocam uyku için konsantre olamıyordum sizdede böyle bir durum oldu mu ? özellikle sesi kısıpta yatıyordum

Zaten kısık seste dinliyosun seti bangır bangır saatlerce kulak dayanmaz ki
    Rahatsız etmeyecek tonda dinliyceksin
    Öyle uykusuzluk yapmadı kardeşim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • up..
  • Nerdeyse yarıladık seti

Şu ana kada sert bi yorum yapmamıştım. Biraz bekleyelim demiştim.

şimdi başlayalım

* ingilizce konuşmalar biraz daha anlaşılır hale geldi. Hissediyorum bunu.

FAKAT ŞUNU DİYEMEM.

"AMAN TANRIM BU SET Bİ HARİKA % 100 ANLIYORUM SİHİRLİ BİR DEĞNEK BU SET"

Zaten bunu desem bilin ki şirket çalışanı filanım. tabi beni tanıyan tanır da

*dediğim gibi fena değil.

*kulak aşinalığı yapıyor set.

*ingilizce (benim tabirimle öğrenmeye mecbur bırakıldığımız lanet olası kabile dili ) dizi,film izlerken oyuncuların sesleri çok daha anlaşılır halde şu anda.
    önceden slow speak please! derdim şimdi sadece speak diyorum.

en önemlisi bildiğiniz kalıplarla konuşan yabancıları anlayamıyorsunuz ya bazen. hani adamlar çok hızlı ya da değişik ya da bazı kelimeleri yarıda keserek konuşuyor ve anlamıyorduk ya. işte bu set BENCE bu sorunu gideriyor. Yani KULAK problemini çözüyor.

Hele bi set bitsin de o zaman daha detaylı yazarım arkadaşlar.
    bi iki yorum yapsanız iyi olurdu aslında

• Bende merak ettim nolcak set bitince yazmayı unutma

• Devamını merakla bekliyorum
  • bırakın şu hurafeleri. elinizde sözlük ingilizce alt yazılı film izleseniz 25 günde vereceği etkiyi birbuçuk saatte kazanırsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reckoning

bırakın şu hurafeleri. elinizde sözlük ingilizce alt yazılı film izleseniz 25 günde vereceği etkiyi birbuçuk saatte kazanırsınız.

Kardeşim bnde hurafe diyodum da
    O kadar da hurafe değilmiş
    Psikolojik olarak da etkilenmiş olabilirim ama %100 etkisiz veya %100 etkili diyemem
    Sonuçta GECEN gündüÜn ingiliCeyle geçiyor ha parasına değer mi onu bilmem

Ufak bi tavsiye
    Denemeden önyargılı yorum yapmamak lazım
    Sadece bunun için değil
    (Boş ver bunu)
    Hayatın geri kalanı için

Tabi yorum senin hakkın saygıyla karşılıyoruz

• quote:

quote:

bırakın şu hurafeleri. elinizde sözlük ingilizce alt yazılı film izleseniz 25 günde vereceği etkiyi birbuçuk saatte kazanırsınız.

Psikolojik olarak da etkilenmiş olabilirim ama %100 etkisiz veya %100 etkili diyemem

Ufak bi tavsiye
    Sadece bunun için değil
    (Boş ver bunu)
    Hayatın geri kalanı için

dostum ön yargı değil, bilimsel olarak yetersiz olduğu kanıtlı şeyler bunlar. her yerde duyduğunuz subliminal mesaj olayı aslında insan üzerinde hiç etkisi olmadığı deneylerle ispatlandı, olan etki de HYPE dedikleri toplu galeyandan öte değil. ama insanlar hala subliminalin etkili bir şey olduğunu sanıyor. "insanlara yatarak bir şeyler öğretmek" önermesi bile bunun para tuzağı olduğunu ispatlar nitelikte.

film izleyerek yatmak bile sana ingilizce kulak aşinalığı kazandıracaktır, en azından beynin algıyı tamamen uyku moduna alana kadar. ve bu durumun subliminalle alakası yok, beynin sıradan işleyişidir bu. bir şeyler algıladığın sürece beyin bunları bilgi olarak işler.

• quote:

quote:

quote:

Ufak bi tavsiye
    Sadece bunun için değil
    (Boş ver bunu)
    Hayatın geri kalanı için

dostum ön yargı değil, bilimsel olarak yetersiz olduğu kanıtlı şeyler bunlar. her yerde duyduğunuz subliminal mesaj olayı aslında insan üzerinde hiç etkisi olmadığı deneylerle ispatlandı, olan etki de HYPE dedikleri toplu galeyandan öte değil. ama insanlar hala subliminalin etkili bir şey olduğunu sanıyor. "insanlara yatarak bir şeyler öğretmek" önermesi bile bunun para tuzağı olduğunu ispatlar nitelikte.

film izleyerek yatmak bile sana ingilizce kulak aşinalığı kazandıracaktır, en azından beynin algıyı tamamen uyku moduna alana kadar. ve bu durumun subliminalle alakası yok, beynin sıradan işleyişidir bu. bir şeyler algıladığın sürece beyin bunları bilgi olarak işler.

Adamlar zaten ingilizce öğretmiyorlar

Belli bi seviyede ingilizce sahip olanlar için
    Konuşma ve anlamalarını mükemmelleştirir diyolar

Bana kalıtsa konuşma olarak pek bi etkisi olmaz ama listening olarak etkisi olur
    En azından motive eder ingilizce çalışanları
    Hayatının bir bölümü ingilizce olur

Her şeyi bu lanet olası kabile dilini öğrenmek için yapıyoruz

• Listening yada speaking uykuda gelişmez ayıkken ne kadar çok ingilizceye maruz kalırsan o kadar çok gelişir bunun dışında boş işlerle uğraşıyorsun.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.