Şimdi Ara

Suberb-İnsignia-Tiguan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • S.a.dostlar.Yaklaşık bir hafta içinde karar vermem gerekli. Rabbim nasip eylerse 5 yıl binmek üzere ötv siz bir araç alacağım ama karar veremedim. yaşım 37 ve cocukluktan beri araçlara karşı ilgili ve tecrübeliyim fakat akıl akıldan üstündür, sizlerinde fikirlerini alayım dedim.
    Aslında gönlümdeki araç skoda kodiaq 1.4 tsi dsg. fakat 2017 de yeni vergi yapılanması dolayısıyla bu aracı bekleyemeyeceğim.
    skoda 1.6 tdi prestige dsg
    maliyet yaklaşık 87 bin. benim için artıları,geniş iç hacim ve bagaj hacmi yeni kasa oluşu kısmen 5 yıl sonraki ikinci eli. eksileri:yalıtımı, ufak tefek işçilik hataları.
    tiguan 1.6 tdi comfort manuel:maliyet 97 bin. (27 binlik ekstralı navi, cam tavan, 5 bölge kamera, 19 jant., elektrikli bagaj vs.
    benim için artıları:sürüş keyfi, yeni kasa oluşu, yüksek olması, marka imajı, 5 yıl sonra ikinci eli. eksileri:manuel oluşu, fiyatı, anti vw ci olmam.
    insignia 1.6 cdti sport otomatik flexiride şasi, çpg2. maliyet 78 bin.
    benim için artları:maliyeti, donanımı, f/p oranı. sağlam motor şanzımanı
    eksileri.:eskiyen yüzü, yeni kasası yolda, 19 jantları, 5 yıl sonraki ikinci el değeri.

    Evet durum bu. hangisini tecih etsem karar veremedim.
    memur adamım senin neyine 90 yüzlük araba git bir tane 55 e otm. dizel astra al otur aşağı dediğimde oluyor kendime☺
    üç kişilik bir aileyim. olmazsa olmazım yok. kısmen araçta sessizlik ararım. başka da belirtecek bir durumum yok. herkese sevgi ve saygılar...

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >







  • 5 yıl kullanacaksanız dsg almayın. superb manuel, insignia arasından seçim yapın derim.
  • Cpg'li,Flexride şasili dizel otomatik Insignia dururken insan neden Superb'e bakar ki?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kartalus

    Cpg'li,Flexride şasili dizel otomatik Insignia dururken insan neden Superb'e bakar ki?

    Herşey sürüş keyfi değil, neden bakılmasın? Superb oldukça iyi bir yaşam alanı ve bagaj hacmi sunuyor, malzeme kalitesi konusunda Insignia'dan geride değil. Tasarımı çok güzel. Yakıt tüketimi olarakta Insignia'dan daha avantajlı. Donanım olarakta gayet dolu, Ayrıca yepyeni bir araç olması da önümüzdeki aylarda yenisi gelecek olan Insignia karşısında büyük bir avantaj. Yeni Superb iyi satış rakamlarına ulaştı, tutuldu.

    Insignia ise fiyat konusunda oldukça avantajlı. Yeni kasasının gelmesini dert etmiyorsanız ve 1.6 dizel performansı ve 2.0 dizel araçlarla aynı seviyedeki yakıt tüketimine tamamsanız, fiyatı ve tork konvertörlü şanzımanı ile mantıklı bir araç.
    Ayrıca aracı 5 yıl satamama durumundan dolayı superbdeki dsg şanzıman baş ağrıtabilir.

    Tiguan güzel bir araç ama aşırı yüksek fiyatlar isteniyor, ötv indirimi bile olsa bence düşünülmez.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bende superb, insignia bakıyorum ÖTV siz.

    Manuel superb derim ben. İnsignia çok değer kaybediyor maalesef. Millet sevdi superb yi özellikle yeni kasayı. Bence fiyatları fazla arttı. Alacaksınız 1.6 tdimanuel style paket alın 70k civarı para

    Dsg riskli
    Prestij paket ise çok gereksiz pahalı.

    Yüzü eskimiş araba kesinlikle almayın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tiguan gibi bir araç sürüş keyfi veremez o sürüş konforudur.
  • Bence insignia'yı listeden çıkarın.Tiguan veya superb arasında seçim yapın derim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tiguan 1.6 tidiay al. insignia kasa yenileyecek, skoda ben sevmiyorum
  • Kodiaq güzel araç. Tam olarak hangi ay gelecek bilemiyorum ama ÖTV düzenlemesi olsa da siz ÖTV vermeyeceğiniz için sizi etkilemez. Bekleyebiliyorsanız bekleyin derim.
    Insignia güzel araç işinizi görür ama 19inch hele Türkiye yollarında eziyet olur. Memurmuşsunuz, bütçe sizin istediğiniz aracı alın ama fiyat yükseldikçe sigorta, yedek parça dolayısıyla bakım masrafı da artacaktır. Bozuk yollarda bombe yapması muhtemel bir 19" lastik fiyatı da 1.000 TL'yi bulabiliyor. Paranızı daha başka şeylere harcayabilirsiniz tabii ki karar sizin.
    Manuel comfort. Tiguan alınacaksa 27binlik ekstra gereksiz olur. Daha sonra donanımlı bir araç arayan adam highline bakar, donanımınız değer kaybeder. Trafiği az olan yerde yaşamıyorsanız ben olsam alacakken otomatik alırım.
    Superb de güzel alternatif ama DSG'yi uzatılmış garantiyle almanız kafanızı rahatlatır.
  • yeni mokka x çok güzel olmuş,bir incelemenizi tavsiye ederim,,, olmazsa cx3 veya insignia derim
  • Hocam DSGli tiguen alın
  • İnsignia kullanıyorum memnunum tavsiye ederim, yakıtı fazla evet.
  • Abstraction kullanıcısına yanıt
    Hocam malzeme kalitesi olarak superb'in bariz üstünlüğü var. Ha insignia malzeme kalitesi kötü mü değil ama superb'in daha iyi malzeme kalitesi olarak.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: emocicili

    Hocam malzeme kalitesi olarak superb'in bariz üstünlüğü var. Ha insignia malzeme kalitesi kötü mü değil ama superb'in daha iyi malzeme kalitesi olarak.

    Bence de Superb bu konuda daha iyi, fakat Insignia'nın torpido içindeki kadife kaplamasının işçiliği çok güzel, Superb'de ise iç kısımda normal bir halı kaplama mevcut sadece. Geri kalan malzeme kısımlarında da Superb bir tık daha iyi, ama Insignia'da gayet kaliteli bir araç.
  • Insignia 6-7 yıl önce çıkan bir araç ve çok kısa bir süre sonra yeni kasası çıkacak. Şuanda alınması en mantıksız araçlardan birisidir. Alırken f/p diye alırsınız ama yeni kasa bi çıkar bir bakmışsınız fiyatlar 20.000 TL aşağı düşmüş. Insignia Teknoloji, Mühendislik, Genişlik, Kalite olarak şuanki yeni çıkan D segmenti araçlar ile karşılaştırılamaz Insignia çok eskidi. Ama yeni kasası tabiki oldukça teknolojik ve kaliteli olacaktır. Çoğu D segmenti araçlardan daha üstün olacaktır.

    Bu araçlar içinde ben olsam SuperB alırdım alma sebebim otomatik olması. Tiguan'ın sadece 1.4 TSI ACT 150 PS DSG olanı alınır. O kadar para verip düz vites arabaya binmek bana saçma geliyor. Bana sorarsanız SuperB tavsiye ederim. Passat ile aynı platform. Passat'dan daha büyük ve daha donanımlı ve öyle büyük bir kalite farkı yok.

    Yeni aracınız şimdiden hayırlı olsun.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.