Şimdi Ara

SubClAsS Önerilerinizi Bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • AbyssWalker'ın yanına sizce hangisi daha iyi olur?

AbyssWalker'dan başka char'la oynamadım Özelliklerini bilmediğim için sizlerin fikirlerinizi öğrenmek istedim

SubClAsS Önerilerinizi Bekliyorum

• Bu listeden Hawkeye we Elf class larini saten secemiosuno yuzden bence shildstun i war die Paladin weya Dark Avenger sec derimdeli magic resist,heavy armor master,shild stunsonra onun yaninada bi tyrant,ff+dagger
    yuh yaw haywansi bişi oldu bu eheh

• eger stun istemisyosan hp icin warlod olabilirsin ama genellikle warlod 3. sub da seciliyo. yine de sen bilirsin
  • Saolun Arkadaşlar Yorumlarınız için :)
    DaRk Avenger ismi hosuma gitti paladin atli suvari ismi gibi
  • bu sub clas olayi nedir asil char in ozellikleri yanina farkli bi char mi secebiliyorsunuz nasil oluyor nerden yapiliyor bu ben l2 extreme oyuncusuyum ..... bu fark ediyormu sadece turk server ina ozel bisi mi
  • evet bi arkadaş bunun tam olarak ne olduğunu anlatabilirmi ?
  • tabiki dark avenger seç
    SUBCLASS: subclass lvl 75ten mi 80denmi sonra gelen bi 2. meslektir msla lvl 80 bir okcunuz var onu 80den sonra hem okcu hem buyucu veya hem okcu hem glad gbi bi chara cevirirsiniz ve her lvl 80de tekrar bir subclass secme hakkı vardir her seçtiğiniz subclass diğer skillerinize eklenir. eğer subclassta hangi meslekleri seçip seçemeyeceğinize lineage2den bakabilirsiniz EDİT:her lvl 80de subclass secince lvl 40a geri donersiniz canınızda lvl 40 cani olur ama gradeniz dusmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhileoSophia -- 23 Ocak 2006 10:48:45 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: HaYaLeTR

tabiki dark avenger seç
    SUBCLASS: subclass lvl 75ten mi 80denmi sonra gelen bi 2. meslektir msla lvl 80 bir okcunuz var onu 80den sonra hem okcu hem buyucu veya hem okcu hem glad gbi bi chara cevirirsiniz ve her lvl 80de tekrar bir subclass secme hakkı vardir her seçtiğiniz subclass diğer skillerinize eklenir. eğer subclassta hangi meslekleri seçip seçemeyeceğinize lineage2den bakabilirsiniz EDİT:her lvl 80de subclass secince lvl 40a geri donersiniz canınızda lvl 40 cani olur ama gradeniz dusmez.

Subclass lvl 75 de gelir.Alt class ların içinde aynısı lazım.Şimdi normalde skill lerinini üstüne eklenmesi lazım evet çünkü o senin alt sınıfın.Ancak şu an oynadığım server da öyle deyil.Onu da izah edeyim,glad char üstüne bishop aldım.Belki doğru belki yanlış bir seçim (şahsen memnun'um).Bishop a geçtiğimde kendime tüm buff larımı atıyorum ,sonra glad oluyorum (diğerleri içinde geçerli) ama tüm attığım buff lar üzerimde kalıyor.

Mantıklı düşünmek gerekirse aslında evet sub dediğin skill lerin üstüne subclass ında skill lerinin gelmesidir.Ama şuan için öyle bir server bulamadım.

• beyler ben su subbclass olunca mesela bıshop oldum dıyelım
    istediğim zaman değisiyomu 80 lıok heliyle yoksa onudamıı 80 yapcaz??
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.