Şimdi Ara

Subaylık polislik (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
2
Favori
4.985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İkiside yapılmıyor yalnız hastane geçmişine bakılıyor önceden konulmuş net bir tanı var ise ve sağlık yönetmeliğinde mevcut olan bir tanı ise sıkıntı yaşarsınız. Tüm sağlıktan intibakta olur alsan bile sağlık daire o bilgileri birde kendi açısından inceliyor geçmiş veya testlerde dikkatini çeken bir şey olursa dairenin seni tam teşekküllü hastaneye sevk ediyor ve hakem heyeti karar alıyor senin adına. Okulun son günü bile elenebiliyorsun hatta mesleğe girse dahi ihraç olanlar var.
  • Ön sağllıkta 30 maddelik ön sağlık formunu doldurup imzalayıp,komisyona teslim ettim.Benim durumum 30 maddelik sağlık formunda geçmiyordu,genel olarak orda mide ve bağırsak ile ilgili maddelerde kist,tümör,kitle vb olarak bahsedilmiş ki böyle bir durumum yok ama spazm ve gastiritsel bir durum var,onlarda zaten hastene kayıtlarında gözüküyor.Eğer bu bir sorun teşkil ediyorsa o zaman iş biter gibi

• Yok hocam onlardan bir şey olmaz. Gastrit olmayan insan mı var ki.
    https://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2019/09/20190929-1-1.pdf

Burdan bakın isterseniz ben göremedim
    Sürekli ilaç kullanımı gerektirecek bir rahatsızlığınız yok ise sıkıntı olmaz.
  • Osman_E kullanıcısına yanıt

Aynen burda da tümör,kist olarak geçiyor.Onun dışında bir bilgi yok.Sürekli değilde 2-3 günde 1 mide için nexium adlı bir ilaç kullanıyorum hepsi o.

• Nasip olur mesleğe başlarsan bi cebinde rennie taşıyacaksın zaten dostum 😃 en çok kullanacağın ilaçlar mide ilaçları olacak sonra da psikolojik 😉
    Bi sıkıntı olmaz geçersin insallah. Parkuru ihmal etme
  • Osman_E kullanıcısına yanıt

Eyvallah bilgilendirme için saol.Parkur çalışıyorum.Meslekte fazla pörsümesek bari 

• @Monster78

:D Bu tür meslekler tutkumu güldürdün...

Türkiye veya benzeri ülkeler de polis - asker oluyorsanız çaresizdirsinizdir ! Çaresizlikten dolayı bu meslekleri yaparsınız çünki hayat size farklı seçenek sunmaz!

Örnek: türkiye de polis olarak görev yapmış en altan - en üst mevkilere gelmiş insanlar söylüyor hanefi avcıya soruyorlar neden polis oldunuz :))) verdigi cevap ailesinin maddi yetersizliklerinden onlara yük olmamak adına polis olduğunu söylüyor, eğer 2ci bir seçenek sunulsaymış kendisine polis olmayacagını söylüyor ailesinden kimsenin de polis olmasını istemem diyor :)))

• Mertcanoa kullanıcısına yanıt
    olmsktan vazgeçtim zaten hocam

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • iç kaynaktan muvazzaf subaylığa başvurdum. yazılı sınavı geçtim sağlık raporunu alırken şeref yoksunu geberesice doktor kolesterolüm azıcık yüksek çıktı diye eledi heyetten de olumsuz çıktı. Şimdi bir sürü itiraz işleriyle uğraşıyorum.

• Hocam sorularım var da cevaplayabilir misiniz?

• Bayadır foruma girmemiştim yeni gördüm. Tabi ki sorabilirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.