Şimdi Ara

şubatta istanbulda gezilesi yerler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
99
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar yarın dışarı çıkmak istiyoruz fakat gidecek yer gelmedi aklıma. bi avm girip tıkılmak da istemiyoruz

nereye gidilir ne yapılır tavsiyeler için teşekkürler

• Adalara gidin. Hem maliyetli de değil. Çıkıp bir bisiklet turu falan yaparsınız, hava da güzel yani o kadar kötü değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhatwxe

Adalara gidin. Hem maliyetli de değil. Çıkıp bir bisiklet turu falan yaparsınız, hava da güzel yani o kadar kötü değil.

adalara çok gittik hocam farklı bir şey istiyoruz ama aklıma hiçbir şey gelmiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: WoodGuy

quote:

Adalara gidin. Hem maliyetli de değil. Çıkıp bir bisiklet turu falan yaparsınız, hava da güzel yani o kadar kötü değil.

adalara çok gittik hocam farklı bir şey istiyoruz ama aklıma hiçbir şey gelmiyor

Yoros kalesine gidin. Dağın başındaki "Yoros Cafe Karadayı"na da gidebilirsiniz. Yıldız Parkı yada İstanbul Sea Life Akvaryum güzel seçimler olacak.
  • quote:

quote:

quote:

Yoros kalesine gidin. Dağın başındaki "Yoros Cafe Karadayı"na da gidebilirsiniz. Yıldız Parkı yada İstanbul Sea Life Akvaryum güzel seçimler olacak.

Yoros Kalesi uzaktaymış hocam Beyoğlu'ndayım ben. Sea Life'ı duymuştum fakat sonraya bıraktım zira Florya akvaryuma gitmiştik geçmiş yakın zaman içerisinde. Yıldız parkı ise kafama yattı daha iyisini bulamazsam oraya gideceğiz muhtemelen :) Teşekkür ederim ilginiz için

Başka öneriler de gelirse faydalı olabilir başkaları içinde

• Belgrad Ormanı nasıl bir seçim olur sizce. Bu zamanda gidilebilir bir yer mi
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Yoros Kalesi uzaktaymış hocam Beyoğlu'ndayım ben. Sea Life'ı duymuştum fakat sonraya bıraktım zira Florya akvaryuma gitmiştik geçmiş yakın zaman içerisinde. Yıldız parkı ise kafama yattı daha iyisini bulamazsam oraya gideceğiz muhtemelen :) Teşekkür ederim ilginiz için

Başka öneriler de gelirse faydalı olabilir başkaları içinde

Teşekkür ederim.

Belgrad Ormanına çok eskiden arkadaşlarla gitmiştik, öyle ormanı ağacı doğayı seven bir insanız gidin derim ama yapabilecegin şeyler çok kısıtlı. Bizim gittitimiz kısım piknik alanı değildi, bildiğin ormandı :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.