Şimdi Ara

ŞUBAT AYI CNBC E DE SİNEMA GECELERİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • genelde güzel filmler ama öyle tv'den izleyemiyorum.illa dvdsi olucak takıcam istediğim yerde durdurup çişe gidicem
  • munich'i izlemeyenlere tavsiye ederim "eric bana" başroldeydi yanlış hatırlamıyorsam filistinli bir terörist çete üyelerini yok etmeye çalışan israilli bir grubun başı idi, güzel bir film gerçekten
  • quote:

Orjinalden alıntı: merlinthewizard

ama doğru söylüyor çok kalite filmler vardı eskiden bu filmlerde kalite ama hep hollywood

Öyleydi gerçekten Üç Renk Michael Haneke'nin üçlemesi çoğu uzakdoğu yapımları falan izleyebilirsem izlerdim.Ama nedense artık çok çekici gelmiyor.
  • saol valla iyi oldu bu ay böle güzel filmler vermeleri süpersin cnbc-e DEVAM
  • quote:

Orjinalden alıntı: midnattsol

munich'i izlemeyenlere tavsiye ederim "eric bana" başroldeydi yanlış hatırlamıyorsam filistinli bir terörist çete üyelerini yok etmeye çalışan israilli bir grubun başı idi, güzel bir film gerçekten

evet eric bana mossad ın başı filmde süper bir filmdir izlemeyenlere bende öneririm patlama sahneleri sinemada harikaydı özellikle yerimden sıçradım
  • münich steven spielberg filmi.aman kaçırmayın.gerçekten kalileti filmler arkadaşlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: tàlhà

Şimdi herkes üstüme püskürecek ama sinema konusunda artık CNBC-e kalitesini tamamen kaybetti eskiden daha çok sanatsal film verdi özellikle ustalara saygı bölümünde şimdi biraz daha ticari olmuş gibime geliyor.

cnbc-e nin her zmn kendi kalitesi vardır bir bakıma haklı oLabiLirsin tabi ama bu kanal eleştiri haketmiyor bnm gözümde
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fatih Sultan Mehmet

quote:

Orjinalden alıntı: yaramazprens

"i know what you did last summer" kesinlikle izliyeceğim

Bu film korkunç bir filmde dalga geçilen filmdi dimi ?

• CNBC-E film konusunda her zaman kaliteli zaten.Ama bu ay çoşmuş.
  • Çok Güzel ya NTV Doguş grubu kanalları olmasa nasıl Orijinal Dilde Film izleyeceğiz TV'de

Geleceğe Dönüş
    Terminator 3
    Münih
    Gothika
    Mona Lisa Gülüşü
    Vatansever

süper
  • quote:

Orjinalden alıntı: QuadroPLeX

Çok Güzel ya NTV Doguş grubu kanalları olmasa nasıl Orijinal Dilde Film izleyeceğiz TV'de

Geleceğe Dönüş
    Terminator 3
    Münih
    Gothika
    Mona Lisa Gülüşü
    Vatansever

süper

doğuş grubu işini 1 numara yapan bir holding ntv cnbc e national geografic ve nba tv de sağolsun onlar sayesinde varinş. yakında birde belgesel kanalı açarlar türkiyedeki olayları anlatan

• quote:

quote:

Çok Güzel ya NTV Doguş grubu kanalları olmasa nasıl Orijinal Dilde Film izleyeceğiz TV'de

Geleceğe Dönüş
    Terminator 3
    Münih
    Gothika
    Mona Lisa Gülüşü
    Vatansever

süper

doğuş grubu işini 1 numara yapan bir holding ntv cnbc e national geografic ve nba tv de sağolsun onlar sayesinde varinş. yakında birde belgesel kanalı açarlar türkiyedeki olayları anlatan

Belgelsel kanalı açmaları cok iyi olur tabi Şifresiz olursa tabi MTV TÜrkiyei'yi de unutmamak lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Intruder -- 1 Şubat 2008; 20:39:52 >

• quote:

Orjinalden alıntı: tàlhà

Şimdi herkes üstüme püskürecek ama sinema konusunda artık CNBC-e kalitesini tamamen kaybetti eskiden daha çok sanatsal film verdi özellikle ustalara saygı bölümünde şimdi biraz daha ticari olmuş gibime geliyor.

aynen katılıyorum
  • quote:

quote:

quote:

Geleceğe Dönüş
    Terminator 3
    Münih
    Gothika
    Mona Lisa Gülüşü
    Vatansever

süper

Belgelsel kanalı açmaları cok iyi olur tabi Şifresiz olursa tabi MTV TÜrkiyei'yi de unutmamak lazım

pardon mtv yi unuttum söz konusu gerçekleri anlatan bir belgesel kanalı olucaksa ntvnin şifre koyucağını hiç zannetmem türkiyenin bbc si olma yolunda emin adımlarla ilerlior ama hem mtv hemde cnbc e de film yayınlamakta bütçe ister hani

• Panic Room bu gece 22.00'da Cnbc-e'de. David Fincher'ın adı yeter. Bi deyim vardır; Tarantino "3." çekse izlerim diye David Fincher'da (tıpkı Tarantino gibi) bunun gibi bişe benim için.
     ŞUBAT AYI CNBC E DE SİNEMA GECELERİ
    Klostrofobik bir karabasan olan Panic Room günümüz gelişmiş toplumlarında bireylerin içine işleyen paranoyadan yola çıkıyor hiç şüphesiz. New York’un Manhattan adasındaki dört katlı bir eve taşınan Meg Altman ve kızı Sarah henüz taşındıkları ilk gece evi soymak isteyen bir grup silahlı adamla burun buruna gelirler. Kendilerini kıl payı kurtaran anne- kız eve yaptırdıkları “panik odası”na girecek ve hayatta kalmak için zorlu bir mücadele vereceklerdir. Büyük çoğunluğu tek mekanda, hatta tek bir odada geçen Panic Room, genç yaşta usta sıfatını hak eden, Alien 3, Se7en, The Game ve Fight Club gibi filmlerle adından sıkça söz ettiren Amerikalı yönetmen David Fincher’ın imzasını taşıyor. Bir an bile temposu düşmeyen çarpıcı bir psikolojik gerilim olan Panic Room’da başrol Jodie Foster’ın.

Yayın Tarihi : 03.02.2008 22:00
    Yönetmeni : David Fincher
    Oyuncular : Jodie Foster, Kristen Stewart, Forest Whitaker, Jared Leto
    Yapım Yılı : 2002
    Süresi : 112 dakika

Ayrıca yeni filmide bu yıl vizyona girecek sanırım(bayaa bi gecikmeyle) "The Curious Case of Benjamin Button". B.Pitt ve Cate Blanchett başrollerde olacakmış...

Arkadaşlar cnbc'nin yayınlayacağı filmler için bu topicte birimiz tanıtım girerse iyi olur bence...

• ROMANTİK SALI
    I'M CRAZY ABOUT IRIS BLOND

Yayın Tarihi : 05.02.2008 22:00
    Yönetmeni : Carlo Verdone
    Oyuncular : Carlo Verdone, Claudia Gerini, Andrea Ferreol
    Yapım Yılı : 1996
    Süresi : 110 dakika

Sinema eleştirmeni Mario Verdone’nin oğlu yönetmen Carlo Verdone’nin 1996 yapımı filmi I’m Crazy About Iris Blond (Sono pazzo di Iris Blond) acı-tatlı bir romantik komedi. Verdone’nin canlandırdığı 40’lı yaşlardaki müzisyen Romeo adının tersine aşkta pek başarılı değildir. Hatta son sevgilisi onu grubundan üstelik de evli olan bir adamla aldatmaktadır. Bunun anlamıysa oldukça basittir. Romeo hem işinden hem de aşkından olmuştur. Soluğu bir falcıda alır...
    Filmin güzelliği oldukça basit bir çerçeveye oturtulmuş ama derinlemesine işlenmiş olmasında yatıyor. Realist yapım asla ham klişeler kullanmazken başarı ve mutluluğun aynı anlama gelmediğini vurguluyor.

• Bilim-Kurgu:
    GELECEĞE DÖNÜŞ I

Yayın Tarihi : 07.02.2008 22:05
    Yönetmeni : Robert Zemeckis
    Oyuncular : Michael J. Fox, Christopher Lloyd, Lea Thompson, Crispin Glover, Thomas F. Wilson
    Yapım Yılı : 1985
    Süresi : 117 dakika

Gelmiş geçmiş en popüler zaman yolculuğu serüvenlerinden “Back to the Future” serisi, CNBC-e'de. Michael J. Fox ve Christopher Lloyd’un; Marty McFly ve Doktor Emmet Brown rollerinde unutulmaz tiplemeler çıkardığı filmler, Robert Zemeckis'in de yönetmen olarak adını duyurmasını sağlamıştı. California'nın küçük bir kasabasında yaşayan genç Marty McFly, dostu dahi bilimadamı Dr. Emmett Brown'ın yeni icadı zaman makinasıyla yaptığı denemeyi kameraya çekerken, işler sarpa sarıyor: Doktor vuruluyor ve Marty mecburen zaman araba biçimindeki zaman makinasına atlayıp kaçıyor... Ve kendini 1955'te, yani annesiyle babasının onun yaşında olduğu bir geçmişte buluyor. Bir taraftan Doktor'un genç haline bulup, kendi zamanına dönebilmenin yolunu ararken, bir taraftan da talihsiz bir şekilde ona tutulan annesini (yani gençliğini) babasına aşık etmekle uğraşıyor.

en iyi bilim kurgu 3 lemelerinden biridir bence

• quote:

Bilim-Kurgu:
    GELECEĞE DÖNÜŞ I

Oyuncular : Michael J. Fox, Christopher Lloyd, Lea Thompson, Crispin Glover, Thomas F. Wilson

Gelmiş geçmiş en popüler zaman yolculuğu serüvenlerinden “Back to the Future” serisi, CNBC-e'de. Michael J. Fox ve Christopher Lloyd’un; Marty McFly ve Doktor Emmet Brown rollerinde unutulmaz tiplemeler çıkardığı filmler, Robert Zemeckis'in de yönetmen olarak adını duyurmasını sağlamıştı. California'nın küçük bir kasabasında yaşayan genç Marty McFly, dostu dahi bilimadamı Dr. Emmett Brown'ın yeni icadı zaman makinasıyla yaptığı denemeyi kameraya çekerken, işler sarpa sarıyor: Doktor vuruluyor ve Marty mecburen zaman araba biçimindeki zaman makinasına atlayıp kaçıyor... Ve kendini 1955'te, yani annesiyle babasının onun yaşında olduğu bir geçmişte buluyor. Bir taraftan Doktor'un genç haline bulup, kendi zamanına dönebilmenin yolunu ararken, bir taraftan da talihsiz bir şekilde ona tutulan annesini (yani gençliğini) babasına aşık etmekle uğraşıyor.

çok teşekkür ederim, sayende izleyebildim

çocukluğumun filmiydi yaff, özlemiştim

• quote:

Orjinalden alıntı: extra-ordinary

quote:

Bilim-Kurgu:
    GELECEĞE DÖNÜŞ I

Gelmiş geçmiş en popüler zaman yolculuğu serüvenlerinden �Back to the Future� serisi, CNBC-e'de. Michael J. Fox ve Christopher Lloyd�un; Marty McFly ve Doktor Emmet Brown rollerinde unutulmaz tiplemeler çıkardığı filmler, Robert Zemeckis'in de yönetmen olarak adını duyurmasını sağlamıştı. California'nın küçük bir kasabasında yaşayan genç Marty McFly, dostu dahi bilimadamı Dr. Emmett Brown'ın yeni icadı zaman makinasıyla yaptığı denemeyi kameraya çekerken, işler sarpa sarıyor: Doktor vuruluyor ve Marty mecburen zaman araba biçimindeki zaman makinasına atlayıp kaçıyor... Ve kendini 1955'te, yani annesiyle babasının onun yaşında olduğu bir geçmişte buluyor. Bir taraftan Doktor'un genç haline bulup, kendi zamanına dönebilmenin yolunu ararken, bir taraftan da talihsiz bir şekilde ona tutulan annesini (yani gençliğini) babasına aşık etmekle uğraşıyor.

çok teşekkür ederim, sayende izleyebildim

çocukluğumun filmiydi yaff, özlemiştim

rica ederimhergünün filmini belki bilmeyenler vardır diye buraya yazalım lütfen

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.