Şimdi Ara

SUBARU-XV Kullananlar Kulübü!!! (594. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.105
Cevap
200
Favori
1.014.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 592593594595596
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Belki erken memnuniyetle ilgili yorum yapabilmek için ama biz çok keyif alarak kullanıyoruz.

Aracı alırken atmosferik olmasından ötürü tereddütlerim vardı ama beklentimin üzerinde motor performansı var. Daha önceki aracım insignia idi, mevcutta da 3008 var ama şunu söyleyebilirim ki, ikisinden de daha keyifli ve premium hissiyatı var. Kullandıkça oluşacak deneyimlerimi de paylaşırım.

Selamlar.

• 2 hafta önce tanıtılan yeni kasanın iç malzeme kalitesi çok mu düşmüş bana mı öyle geldi?

• oceangoingoff O kullanıcısına yanıt
    Aynı şeyi aracı ilk gördüğümde ben de yazmıştım.. dış kısmının da arka tasarımını beğendim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • dış tasarım facelift olarak yorumladım ve hem ön-arka hem yandan daha oturaklı ve yakışıklı buldum.

fakat youtube'da izlediğim videolarda iç döşemelerde ağırlıklı deriden, ağırlıklı kumaş&plastiğe geçilmiş. premium hissi gitmiş çok basit geldi gözüme.

• 2014 elegance modelini 7 yıl kullanmıştım. 2020 Model xclucive paket ile tekrar XV ailesine katıldım. Tüm Subaru severlerine kazasız belasız sürüşler diliyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ramazan_1970 R kullanıcısına yanıt

Güle güle kullanın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aracım 2018 ve 42bin km de , periyodik bakım zamanı geldi . 60bin km bakımında normal bakıma ilaveten ön - arka difransiyel yağı ve şanzuman yağı değişimi yapılıyor biliyorum . Geçen yıl garanti bitmesine karşın yine yetkili serviste bakım yaptırmıştım . Şu anda yetkili özel servis arasında kararsız kaldım hemen hemen yarı yarıya fiyat farkı var . Ayrıca yetkili servis şanzuman yağı değişiminin 120bin km de , özel servisler de 60bin km de olduğunu söyledi .

• Snaemete S kullanıcısına yanıt
    Ben olsam yetkili servisi dinlerdim :)

Fakat aracinizi yogun olarak off-road kosullarinda kullaniyorsaniz elbette 60binde degistirmek daha dogru olabilir

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Zorlu sürüş koşullarında kullanım yapıldığında şanzuman yağının 45.000 km'de değişmesi gerekiyormuş .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Snaemete -- 4 Ekim 2022; 16:43:50 >

geçen hafta yaptırdım 60bin bakımını Cadde'de , normal bakım harici ön-arka diferansiyel yağı ve ön-arka balata + ön diskler değişti, şanzıman yağına gerek yok daha erken, 90bin civarı değiştiriyoruz genelde dediler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi santacruz -- 4 Ekim 2022; 9:36:28 >
  • genel olarak ben de oldukça memnunum. klima kompresörünün sık şekilde durup çalışması biraz kafamı kurcaladı. bunu servise sorduğumda normal olduğunu söylediler, sanırım özellikle sıcak havalarda daha sık durup-çalışması gibi bir durum var, 10 sn aralıklarla durup çalışıyor. rölantideyken de sesi rahasız edebiliyor

• Merhaba arkadaşlar, geçen sefer depoyu doldurup ilk kullanım denememe başlamıştım, bugün depoyu tekrar doldurdum. Özellikle kısa mesafe çok fazla aracı kapat aç-in bin şeklinde yaklaşık 350km gerisi şehir dışı, bir kısmı uludağ zirve çıkışılı bir seyir; sonuç 52lt ile 596km. Bilgisayarın gösterdiği 8,3lt. Ek not, araçta 225 taban bfgoodrich at2 lastik ve start-stop daima kapalı.

Açıkcası özellikle şehir dışında tutumluluk potansiyelinin yüksek olduğunu fark ettim. Yani sıfırlayıp çıksam 7-7,5 gibi tüketim rahat yakalanır. Genelde max 110-120 giderim.

ACC u ayrıca beğendim, tünelde dahi güven verdi.

Her şey yolunda, herkese selamlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolidCerberos -- 5 Ekim 2022; 21:24:24 >
  • santacruz kullanıcısına yanıt

Acaba 60.000 bakım maliyeti ne oldu?

• 60000 e yaklaşan subaru xv sahibiyim...

Kapıları anahtarla kitlerken yanıp sönen aynadaki ve arka stop lambaları yanmamaya başladı.Kapıları kilitleyip açıyor.

Acaba akünün ömrünü mü tamamladığını düşüneyim yoksa anahtar pilinin değişme zamanı geldiğini mi?

• kuzukardes K kullanıcısına yanıt

Ben parçaların bir kısmını yurt dışından aldım, o yüzden referans olarak ne kadar doğru bilmiyorum. Ama buradaki servisten aldığım , ön diskler, bakım ve mekanik işçiliği , yağ filtresi, motor yağı 5lt , diferansiyel yağı 3 lt 5600 tl tuttu.

• Ankara Yetkili Servis 45k bakım + ön arka diferansiyel yağı + şanzıman yağı değişimi için 7.000 TL , özel servislerden de yaklaşık 5.000 TL fiyat aldım . Yakın zamanda Kasko ve Trafik sigortası yaptıran oldu mu ?

• Merhaba, şanzıman ve diferansiyel yağlarının değişimi için özel bir sebebiniz var mı? 45bin erken değiil ni?

• SolidCerberos S kullanıcısına yanıt

Merhaba , Kullanım şekline göre erken değişmesi gerekebiliyor . Problem yaşayıp daha büyük masraf çıkmasındansa servis ve kullanım klavuzuna göre hareket etmek daha mantıklı geliyor .

• Bilgi için teşekkürler, kazasız belasız sürüşler

2.470 TL trafik sigortası,6.486 TL kasko ikiside ray sigorta. Kasko da sadece cam muadil onunda %15 muafiyeti var birsey olursa orijinal taktirip %15 ini karşılayacağım cebimden. 28 Ekim de yaptırdım başlangıç tarihi yarin(13.10.2022)(2016 model premium)

• 
Sayfa: önceki 592593594595596
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.