Hiç foruma da girmemiş... İnşallah iyidir kendisi ben de cok merak ettim hocam aksam aksam içim karardı valla ☹️ < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Subaru Vivio ile 670 Km Yapılır mı ? (2. sayfa)
-
-
Görüyor ve arttırıyorum:
CBF 150 ile Ankara-Ayder-Ankara;
YBR 125 ile Ankara-Denizli-Kuşadası-Gümüldür-Çeşme-Urla-Dikili-Burhaniye-Balıkesir-Kütahya-Eskişehir-Ankara;
Wave110i ile Ankara-Burhaniye-Ankara ve Mersin-Ankara yapmışlığım var.
CRF250 Rally ile de neredeyse tüm Türkiyeyi dolaştım.
NC750X motorlarımla yapmış olduğum uzun yollardan kesinlikle daha keyifli idi bu yolculuklarım.
Küçük cc candır.
-
Güzel gezmişsiniz, geze geze gidilir her türlü. Önemli olan nereye gittiğin değil nasıl yolculuk yaptığın diye bir söz var.
Bisikletle daha da keyifli olurdu uzun yollar. Hiç görmediğim şeyleri görebiliyordum. Yol üstünde nerede ne var her şeye hakim oluyorsun. Yoruluyorsun vs enerji lazım oluyor. Yediğin her şey daha lezzetli oluyor. Manisa'da yediğim kavun, Kemalpaşa'da yediğim Kemalpaşa tatlısını unutamıyorum. Çok lezzetli gelmişti. Bisiklet yolculuklarımda keşfettiğim yerlerde mola veriyorum ben hala.
Uzun yola çıkarken küçük motorumla çıkıyorum(hero x-pulse 200). Hızlı gidince sadece yola konsantre oluyorsun, çok şeyi kaçırıyorsun. Küçük motor kullanması daha kolay, zorlu patika vs yollara daha rahat girebiliyor, daha ekonomik. Zaman sıkıntım olmazsa büyük motoru tercih etmem uzun yolda.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X