Şimdi Ara

SUBARU LEGACY BİLGİ ve TECRÜBELERİNİZE İHTİYACIM VAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
4.682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba, babama almayı düşündüğümüz subaru legacy hakkında olumlu ve olumsuz hertürlü fikir ve tecrübelerinize ihtiyacım var. Benim için enine boyuna hertürlü özelliklerini, eksikliklerini rakipleriyle kıyasandığında öne çıkan artı ve eksileri belirtirseniz çok sevinirim. Netten bilgi toplamaya çalıştım fakat ayrıntılı bilgi alamadım. Mutlaka vardır ama ne biliyim kendi sitesinde esp var mı yok mu onu bile öğrenemedim. Herkese şimdiden çok teşekkür ederim



  • sıfır ve dizel alcağınızı tahmin edersek.4*4 simetrik dört çeker sayesinde esp'e ihtiyaç duymayan bir araç.ancak vsc olarak mevcut.farklı bir araçtır.boxer motor vardır.ikinci eli kötüdür.kullanan bir daha başka marka araç kullanmayı istemiyor.%70 gibi bir müşteri sadakati var.

    rakiplerine göre en büyük avantajı muhteşem yol tutuşudur. tasarımı sportiftir.sonuçta bir subarudur.uludağa kış ortasında zincirsiz çıkabilen nadir araçlardandır.
  • http://forum.donanimhaber.com/m_30345818/mpage_1/key_Legacy/tm.htm

    Ben bir ara almayı düşünüyordum, kafanıza takılan başka sorular var ise cevaplamaya çalışırım
  • budak_1903 verdiğin bilgiler için teşekkür ederim, 1 ya da 2 yaşında bir legacy düşünüyoruz fakat 2. eli kötü demişsiniz mesela satarken çok mu zorlanırız, şu an yeni kasa civic var babamda, accord da olabilir ama sizinde belirttiğiniz gibi 4x4 harika bişey, sunduğu performans ve tüketim rakiplerine göre nasıl
  • Gerçekten Subaru kullanan biri kolay kolay vazgeçemiyor.yaklaşık 7 yıl Subaru Legacy kullandık 1991 model eski olmasına rağmen çok keyifli otomobildi.Boxer motoru ,sürekli dört tekerlekten çekiş sistemi ve tam simetri teorisi.Bu sistem sayesinde alçalan ağırlık merkezi çok dengeli bir otomobil olmasını sağlıyor.Bence pişman olmazsınız.
  • Sevgili tubo ayrıntılı vermiş olduğunuz aydınlatıcı bilgilerden dolayı çok teşekkür ederim, babamla konuştum bu gün 2. elinin düşük olduğunu söyledim, zaten kendiside belli pek görmüyorum trafikte dedi, aslında ben almasını çok istiyorum. Bu güne kadar hep bilinen çok satan markaların araçlarını almıştı babam. Bazen arabaları değişiyoruz benim içinde çok farklı olur ama almaz heralde. Babamı ben hondacı yapmıştım belli olmaz belki şimdide subarucu yaparım
  • subaru kullanan adamın bıramyacağı bir araç.benim birader amerika'da okuyor.o da bir subaru alcak çünkü alan kişiler çok temiz bakıyormuş.amerika'da bile krizden etkileneyen 3-5 markadan biri çünkü çok az markada olan müşteri memnuniyeti ve sadakati var. ayrıca biraderin bulunduğu şehirde 4-5 ay kar yerden kalkmıyor bu yüzden volvo,saab ve subaru çok seviliyor o kış şartlarında bile bana mısın demiyorlar.ancak 2. el alacaksanız outback öneririm.bence subarunun alameti farikasıdır o model.
  • legancy kullanmadım ama 2008 den beri yeni kasa impreza kullanıyorum 1.5 gerçekten sürüş zevki ve yol tutuşu çok güzel bi araç.
  • Amerikadayim ve 15-20 gun once 2005 model legacy sedan 2.5i aldim.
    Sanirim bu motor Turkiyede yok, ayrica benimkinin donanimi Turkiyedekilere gore bir hayli dusuk. Manuel klima vs gibi.
    Ben de cok arastirdim ama fazla bilgi bulamadim Turkce sayfalarda. Neyse aractan genel olarak bahsedebilirim ama.

    Arac bir aile sedanindan cok spor arac havasinda. Sessizlik kesinlikle bekleme 3000 devirden sonra boxer motor kukremeye basliyor ama sesini duysan bir daha vazgecemezsin. Daha once esp`li astra kullaniyordum, onda espnin girdigi yerlerde legacy tren rayinda gider gibi gidiyor. AWD hakkaten yol tutusa cok katki sagliyor. Virajda gazi birakmadigin surece kolay kolay savrulmaz.
    Burada cok cukurlu yol yok ama bana suspansiyonu biraz sert geldi. Gerci astraya gore baya bir yumusak.

    Kapiyi actigin an cercevesiz camlar zaten olayi bitiriyor, kapiyi kapatasin gelmiyor valla. Bir de o gostergelker ilk calistirmada sona gittiginde kapatip bir daha calistirmak istiyorsun. Sinifindaki araclara gore malzeme kalitesi dusuk sayilir ( D sinifi araclari dusunuyorum) Gerci TR`kiler ust donanim seviyesi daha iyi olabilir. Japon araclarina alisiksan yadirgamazsin ama alman araclarindaki kaliteyi ve dizayni bekleme. Bana Astradan sonra cok yavan geldi. Sonucta kesinlikle konfor on planda tasarlanmis bir arac degil tamamen surus zevkine yonelik bir arac.

    Benim debriyaj cok sert ama araba 120.000 km de bu yuzden olabilir. SIKISIK trafikte hic cekilmiyor, cok yorucu olabiliyor.

    Ayrica burada ucuz bir arac olmasina ragmen, her goren (benzicide otoparkta vs) cok guzel arabaymis diyor ve dikkatlice inceliyorlar. Eger farkli bir sey istiyorsan Turkiyede de ayni etkiyi yaratacagina eminim.

    Ozellikle merak ettigin bir seyler olursa cevaplamaya calisirim yine. Almayi dusundugunuz aracin motoru nedir acaba. Ayniysa motor hakkinda da yorumlarimi yazarim.

    Son olarak arac ne olursa olsun kimse kis lastigi olmadan Uludag`a zincirsiz cikmasin lutfen! Bunu deneyen SUV`li insanlar yuzunden ciddi kaza tehlikeleri atlattim.




  • Kasası yenilendi,yakında gelir herhalde.
    edit:15 eylülden sonra satışa sunulacakmış.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi allforone -- 1 Eylül 2009; 12:42:09 >
  • Yenisi ve eskisi.. Yorum sizin.

     SUBARU LEGACY BİLGİ ve TECRÜBELERİNİZE İHTİYACIM VAR


     SUBARU LEGACY BİLGİ ve TECRÜBELERİNİZE İHTİYACIM VAR







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.