Şimdi Ara

Subaru Impreza 2.0 GT Turbo GC8 - araç alındı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
3
Favori
29.799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Subaru Impreza 2.0 GT Turbo GC8 - araç alındı Subaru Impreza 2.0 GT Turbo GC8 - araç alındı Subaru Impreza 2.0 GT Turbo GC8 - araç alındı Subaru Impreza 2.0 GT Turbo GC8 - araç alındı Subaru Impreza 2.0 GT Turbo GC8 - araç alındı

araç alındı

arkadaşlar bir aksilik olmazsa Allah izin verirse resimdeki aracı alıyorum.28-30 arası. sadece jantlar orijinalleri ile değiştirilecek
    aşağıda bazı özellikleri yazıyor. düşünceleriniz nedir? :)

1998 model olup 2002 trafiğe çıkışlı Forget motordur. 1 barda yaklaşık olarak 280 beygir
    Extraları
    Dış Kısımda
    -STİ Kaput üstü scoop
    -Komple 2000 model ön görünüm (Parçalar fabrikanın orijinalidir).
    --Michelin Pilot 215-55-16)
    -Şeffaf tampon ve çamurluk sinyalleri
    -Özel yapım ledli arka stoplar
    -HKS Hi-power Silent modeli son susturucu (İkiz tüp olup TR de sayılıdır)
    -Subaru ST Bagaj spoyler
    -Evo cam üstü spoyler
    -Komple yenilenmiş camlar (Çizilmeden dolayı, eskileri mevcut)
    -Orijinal Jantları Siyah krom renge boyatılmıştır
    -5 cm lik APEX spor yaya alçaltma ve sertleştirme işlemi
    -Far sis xenon
    İç Kısımda
    -Defi kabinde HKS 3lü gösterge seti (Bar,Oil Press, EGT)
    -Sol direkte Raid HP 3lü gösterge seti (Vacum, oil press, voltage)
    -Navitech DVD İn-Dash
    -Sedefli Siyah Kokpit
    -Momo pedallar
    -Momo sol ayak dayama
    -Momo vites topuzu
    -Recaro orijinal deri-kumaş mavi yarış koltukları
    Motorda
    -18 G veya orijinal TD04L Turbo
    -HKS Blow off
    -Tial 38mm External wastegate
    -Forget motor (1500 km de)
    -Sıfır Şanzuman (1,2,3,4, dişlileri wrx dişlisi ile yenilenmiştir)
    -Komple yenilenmiş ateşleme sistemi
    -STİ radyatör (Yeni)
    -İnvidia up- pipe
    -Komple HKS Down pipe ve borular
    -Motor temizleme ve boyama işlemi
    -Komple elden geçirilmiş alt takım akslar ve diferansiyel
    -143000 km dedir ve 142000 de komple sıfırlanmıştır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rambetiko -- 19 Mayıs 2013; 12:01:25 >

• Fiyat fazla gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bakalım orada yazanların ne anlama geldigini biliyormusun??

Yoksa param var araba mı alam diyon 28-30 demenden belli

Herhalde kendin de orada yazılan terimleri bilmiyorsun gelip sizin dusuncenizi alayım diyorsun

Ben düşüncemi belirteyim

"Eh idare eder"

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: ozel_uretim

Sen düşüncemizi bırakta kendi düşünceni bi söyle

Bakalım orada yazanların ne anlama geldigini biliyormusun??

Yoksa param var araba mı alam diyon 28-30 demenden belli

Herhalde kendin de orada yazılan terimleri bilmiyorsun gelip sizin dusuncenizi alayım diyorsun

Ben düşüncemi belirteyim

"Eh idare eder"

Haklısın, bu tip araç alanlar için bira tecrübe olmalı. Sakin kullanılacak bir araç değil, bu açıdan sorun çıkarttığında bununla uğraşmaktan bile keyif alacak kişiler talip olmalı diyorum.
  • Güzel araba
  • çok önyargılısınız çook. öncelikle nerede demişim para çok diye. bir hevesim var, kredi çekip alayım diyorum, hatta ay sonunu bile zor getirecem ama siz gelmiş sanki beni 40 yıldır tanıyormuş gibi acayip yorumlar yapıyorsunuz. insanların cebindeki para ile kafanızı yoracağınıza yapmak istiyorsanız konu ile alakalı yorum yapın yoksa kalabalık etmeye lüzum yok! ayrıca evet kıroyum ama para bende!!!

madem boş bir subaru diyorsunuz dolusu nasıldır bunu anlatın bari ve dolunun fiyatı nedir?

evet orada bahsedilen parçalar hakkında bilgim yok ancak bu öğrenemeyeceğim anlamına gelmez. kimse anasının karnında öğrenmedi bunu. sen de dahil!

sadece şurada tecrübeli tecrübesiz kişilerin düşüncelerini öğrenmekti amacım. bilseydim bu haddeye geleceğini açmazdım bu konuyu. araç alma arefesinde bu yapılan yorumlar resmen insanın şevkini kırmaktan öteye gitmez. aynı fiyata 98 model ekstrası olmayan bmw alınırken herkes alkışlıyor ancak bu subaruya gelince yerden yere vuruluyor. bana göre bu önyargılarınızın ifadesidir.

27.000 hazır. kredi çektim anasını satayım. madem öyle var mı buna benzer bir araç tavsiyeniz. hem görsel hem de performans olarak hakkını verecek

(keşke wolksvagen tavsiyesi isteseydim :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rambetiko -- 27 Kasım 2012; 21:03:53 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ford taunus 2.0 gts nasıldır?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: CyberKnight

eğer o araçta modifiye var sanıyorsan yanılıyorsun.neredeyse boş bir subaru.

madem akıl veriyorsunuz bari tam verin. dolumu değil mi diye soran mı var? ulan şu türk muhabbetinden bıktık be ''pehhhh oda birşey mi'' diye başlamayın lan birşeye de.

hey allahım yorumlara ben ayar oldum... sor bakalım ömürlerinde değil 280lik 180 beygirlik kaç defa araç kullanmışlar.

neyse kardeş sen salla onları boş ver wv, mw, bmwyi felan ama GC8 günlük binilecek araba değil!

...ha araba mükemmel mi? mükemmel ötesi (nokta) ama benzin, şu bu olayına giriyorsan ve evden işe evden işe bir araç düşünüyorsan o zaman 2.0R lara bak derim. açık hava filtresi + egzoz ile turbonunki kadar olmasa da o impreza'ya has mükemmel sesi alabilirsin ve aydan aya değil günden güne binersiniz...

Bide yakıt olayını iyi düşün.2.0 GT Turbo sürmeye doyamazsın ama çok yakıyor :)

Orijinalden alıntı: r0x

GC8'e bayılıyorum fotoğraftaki arabada çok iyi.De bence 2.0 Bug Eye WRX bak.

dostum teşekkür ederim. bug eyeler fiyat olarak fazla kaçıyor maalesef. çıkabileceğim son fiyat 30 bin. gc8 hakkında bilgin var mı? mesala bu fiyata değer mi? planıma göre bu cuma alınmaya gidilecek ancak bazı şeyleri netleştirmem lazım.

Orijinalden alıntı: paganra

dolusuda GMG garajın var Ankara'da, 70 bin civarı felan da dolusunu soran mı oldu?

madem akıl veriyorsunuz bari tam verin. dolumu değil mi diye soran mı var? ulan şu türk muhabbetinden bıktık be ''pehhhh oda birşey mi'' diye başlamayın lan birşeye de.

hey allahım yorumlara ben ayar oldum... sor bakalım ömürlerinde değil 280lik 180 beygirlik kaç defa araç kullanmışlar.

neyse kardeş sen salla onları boş ver wv, mw, bmwyi felan ama GC8 günlük binilecek araba değil!

...ha araba mükemmel mi? mükemmel ötesi (nokta) ama benzin, şu bu olayına giriyorsan ve evden işe evden işe bir araç düşünüyorsan o zaman 2.0R lara bak derim. açık hava filtresi + egzoz ile turbonunki kadar olmasa da o impreza'ya has mükemmel sesi alabilirsin ve aydan aya değil günden güne binersiniz...

anlayışla karşıladığın için teşekkür ederim. işyerine git gel de kullanacağım için kullanacağım gc8'i :) küçük bir ilçedeyim. büyük ihtimalle aylık bana maksimum 100 tl benzin fiyatına patlar. zaten gc8 i tercih etmemin sebebi motor ve egsoz sesi. tabi agresif görünümü de cabası. bulunduğum yerde turbosunu kullanacak yol yok :) şu an modeline göre fiyatı ve özellikleri konusunda şüphelerim var. bu konuda da bilgini paylaşırsan sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rambetiko -- 27 Kasım 2012; 22:49:51 >

• şimdi hocam adam akıllı bi yorum istiyorsan kendimce kısaca bulaşma derim,

ha açıklaması nedir dersen, kredi kullanacam diyorsun, ay sonunu zor edecem diyosun, biliyorsun hevesler tatlıdır, lakin bedeli ağır olur,

illaki bunları sende hesap etmişsindir ama, zorunlu trafiği var, kasko zaten yaptırmazsın çok pahalı tutacaktır, bu iş daha riskli aslında, mtv si var, km de 1 TL nin altını göremezsin, 10 yaşında bi araç, sanayide sıkı dostların olur, her tarafı oynanmış bi araç geçmişi nasıl bilemezsin,

o kadar diyorum, cebinde bi 30000 tl daha varsa al o zaman bu aracı ...

sana tutup tabiki 1.5 impreza tavsiye etmeyeceğim ama, hem daha az yakanı, hemde donanımlı bi hb 2.0 atmosferik alırsan seni uzuuuun yıllar mutlu eder, nacizane ...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-subaru-2008-subaru-impreza-2.0-hb-at-4q-ralli-mavisi-106122073/detay

anahtarsız giriş / çalıştırma, bi xenon, ESP, elek.katlanır ayna, 150 HP 4 çeker otomatik bi araç işte bi sunroof eksik ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi electro_g -- 27 Kasım 2012; 23:05:47 >

• Aslında motor bakımından fazla bir modifiyesi yok.

Bence 30 bine daha sade ve ekonomik araçlar bakılmalı.

"Sokak köpeklerine selam vermek, adam olmaya çeyrek var demektir."
  • quote:

Orijinalden alıntı: ramazanyurt

quote:

GC8'e bayılıyorum fotoğraftaki arabada çok iyi.De bence 2.0 Bug Eye WRX bak.

dostum teşekkür ederim. bug eyeler fiyat olarak fazla kaçıyor maalesef. çıkabileceğim son fiyat 30 bin. gc8 hakkında bilgin var mı? mesala bu fiyata değer mi? planıma göre bu cuma alınmaya gidilecek ancak bazı şeyleri netleştirmem lazım.

Çok iyi bilgim yok ama yazdıkları kadarı ile arabanın bir çok şeyi yenilenmiş, zaten sorunsuz bi araba eğer dediği gibiyse herşey hiç sorun çıkarmaz gibi görünüyor.GC8 GT Turbo'nun bence en fazla ederi 26.000 dir, ki ararsan o fiyata aynı güzellikte belkide daha iyisini bulabilirsin.Sonuçta modeli düşük bir araba ve maalesef ülkemizde pek tutulmayan bi araba.

+Olarak, eski bi araba olduğu için kaç kişinin elinden geçtiği o kişilerin nasıl kullandığını bilemezsin.Hevesin olduğu için bence kısa sürelide olsa al biraz kullan olmazsa satarsın ucunda ölüm yok ya

1-2 kere inceleme şansım oldu arabayı, turbo timer vardı, fazla ekstrası yoktu ama böyle bi motor sesi olamaz :) Resmen aşık oluyor insan.

Bide beyler bu konuda niye bu kadar sıkıntı çıkardınız onu anlayamadım ben, 28-30a gc8 alacağım demiş adam "Öyle dediğine göre ben araba alıyom bu iyimi diyon" demiş.

@ozel_uretim, sen nickini üretim_hatası olarak değiştir bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi r0x -- 27 Kasım 2012; 23:01:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ramazanyurt

98-99-00-01-02 yıllarında çıkmış..

100 bini devirmiş... ( genelde 98 ve ileri 5 sene için 80 binden fazla alınmaz hani subarucular o mantıktadır sürekli alıp satan kullanan subaruyu subaru oldugu için kullanan)

Hele o kasa da HQ değil desek zaten içeriye ses alır fitiller gitmişse ıslık gibi sesler duyarsın..

Turbolar gümlemiş diyelim..

Araba kalkerken sağa sola kayar..

Onun için iyi bir beyin almak lazım ingiltere yada baya uzak doğudan sıfır beyin

benim tavsiyem paran varsa sıfır al

Yoksa paran başka bahara de sorun çıkarıyor napıcan çok paran varsa sanayide baştan aşa elden geçmesi lazım onu değiş bunu at onu değiş bunu at hani bakımdan da yırtamazsın sıfırlanmış denmesine bakma neler çıkar başına ohooo

Yani adam gibi bir subaru istiyorum ok gibi fırlasın dersen..

Zaten 98 model demişsin tamta sıkıntılı yılı 97-98 modelleri..

Çalışcak gaza basmıcan 3-4 dk ısıncak motor ohoo

Al arabayı gez 3-4 dk gaza yüklenme soğuktur motor..

Motor ısındıktan sonra 3. vites'e at devir 2000 civarında olsun ve 5500 rpm'e kadar kökle

Arabanın düzgün sarsıntısız.

Kesiksiz bir şekilde hızlandığından emin ol.Eğer 3000-3500 civarı bir kesinti olursa o araba ciddi arızalar var demektir.Bu turbo sistemi ile ilgili ciddi bir arıza olabileceğini gösterir.Eğer kullandığın araba diğer imprezalardan daha iyi ivmeleniyorsa bu da daha büyük turbo ya da westgate ayarları ile oynandığı gösterir

Hızın 150 km civarı olabilir, vitesi at boşa ve aktarma organlarını dinle.Eğer arka taraftan bir uğultu geliyorsa devamlı ve hıza göre artıp düşüyorsa bu difransiyelin yorgunluğunun belirtisidir, yani arızalanacak demektir.Şimdi frene bas direksiyon titremiyor olması gerekir.

Velasıl kelam işin zor sağlam usta lazım iyi kontrol için

çünki kronik hasta 97-98 maduru araç

• quote:

Sen şakir olarak değişirsen bende değişebilmeyi düşünebilirim

quote:

Senin adını nickim yaparsam ikimizi karıştırabilirler, bu bana sıkıntı yaratır yavrum.

Ayrıca mesaj sayınla doğum yılın aynı, bence burda bırak daha mesaj yazma güzel bi kombinasyon olmuş.

quote:

quote:

Senin adını nickim yaparsam ikimizi karıştırabilirler, bu bana sıkıntı yaratır yavrum.

Ayrıca mesaj sayınla doğum yılın aynı, bence burda bırak daha mesaj yazma güzel bi kombinasyon olmuş.

seni bilmem ama 29 yaşındayım

belki benden büyük olabilirsin yaşça..

Ama ne demişler akıl yaşta değiş başta

Bu laf yeterli sana benden sana daha yazı çıkmaz klavyenle bol muhabetler

• quote:

quote:

quote:

quote:

seni bilmem ama 29 yaşındayım

belki benden büyük olabilirsin yaşça..

Ama ne demişler akıl yaşta değiş başta

Bu laf yeterli sana benden sana daha yazı çıkmaz klavyenle bol muhabetler

22 yaşındayım bende, mesajlarına bakınca şuanki mesaj sayınla doğum yılın aynı gibi görünüyor.Eminim "Klavyenle bol muhabbetler" derken ne demek istediğini sen bile anlamadın.
    Benim bildiğim 30 yaşında bir adam küçüklerine örnek olur bildiği şeyleri paylaşır vs. bide senin ilk mesajına bak.

Bencede daha fazla mesaj yazıp kendini rezil etme.Konuyuda kirletmeyelim söyleyeceğin bişey olursa pm at.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.