Şimdi Ara

Subaru forester kullananlar.. (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.717
Cevap
67
Favori
415.811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: drakyuz

    Mustafa abi 1,5 imprezalar kaç yılında esp li gelmeye başladı bilginiz var mı?

    2010 yılından sonra, sanırım ufak bir makyaj da görmüştü. ESP de o zaman gelmeye başladı diye biliyorum ama 2010 kasa ile beraber 2 çeker versiyonları da satılmaya başlandı.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • drakyuz D kullanıcısına yanıt
    İlker'in dediği gibi 2010 ve sonrasında. Ama her 2010'da da olmayabilir, iyi incelemek lazım. Bu arada sen bana bir mesaj gönderdin ama ben hangi butona bastıysam, artık göremiyorum.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok abi yeni bir mesaj gondermedim ben.. bu arada teşekkür size ve ilker hocama açıklama icin.. simdilik niyetim esp li manuel 1.5 elegance impreza.. esp+ 50/50

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tüm Subaru Severlere Merhaba,

    10.10.2013 tarihinde hayalim olan Subaru marka aracıma kavuştum. Subaru'nun yeri hep ayrıydı gözümde. Kararıma bütçemi de düşünerek XV modelini araştırma ile başladım. Fiyat, performans özellikler derken, bir de baktım ki Subaru bayisini aramış test için araç soruyorum. O ana kadar gönlümde olmasına karşın maddiyatın öne geçmesi ile 2. planda kalan Forester, bir anda dilimden dökülen o soru ile gün yüzüne çıktı. Karşımdaki yetkiliye test edebileceğimiz Forester aracınız var mı diye soru verdim. Aldığım cevabın olumlu olması bana XV'yi, maddiyatı vs unutturmuş, test gününü beklemeye başlamıştım. Teste başlangıç ve bitiş. Nasıl geçti anlamadım. Arabaya hayranlığım 1 kat daha arttı. XV direk elenmiş, Forester almanın hesaplarına başlamıştım. Subaru Forester Atmosferik motor seçeneği ve alınabilir fiyatı beni biraz daha cesaretlendirdi. Nitekim bayilerde istediğim donanım paketinde aracın bir tane olması ve onunda benim aracı elden çıkarana kadar satılması, moralimi acaip bozdu. Gelecek olan araçları bir ay beklemem gerekiyordu. Herşeyde bir kısmet var. Nitekim zaman geçti ve ne olduysa yine telefona sarıldım. Forester atmosferik vs derken bir baktım hedef büyütmüş Forester Turboyu soruyorum. Bayi ile sıkı bir pazarlık.. Al takke ver külah.. Bir pazarlık bir pazarlık.. Yahu ben daha aracı satmadan başladım pazarlığa, ne de olsa hayalimde ki marka araca çok yakındım. Benimkisi deli cesareti :) Bir telefon gelmez mi benim araca taliplermiş. Bir de onunla pazarlık üzerine pazarlık. Ne o üzüldü ne ben ve sonuçta gözüm gibi baktığım 5 senelik yol arkadaşım aracımı sattım. Yeni sahibi ve ailesine Allah kaza bela vermeden binmek kullanmak nasip eder inşallah. Amin. Gel gelelim Subaru Forester XT aracıma. Yine telefonda sorulara boğmaya devam bayiyi. Beyazı var mı, koltuklar Forester Turbo'da sadece siyah mı, şimdi parayı versek kaç günde marşa basarım? vs. Satın almaya karar veriş, pazartesi kaporayı yatırış, özel plakayı alış, kasko, trafik sigortasını zeyil ediş. Herşey sanki ağır çekim filim gibi hem heyecan hem bir sabırsızlık karman çorman duygular içerisinde gelişti. Perşembeye aracın teslim edileceğinin haberi gelir gelmez, işten izini ayarlama ve teslim saatine kadar dakkaları saymakla geçmeside çabası.. Ve geldi saat Subaru Forester XT aracımla bire bir karşı karşıyayım. Beyaz mı beyaz o bana ben ona baka kaldım bir süre. Çok şükür kavuştum sonunda. Evet izlenimler bekleniyor ya benden ki çok şey yazamayacağım. Halen bahane uyduruyor, gece gündüz fırsat kovalıyor neredeyse her trafiğe giriyorum onunla. Sürüş olsun yol tutuş olsun, görünüşü duruşu olsun aradığım herşey var. Allah herkese gönlüne göre versin. Allah her türlü kazadan beladan uzak tutsun. Özet olarak herkese tavsiye ederim. Subaru marka her hangi bir arac ile muhakkak bir teste çıkmalısınız. Saygılar..




  • Hayırlı olsun güle güle kazasız belasız iyi günlerde kullanırsınız inşallah. Cvt şanzıman nedeniyle atmosferik motordan çok tatmin edici performans alınamıyor ama benim gibi sakin sürücüler için yine de çok iyi. Turbo seçiminiz güzel karar hayırlı olsun tekrar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: son81

    Hayırlı olsun güle güle kazasız belasız iyi günlerde kullanırsınız inşallah. Cvt şanzıman nedeniyle atmosferik motordan çok tatmin edici performans alınamıyor ama benim gibi sakin sürücüler için yine de çok iyi. Turbo seçiminiz güzel karar hayırlı olsun tekrar

    Teşekkür ederim. Allah kimseye kaza bela vermesin inşallah. Şuan için aracımdan çok memnunum. Özellikler vites geçişlerini hissetmemek süper bir duygu. Subaru marka ilk aracım olduğu için halen keşfetmekteyim aracı. :)
  • Öncelikle Herkese Merhabalar..

    Kullanmakta olduğum 2010 Subaru 2.5 XT AWD 4AT aracımı satmayı düşünüyorum.. Satma nedeni kısaca özetlemek isterim;
    Eşim ve benim kullanmakta olduğumuz bir de BMW 3.20d'miz var ve iki araç da eşime büyük geliyor. Araçlardan birinden vazgeçmek zorundayız.
    Malesef ki bir bağımlılık olan Subaru'dan bir süreliğine vazgeçmek zorunda kalacağım. Aracım hakkında kısa bilgiler vermek isterim.

    Araç;
    Mevcut Kilometre: 160.000 km
    Her 5000 km'de bir yağı değiştirilmiş ve bu periyotlarda tüm kontrolleri(Yetkili Servis) yapılmış, düzenli bakım(Yetkili Servis) gören bir araçtır. Küçük birkaç çizik dışında araçta herhangi bir deformasyon bulunmamaktadır. Lokal boya dahi yoktur, kullanımın %90'ı şehirler arası(Ankara-İstanbul, Ankara-Bursa) yapılmıştır. Motora anahtar dahi değmemiştir, 22-25 Hp'lık profesyonel bir yazılım mevcuttur ve araç alındığından itibaren bu yazılım ile kullanılmaktadır. Dönemlik boya korumaları sürekli olarak yapılmıştır. Araçta orjinal Subaru aksesuarlı ön ve arka tampon mevcuttur. Orjinal 2013 Subaru 2.0 XT Harman Kardon Tape mevcuttur. Orjinal Tape de isteğe göre monte edilip öyle teslim edilebilir. Araç muadillerinden gerçekten farklıdır.. Kış öncesi bence mükemmel bir 4x4, sizi kesinlikle
    yarı yolda bırakmayacak bir araçtır.

    Aracın Şehir İçi Tüketimi: 11.9 lt/100 km'dir (260Hp)

    (Not: 0-100 km hızlanma 6.2 sn** ve mevcut kilometredeki veridir.)

    Fiyat bilgileri için Telefonda görüşmekte fayda olduğuna inanıyorum.
    İlgilenenler için Telefon Numaram: 0532 496 68 03
    Sinan COŞKUNER
     Subaru forester kullananlar.. Subaru forester kullananlar.. Subaru forester kullananlar.. Subaru forester kullananlar..




  • geldik gidiyoruz bu yakıt işini anlamayacağım...2.0 2010 foresterımı sattığımda full şehir içi 13.6/100 dü...sizin araç için 11.9 oldukça makul...lastikten kaynaklı heralde bu fark..
  • drakyuz D kullanıcısına yanıt
    Öncelikle böyle araçlarda düzenli bakımın önemini belirtmek isterim, diğer bir nokta ise 2.5 lt/260Hp motor 2.0lt'lik motora göre (kapasite zorlanmadığı sürece) çok daha ekonomik tüketim yapar. Böyle araçlarda yüksek yakış, performans denemeleri yaptığınızda en üst düzeye çıkıyor. Şehir içi trafiği, 80-90 km hızlar veya dur kalklar çocuk oyuncağı..
  • Baris.D B kullanıcısına yanıt
    Outback 2013 başında yılında makyajlandı ancak makyajlı kasa Türkiyeye geldi. Çıkan haberler göre yeni kasa outback 2015, Türkiye pazarı için bu ancak 2015 sonu olur. Zaten makyajlanan kasa en az 2-2,5 sene satılır.

    http://www.planetsubaru.com/2015-subaru-outback.htm
  • erceerce kullanıcısına yanıt
    Yeni Legacy/Outback Abd pazarında 2014 yaz sonuna doğru çıkacak, Erce. Aynı yılın sonlarına doğru da Avrupa'da satılacak. Türkiye'ye ne zaman gelir? bilmiyorum.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • subaru motor konusunda biraz tembel değil mi sizce..hem küçük hacimli turbo (tsi,ecoboost vb) benzinli, hem de küçük hacimli dizel konusunda diğer markaların gerisinde kaldığını düşünüyorum..yeni araca en eski motorunu uygun gördü mesela(XV-1,6)
  • drakyuz D kullanıcısına yanıt
    Tembel yerine bütçesi kısıtlı yeni motor geliştirmek için. Bir BMW bile Peugeot,Citroen ile ortak motor kullanıyor. Mercedes Renault'tan motor alıyor. Ford, Peugeot, Mazda, Volvo ortak motor kullanıyor. Böylece üretim ve dizayn maliyetlerini aşağıye çekebiliyorlar. Ancak Subaru'nun boxer motor kullanım düzturu ortak motor kullanıma imkan vermiyor. Bu sebeple de adet yapamayacağı motorları üretmekte çekiiyor. Örneğin sadece Avrupa'da satılan 2.0 boxer dizel de halen zarar ediyorlar. Bu motorun tek pazardaki sınırlı satış sayısı karlı üretim adetlerine ulaşmayı mümkün kılmıyor.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • doğrudur abi...ne bileyim mazda skyactiv le çıktı sahneye,ford ecoboost,astra 1,4 ü çıkardı da tarihe bile gömdü şimdi yeni dizel ve benzinliyle çıktı...örnek çok...toyota hibridten gidiyor mesela...mesela XV ye 1,6 dizel boxer ne güzel giderdi..
  • drakyuz D kullanıcısına yanıt
    Ford 7 milyon, Toyota 9 milyon, Opel yanlış değilsem yine 7 milyon civarı (GM) Subaru ise 700 bin satıyor yılda. Ar-ge bütçeleri ne kadr farklıdır düşünsene Hocam? Toyota ortaklığı olmasa, BRZ'yi bile yapamazdı Subaru...

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • mtutun M kullanıcısına yanıt
    Ben diyorum abi 2015 bahara anca gelir. Şimdiki kasa geçenyıl Amerikadaydı oradan hesap edelim.
  • mtutun M kullanıcısına yanıt
    Adamın büyük marka olalım kaygısı yokki? kapasitesi doğrultusunda üretip satıyor, hep diyorum butik marka diye
  • bu arada forester ve XV iihs testlerinde destan yazmış....özellikle mercedesi inceleyin derim "yıkılıyor"
  • Xv'den beklenen sonuç çıkmış, zaten Volvo'nun güvenlik konusundaki rakibi Subaru. Yeni forester small overlap testinde dikkat ederseniz jantın kırılıp paraçalara ayrılması ile darbe enerjisinin sönümlenmesine ve jantın sürücü kabinine olası etkisinin önlenmesine kadar düşünülmüş.

    www.youtube.com/watch?v=ThtOh6_AvfQ
  • euroncaptan yıldızlar alan ne araçlar iihs de maymuna dönüyor...VW araçlarda manken ler yastığı ıskalayıp habire ön konsola kafa atıyor.. gerçi marka fanatikleri bunun suçunu mankende bulurlar..beetle da perde yastıklar açılmıyor...vs vs...aveo da perde mankenin ensesine patlıyor
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.