Şimdi Ara

subap ayarı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
5.334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Peki abi bi şey sormak istiyorum.. olayların tarihsel sıralamasının zaman zaman karışabilmesinden dolayı net bir dille :
    Bakımdan çıktıktan 1 hafta sonra motor devri yükseldi yüksek devirde çalışmaya başladı 1 hafta boyunca bu şekilde kullandım(ilk fırsatta bu durumla ilgili tekrardan ustaya gitmeyi düşünerek..) . Ve contanın yanmasına bu olay neden oldu.. peki abi bakımdan yeni çıkmış araba neden çok yüksek devirde çalışır termostatın arızalı olmazı buna sebep olabilir mi acaba ? Ama termostatın yeni değiştiğini söylemişlerdi .. yanlış bi bağlantı falan olabilir mi ? vaktinizi alıyorum ben de çok mahcubum.. iyi çalışmalar

Orjinalden alıntı: _crash_

Arkadaşlar sonuç olarak (Bendede Honda CR-V Var 2003) Subap ayarı yaptırmalı mıyım?

supap ayarı hakkında kesin bir bilgi yok. motoru usta dinlermiş gerekiyorsa yaparmış. kendi kendini ayarlarmış. ben yaptırmadım supapa ayrını

Teşekkürler
  • ewet yapiliyo doğrudur. usta sabah aracı bırakmalısın diyor motor buz kesecek sonra ust kapak açılacak ve ayarlanacak. nasıl uçak savarlarda peyyur anahtarıo var no_go ve go diye öyle bir ayar işte. sıcakta yazın motor soğumadığından yapılamaz sanırım

Ustaya 40bin bakımında neden yapılmadığını sordum, biraz keyfekeder bir ayar ondan yapmamışlardır dedi.

Dün yaptırdım, izlenimlerimi yazarım.

Ustaya 40bin bakımında neden yapılmadığını sordum, biraz keyfekeder bir ayar ondan yapmamışlardır dedi.

benim araç 40bin bakımında supap ayarı yapılmadı şuanda 43binde.sen supap ayarını nerde yaptırdın bir fark varmı(performans) ? fiyat nedir? teşekkürler.

Orjinalden alıntı: gacara_53

quote:

Dün yaptırdım, izlenimlerimi yazarım.

benim araç 40bin bakımında supap ayarı yapılmadı şuanda 43binde.sen supap ayarını nerde yaptırdın bir fark varmı(performans) ? fiyat nedir? teşekkürler.

Göztepe Honda Ada Otomativ -http://www.adaotomotiv.com.tr/

50 YTL + 15 YTL bir yağ değişimi ücreti verdim.

Performans hakkında konuşmak için erken, sabahları ilk çalışırken daha sessiz onu söyleyebilirim..

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.