Şimdi Ara

sub ve anfi bağlandı güncel yardım lütfen (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phantom -- 17 Nisan 2010; 16:59:18 >
  •  sub ve anfi bağlandı güncel yardım lütfen

sub ve anfi bağlandı güncel yardım lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phantom -- 17 Nisan 2010; 17:01:06 >

• Şimdi yazdıklarımı dikkatlice okuyup uygulayın,

- Amfinin Rear kanalında, üzerinde HPF yazan yuvarlark siyah düğmeyle işimiz yok.
    - Amfinin Rear kanalında, HPF-FULL-LPF yazan düğme şu an FULL konumunda. Bu düğmeyi LPF konumuna getirin.
    - Amfinin Rear kanalında, üzerinde LPF yazan yuvarlark siyah düğmeyi 50 HZ seviyesine indirin. (Basları yumuşatır, daha sonra kulak zevkinize göre biraz daha açabilirsiniz ama 100' den fazla açmamanınız tavsiye ederim, sesi çok bozar.)
    - Amfinin Rear kanalında, 12-6-0 yazan düğme şu an 12' de. Buna dokunmayın 12' de kalsın.
    - Amfinin Rear kanalında, üzerinde GAİN yazan siyah yuvarlak düğmenin önemi büyüktür. Onu burdan ayarlamak olmaz ama, göründüğü kadarıyla tam ortada gözüküyor. Olduğu gibi de bırakabilirsiniz. Ben bu işi yaparım derseniz ise gain ayarı en kolay yoldan şu şekilde yapılır.

- Diğer kolonların bağlı olmadığı halde (sadece wooferiniz çalışırken) amfiden gain yazan düğmeyi min seviyesine getirdikten sonra teypten sesi %80 açın. Sonra amfideki sözkonusu GAİN düğmesini min seviyesinden başlayarak max seviyesine doğru yavaş yavaş açın. Ses bir yerde bozmaya başlayacaktır. Tam o bozduğu noktada durup biraz geriye alıp bırakın. Gain ayarı kabaca böyle yapılır.

Gelelim amfinin FRONT kanalına, burada çok az ayar yapılacak,

- FULL ve HPF yazan düğme FULL konumunda kalsın, şu an zaten FULL konumunda
    - Bu kanala da gain ayarı yapalım. Aynen yukarıda anlattığım gibi, diğer tüm kolonlar bağlı değilken, sadece oval pıoneerleriniz bağlı halde GAİN' i min' den maxa doğru açıp sesin bozduğu yerde durup, biraz geri alıp bırakın.

Kolay gelsin...

• tşkler hocam ,

yarın sabah bunları uygulayım.
  • Uygulayın, sonuçları bekliyoruz.

Nippon America' ların resimlerini göremedik.
  • nippn america ' nın bi tanesinin körüğü yırtılmış.onları verdim yerine pioneer 6992 taktık bugün.birde başka bir sorum daha olacak .bu sony 5800 de ne kumandanın nede teybin üstünde 10+ olan bir düğüme var.teker teker şarkıları atlatmak zorunda kalıyorum.mesela diyelim ki direkt 57 inci şarkıyı açmak istiyorum.olmuyor.okadar kurcaladım ve internet'de araştırdım bulamadım :(
  • CD' yi yazarken 10ar 10ar klasörler yapın, sonra teybin üzerinde görünen + tuşuyla klasörleri gezersiniz.
  • hocam klasör işine ve atlatmasını biliyorumda .hani bazı teyplerde 10+ lı tuş oluyordu .işte mesela 20+ yapıp 3 e basıyorduk direkt 23 'e geçiyordu.ben onu bulmaya çalıştım ama bulamadım.kumanda üstündeki ve teyp teki 123456 tuşlarına basdığımda ya repeat yapıyor yada shuffle gibi şeyler.
  • Teyp Pioneer olsa o da olurdu.
    Direct tuşuna bastığınızda, ekranda 3 hane girebileceğiniz 1 şey çıkıyor.
    Rakamı girip Direct e basınca, o şarkıya gidiyor.
    Clear ile silebiliyorsunuz yanlış yazarsanız.
    Pioneer yapmış yani.

• ne bilim hani sunny marka teyp 'de bile var bu özellik .sony de olmayınca şaşırdım açıkcası.okadar kurcaladım a.z 'ye kadar kumanda ve teyp in üstünden yok arkadaş olmuyor.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.