Şimdi Ara

SUAVİ NİL KARAİBRAHİMGİL'İN BABASI MI??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
7.939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ark bugün birinden duydum çok şaşırdım bilen var mı

• bende öyle biliyorum..
  • Bahsettigniz suavi hani şu sakallı uzun saçlı olan özgün müzik söyleyen ise hayır o suavi değil.
  • quote:

Orjinalden alıntı: EmmO

Bahsettigniz suavi hani şu sakallı uzun saçlı olan özgün müzik söyleyen ise hayır o suavi değil.

+1
  • quote:

Orjinalden alıntı: schizo

http://84.44.114.44/show.asp?t=suavi/7

zeki mürenin espriye bak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gur_cann -- 12 Mayıs 2006; 13:36:31 >

• quote:

Orjinalden alıntı: gur_cann

quote:

Orjinalden alıntı: schizo

http://84.44.114.44/show.asp?t=suavi/7

zeki mürenin espriye bak

tebessüm ettirdi rahmetli

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hayır Babası, bahsettiğiniz Suavi değildir. Babası Suavi Karaibrahimgil dir, eski bir şarkısı da vardı hatırlarım, "Müzikomani" diye! Şarkının sadece bu sözünü hatırlıyorum zaten başka söz de yoktu galiba.
  • quote:

Orjinalden alıntı: celcin

Hayır Babası, bahsettiğiniz Suavi değildir. Babası Suavi Karaibrahimgil dir, eski bir şarkısı da vardı hatırlarım, "Müzikomani" diye! Şarkının sadece bu sözünü hatırlıyorum zaten başka söz de yoktu galiba.

tam açılığa kavuşmadı...nilin babası olan suavi uzun saçlı olan suavi mi yoksa uzun saçlı olmayıp müzikomani die bi parça söleyen suavi mi hangisi kafam kazana döndü yaw

• Nil'in babası olan Suavi, Suavi Karaibrahimgil'dir. Sakalllı ve uzun saçlı Suavi'nin soyadı Karaibrahimgil değildir. Nil'in babası da Yalı Çapkını şarkısını söyleyen, uzun saçlı, sakallı olan Suavi değildir. Nil'in babası "Müzikomani" adlı şarkıyı söyleyen ama Yalı Çapkını adlı şarkıyı söylememiş olan Suavi'dir ve soyadı Karaibrahimgil'dir.

Özet: Sakallı ve uzun saçlı Suavi'nin bu konuyla alakası yok

quote:

tam açılığa kavuşmadı...nilin babası olan suavi uzun saçlı olan suavi mi yoksa uzun saçlı olmayıp müzikomani die bi parça söleyen suavi mi hangisi kafam kazana döndü yaw

• quote:

Nil'in babası olan Suavi, Suavi Karaibrahimgil'dir. Sakalllı ve uzun saçlı Suavi'nin soyadı Karaibrahimgil değildir. Nil'in babası da Yalı Çapkını şarkısını söyleyen, uzun saçlı, sakallı olan Suavi değildir. Nil'in babası "Müzikomani" adlı şarkıyı söyleyen ama Yalı Çapkını adlı şarkıyı söylememiş olan Suavi'dir ve soyadı Karaibrahimgil'dir.

Özet: Sakallı ve uzun saçlı Suavi'nin bu konuyla alakası yok

quote:

tebrik ediorum ancak bu kadar güzel açıklanabilirdi

• Nil Karaib... televizyonda bu soruya cevap verdi babasının ismi suavi ama bildiğimiz uzun sakallı olan tanınmış olan değil.
  •  SUAVİ NİL KARAİBRAHİMGİL'İN BABASI MI??
    valla nil'in babası ben deilim
  • Yaw ben Nil'in babasını, şu Modern Folk Üçlüsü'ndeki 3 elemandan birisi (adını unuttum ) olarak biliyordum...
  • aLkaLarı yok
  • Evet o resimdeki değil

Modern Folk Üçlüsü'ndeki Nil'in amcası ama adını hatırlayamıyorum. Bir de amca çıktı, ayvayı yedik!

Nil'in babası olmayan ve Yalı Çapkını'nı söyleyen Suavi de büyük şef oturan boğa gibi çıkmış resimde! Avucunda yazanı okuyamadım ama "ugh!" diyor gibi! Ama adamın sesi çok güzel

• quote:

Evet o resimdeki değil

Modern Folk Üçlüsü'ndeki Nil'in amcası ama adını hatırlayamıyorum. Bir de amca çıktı, ayvayı yedik!

Nil'in babası olmayan ve Yalı Çapkını'nı söyleyen Suavi de büyük şef oturan boğa gibi çıkmış resimde! Avucunda yazanı okuyamadım ama "ugh!" diyor gibi! Ama adamın sesi çok güzel

suavi türege yazıyor..(heralde)büyüteçle baktım

• Arkadaşlar tamam buldum.

Nil'in babası, Modern Folk Üçlüsü'ndeki Selami Karaibrahimgildir. Hatta bir programda çıkmışlardı bu konuyu konuşuyorlardı...
  • Nil Karaibrahimgil

SUAVİ NİL KARAİBRAHİMGİL'İN BABASI MI??

Türk pop müziğinin kimliğini yeniden tanımlayan genç müzisyen Nil Karaibrahimgil, 1976 yılında Ankara’da dünyaya geldi. Babası Suavi Karaibrahimgil (Sakallı Suavi değildir) müzikomani şarkısıyla tanınır. Sanatçının amcası Selami Karaibrahimgil, Modern Folk Üçlüsü’nün elemanlarındandır ve Türkiye Turizm Ateşesidir.

Nil Karaibrahimgil, 1998 yılında part-time olarak Reklamevi’nde reklam yazarı olarak çalıştı. 2000 yılında da B.Ü. Uluslararası İlişkiler Bölümü’nden mezun oldu. Hüner margarin ve first duo sinema reklamlarıyla Kristal Elma Ödülü'nü aldı. Ayrıca "Shoei" ilanıyla da başarı ödülü aldı. Turkcell Hazır Kart “Ben Özgürüm”, Bellona “Bellonayla Bellonayla”, Algida “Aşkımla Erir misin”, “Trendy&Friendly “Trendy&Friendly” jingle’larını yaptı.

Turkcell'in Hazırkart reklamlarında oynayan Nil Karaibrahimgil, 2002 yılında Ozan Çolakoğlu’yla “Nil Dünyası” adlı ilk albümünü müzikseverlerin beğenisine sundu.

• Oh be düğüm çözüldü!
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.