Şimdi Ara

Şuanki TOP/JUNGLE Metası ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
2
Favori
419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beni bilen biliyor sanırım :DD her yaz dönüşü böyle konu açıyorum kb :dddd

Şuanki Top/jungle Metası nedir beyler ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilk100aslanı -- 2 Ekim 2016; 14:12:31 >

• Kennen, Rumble bildiğim 2 hero top oynamıyorum genelde ama iyi oluyorlar kennen'e roketkemer çıkınca baya güçlü oluyor.
  • Riv graves ve kennen ama hala liss hot picklerin arasında

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vi <3
  • Jayce kennen falan da alıyorlar bu aralar izlediğim kadarıyla ama ben ust koridorda shen irelia falan tercih ediyorum fioara dışında fazla zorlayan hero olmuyor lâkin yüksek eloda baya degismis sanirim meta

• Turnuvalarda Kennen Rumble Poppy tercih ediliyor ve güçlüler şuan. Bunların haricinde ise Shen Trundle Irelia gibi heroları ekleyebiliriz.
    Ormanda ise Olaf Elise Nidalee Zac Reksai ve ne yazıkki Leesin metada.
  • elolara gore deisir high eloda 4 jungle metada elise-lee-nidalee- graves ama low eloda tanky ve dmg atan herolar populer mesela zac-gragas-seju vs. toplane kennen rumble jayce fiora irelia gibi hem damage atan hemde zor ölen her turlu tradeyi kazanabilecek herolar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Top lane : Kennen
    Jung : Lee sin

kennen,gnar,rumble,irelia

jungle

elise,zac,nidalee,rek sai
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bloodimir

jungle

fiora da sayılabilir top lane için.

Jungle için de lee eklenebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mithrandir.

quote:

jungle

fiora da sayılabilir top lane için.

Jungle için de lee eklenebilir.

lee metada değil aslında hatta s6 da trash tier'da sayılıyor. wcs te picklendiği için güçlü gibi görünebilir ama lee şuan ağır çöp. Artık oyun eskisi gibi 20-25 te bitirilmiyor FF verilmediği sürece. 3 inhib açıkken 25 dk savunduğumuzu bilirim. 2 kişi gidip kaşla göz arası baronu alıyor 15k lık gold farkı dengeleniyor o yüzden takımımda 10-2 lee yerine 2-10 skarner görmeyi tercih ederim sonuçta dakika 20-25 ten sonra lee sin zıplayabilen ve tekme atabilen ward'a dönüşüyor.

fiora konusunda pek emin değilim. benim normal oyunlarda plat-dia elemanlar pickliyorlar ama yayın falan izlerken hiç denk gelmiyorum. Sanırım sadece low eloda popüler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloodimir -- 4 Ekim 2016; 23:55:28 >

• Bloodimir kullanıcısına yanıt
    Lee zaten trash benim gözümde fakat west dia 5 leri gerizekali junglerlarda baya popüler şu aralar. Kendilerini bi mok zannedip pickliyorlar lee'yi bakıyorsun dakika 15 adam 0/0/0 oynuyor. Fiora pek görmüyorum meta değil fakat oynayanlar tokatlıyor.

wcs'den 2-3 hafta önce başladı lee sin furyası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mithrandir. -- 4 Ekim 2016; 23:57:41 >
  • Şahbatur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Lee zaten trash benim gözümde fakat west dia 5 leri gerizekali junglerlarda baya popüler şu aralar. Kendilerini bi mok zannedip pickliyorlar lee'yi bakıyorsun dakika 15 adam 0/0/0 oynuyor. Fiora pek görmüyorum meta değil fakat oynayanlar tokatlıyor.

şu oyunu başladım başlayalı hatta lee sin'in tek başına god tier jungler olduğu sezon2-3 te bile lee den nefret ederdim, her oyun alınmasa dodge atardım da bir yerden sonra sıkılmıştım. İsterse kral olsun oynayan ben lee sin görmek istemiyorum takımımda ya. Yıllardır o kadar fazla oyun kaybettim ki sırf lee pick'inden dolayı. Takımdaki herkes birşeyler yapmaya çalışıyor, hakkını yemeyeyim birçok lee sin de çok çabaladı oyunu taşımak için katkıda bulunmak için de hero gerçekten çöp. early game kralı falan da dakika 20 den sonra ben bu kadar çöpleşen başka bir hero görmedim şu oyunda. ne oyunlarım gitti sırf lee yüzünden. Başka bir hero olmasa da, en azından full tank kasıp damage çekseler üzerlerine yine anlarım, mal gibi ad kasıyorlar kafayı yiyiyorum. AD lee tank lee den de useless. AD bir jungler kadar damage çıkaramıyor kha vb, tank kassa da bir tank olamıyor tanlık seti yok. Sadece uçan kaçan bi eleman işte, tekme atabilen ward.

• quote:

quote:

şu oyunu başladım başlayalı hatta lee sin'in tek başına god tier jungler olduğu sezon2-3 te bile lee den nefret ederdim, her oyun alınmasa dodge atardım da bir yerden sonra sıkılmıştım. İsterse kral olsun oynayan ben lee sin görmek istemiyorum takımımda ya. Yıllardır o kadar fazla oyun kaybettim ki sırf lee pick'inden dolayı. Takımdaki herkes birşeyler yapmaya çalışıyor, hakkını yemeyeyim birçok lee sin de çok çabaladı oyunu taşımak için katkıda bulunmak için de hero gerçekten çöp. early game kralı falan da dakika 20 den sonra ben bu kadar çöpleşen başka bir hero görmedim şu oyunda. ne oyunlarım gitti sırf lee yüzünden. Başka bir hero olmasa da, en azından full tank kasıp damage çekseler üzerlerine yine anlarım, mal gibi ad kasıyorlar kafayı yiyiyorum. AD lee tank lee den de useless. AD bir jungler kadar damage çıkaramıyor kha vb, tank kassa da bir tank olamıyor tanlık seti yok. Sadece uçan kaçan bi eleman işte, tekme atabilen ward.

s5te lee trashti tankylere bisey yapamiyodu tamamda s6da tank diye bi olay kalmadigi icin lee kimi inseclese ölüyor şuanda.ad jungle+fulltank build kasip redbufflari kendin alip tek basina hem ön saflarda dmg vurup hem insec atabilirsin.her ne kadar lee sin %40-50 arasi winrateye sahip olsada bilen birisinin ellerinde canavar olabiliyor. nidalee elise gibi metapicklerinin ctsi durumuna. trdeki en iyi 5 lee oyuncusundan biri olarak söylüyorum bunlari. high eloda god tier leesin. 40 win 25 losem vardi sanirsam. ama low eloda hala tanky champler oynandigi icin trash dogrudur

• Nocturne iyi bence Jungle için. En kötü ihtimal elden kaçan adamları ulti ile topluyorsun.
  • nocturne late de sıkıntı. 5 kişinin arasına adc tekliyem derken el fatiha okutabilir. off tank gitsede orjin tank olmadıgından bi nebze koruyucu melek ile iş yapabilir yada arkasına sağlam buff alması gerek misal lulunun ultisi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Senkei

nocturne late de sıkıntı. 5 kişinin arasına adc tekliyem derken el fatiha okutabilir. off tank gitsede orjin tank olmadıgından bi nebze koruyucu melek ile iş yapabilir yada arkasına sağlam buff alması gerek misal lulunun ultisi.

Biraz freeci olarak takılmak gerekiyor. Atak damageden ziyade attack speed çıkıyorum şimdilik sorun olmadı fakat ranked girmedim henüz tabi. Normal maçta takım savaşa girer o ara canları azalınca ben atlarım tepelerine öyle işliyor genelde. Yoksa direk kesiyorlar hiç bir şey fayda etmedi şu ana kadar :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.