Arkadaşlar herkese merhaba.ben şuan 12.sınıfım ve yüksek ihtimalle seneye giricem.çalışmayı bırakmadım ama tabi :D.şuanki 11.sınıflar geometride vektörler üzerinden yapıyorlar sanırım soruları.bizimkinden farklı gibi.bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim
Yukarı
ben 11. sınıfım konularımızda vektörle alakalı en ufak bir şey yok. tamamen şekiller üzerine bu sene.
quote:
Orijinalden alıntı: Öklid
ben 11. sınıfım konularımızda vektörle alakalı en ufak bir şey yok. tamamen şekiller üzerine bu sene.
Sağol yardımın için.Ama ben sadece 11.sınıfta gördüklerinizden değil,bu zamana kadarki geo. Müfredatınızdan bahsediyorum
Şu ana kadar Çokgen-Dörtgen-Çember gördük geometride.Vektörler konusunu 9.sınıfta geride bıraktık.. #11.sınıf
quote:
Orijinalden alıntı: meogk
Şu ana kadar Çokgen-Dörtgen-Çember gördük geometride.Vektörler konusunu 9.sınıfta geride bıraktık.. #11.sınıf
Biz 10. sınıfta da gördük
lise geometri müfredatı berbat oldu 2009 liseye başlayanlar için mesala 9.sınıfın sonunda vektör gördü millet 10.sınıfın başında yine vektör gördü 9.da millet doğrunun analitik incelenmesini gördü 10.da yine gördü, 10.sınıfın 2.dönemi üçgen görmeye başladık çok acayip yani keşke geometri 4 sene olmasaydı.
Ben 2008'de başlamıştım liseye.O zaman düzgün bir geometri müfredatı vardı.Şimdi hep bozdular.
quote:
Orijinalden alıntı: daedlus
lise geometri müfredatı berbat oldu 2009 liseye başlayanlar için mesala 9.sınıfın sonunda vektör gördü millet 10.sınıfın başında yine vektör gördü 9.da millet doğrunun analitik incelenmesini gördü 10.da yine gördü, 10.sınıfın 2.dönemi üçgen görmeye başladık çok acayip yani keşke geometri 4 sene olmasaydı.
Ben mezunum diğer dersleri bilmemde analitiği baştan vermeleri çok iyi olmuş.12.sınıfta gördük biz 2.dönem kimse olmuyor doğal olarak işlenmiyor.Bir de analitikde çok formül var.Patır patır hepsini öğrenemiyorsun.
Vektörleri 10.sınıfın başında gördük şuan 11.sınıfım ve sene başından beri dörtgenler,yamuk,paralelkenar,eşkenar dörtgen,dikdörtgen,kare,deltoid konularını işledik.sırf şekiller var yani bu sene.
ben 11.sınıfm geomtride sonç yayınlrı modüllernı kullanıyorum mesela dörtgenler testinin en sonunda dörtgen vektör sorulrı var tabi çok fazla önemsemyrz genlde o soruları
quote:
Orijinalden alıntı: hipotenüss
ben 11.sınıfm geomtride sonç yayınlrı modüllernı kullanıyorum mesela dörtgenler testinin en sonunda dörtgen vektör sorulrı var tabi çok fazla önemsemyrz genlde o soruları
Evet aynen öyle o tür soruları geçiyor bizim hocalarda.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme