Şimdi Ara

Şuanda devam eden diziler (YARDIM)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şuanda sezon arasında olmayan diziler arıyorum. Her yeni haftada dizinin bölüm çıkarması hoşuma gidiyor.

Böyle 5 dizim vardı, şuan 3'e düştü. Ben de arayış içerisine girdim.

Şuan hangi diziler var? Tamamını bulabileceğim bir yer var mı belirli puan üzerindekileri tabi?

• Şu an 3 dizin var bunların neler olduğunu yazarsan ona gore cevap verebiliriz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Andy Selva

Şu an 3 dizin var bunların neler olduğunu yazarsan ona gore cevap verebiliriz

The Blacklist
    Person of Interest
    Vikings
  • Revoloution 2.sezon
    Arrow 2.sezon
    True Detective 1sezon

Bunlar kaliteli dizileridir bakabilirsiniz

• Arrow
  • Arrow'a bak derim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kesinlikle house of cards ı tavsiye ederim imdb puanı 9 .şu an 2, sezon devam ediyor

http://www.imdb.com/title/tt1856010/?ref_=nv_sr_1
  • Arrow
  • Arrow

• Arrow'a bakmanı tavsiye ederim heleki S2 E8 bölümden itibaren dizi yeniden başladı diyebilirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lacano -- 16 Mart 2014; 13:09:35 >
  • haftaya da vinci demons'un 2. sezonu başlıcak onu izle, 1 haftada 1 sezonu sonra sıra sıra takip edersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tony

Şuanda sezon arasında olmayan diziler arıyorum. Her yeni haftada dizinin bölüm çıkarması hoşuma gidiyor.

Böyle 5 dizim vardı, şuan 3'e düştü. Ben de arayış içerisine girdim.

Şuan hangi diziler var? Tamamını bulabileceğim bir yer var mı belirli puan üzerindekileri tabi?

Hannibal(İzliyorum, İzle derim)
    Vikings(İzlemedim başlayacağım
    Two and A Half Men(İzle derim)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaçak Mazot

haftaya da vinci demons'un 2. sezonu başlıcak onu izle, 1 haftada 1 sezonu sonra sıra sıra takip edersin

İzliyorum onu zaten. Devam eden dizi derken sezon aralarındakileri yazmadım. Ama güzel haber sağolasın, yeni sezon yeni heyecan.

@NiKIL
    Sağolun hocam, o diziyi de izliyorum ilk sezondayım şuan. Yalnız 2.sezon çıkalı 1 aydan fazla oldu.
    Netflix diye bir internet sitesi var paralı, o sitenin özelliği yeni sezonu "lönk" diye siteye bir anda koyması. Tüm 2.sezon 14 şubatta çıktıydı yanılmıyorsam. Ama altyazı yavaş yavaş çıkadurduğu için yeni sezon hala devam ediyor sanmış olabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tony -- 16 Mart 2014; 20:36:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Andy Selva

Revoloution 2.sezon
    Arrow 2.sezon
    True Detective 1sezon

Bunlar kaliteli dizileridir bakabilirsiniz

True Detective ilk başlayanlardanım tahminen. Yeni bölüm çıkarmıyor şuan sezon arasında.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.