Şimdi Ara

Şuan upgrade için yanlış zaman mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir iade bekliyordum iademi aldım. Kısaca ;

Phenom II x4 965 BE 'den FX 8320'ye

Asrock 970 Extreme 3'ten Gigabyte 970 UD3P'ye

HD7850'den de MSI R9 280'e geçmeyi düşünüyorum .

İşlemci ve anakart fiyatları oynayacak gibi görünmüyor fakat ekran kartı almak şuan ne kadar doğru fikirlerinizi merak ediyorum . Yılbaşını beklemeli mi?

• Yndirim beklenecekse i?lemci ve ekran karty için biraz daha beklenebilir.Y?lemci için marttan sonra guzel indirimler gelebilir.Ekran kartlarynda da 970 ten sonra 780 lerde indirim oldu biraz.980 den sonra biraz daha olabilir beklenebilir.Ama 100-200 tl indirim için aylarca beklemek pek mantykly gelmiyor bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatih211

Yndirim beklenecekse i?lemci ve ekran karty için biraz daha beklenebilir.Y?lemci için marttan sonra guzel indirimler gelebilir.Ekran kartlarynda da 970 ten sonra 780 lerde indirim oldu biraz.980 den sonra biraz daha olabilir beklenebilir.Ama 100-200 tl indirim için aylarca beklemek pek mantykly gelmiyor bana

Benimde aklımda o şekilde var . Son aldığım ekran kartını 1 yıl içinde arızalar yüzünden 1 ay dahi kullanamadım o yüzden çok beklemek istemiyorum . Ama bir yandan da şimdi alıp yılbaşında vs indirim gelirse canımı sıkar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.