Şimdi Ara

Şuan ranked atmanın bi amacı var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ligler sıfırlanacak mı? Şuan dereceli oynamamın amacı var mı?

• var mmr yukseliyor, az da olsa bi etkisi olacak.
  • Sezon 3te oynamanla aynı mantık. Sadece çerçeven değişmiyeceği için oynmamazsın başka bir sebep yok. Demek istediğim ha sezon 3te 100 elo kasmışsın ha preseason4te
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Burn

Sezon 3te oynamanla aynı mantık. Sadece çerçeven değişmiyeceği için oynmamazsın başka bir sebep yok. Demek istediğim ha sezon 3te 100 elo kasmışsın ha preseason4te

Şuan gold'a çıksam sezon4 de gold'danmı devam etcem?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elect

quote:

Sezon 3te oynamanla aynı mantık. Sadece çerçeven değişmiyeceği için oynmamazsın başka bir sebep yok. Demek istediğim ha sezon 3te 100 elo kasmışsın ha preseason4te

ayır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wake Me Up When I Care

var mmr yukseliyor, az da olsa bi etkisi olacak.

Şuan 10 maç atılmamış bir hesapla 10 maç atıp bronza düştük diyelim.Sıfırlanma sonrası 10 maçta da 6 yaptık diyelim , önceden bronza düştüğümüz için bronza daha yakın bi lige mi atacak bizi ?Yani şuan 10 maç atıp bronza düşmenin sezon başlayınca bi bedeli olacak mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: HonanımDaber

quote:

Şuan 10 maç atılmamış bir hesapla 10 maç atıp bronza düştük diyelim.Sıfırlanma sonrası 10 maçta da 6 yaptık diyelim , önceden bronza düştüğümüz için bronza daha yakın bi lige mi atacak bizi ?Yani şuan 10 maç atıp bronza düşmenin sezon başlayınca bi bedeli olacak mı ?

evet
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elect

quote:

Şuan golda çıksan sanki sezon 3te golda çıkmış gibi olacaksın ona göre resetlenecek elon. Bu arada soft reset oluyor yani diamond ile bronze aynı oyuna gelmiyor ama aralarndaki elo farkı 900 ise 450'ye inecek.
  • Peki ben sezon 3'ü gold bitirdim ve gold çerçevem var fakat dün Plat oldum. Benim çerçevem değişecekmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reizena

Peki ben sezon 3'ü gold bitirdim ve gold çerçevem var fakat dün Plat oldum. Benim çerçevem değişecekmi?

Hayır.
  • Yeni sezon hakkında kesin bilgi yok diye biliyorum ama sağlam sayılabilecek tahminler dedikodular var mı başlama tarihiyle ilgili?
  • quote:

Orijinalden alıntı: lAristo

quote:

Orijinalden alıntı: HonanımDaber

quote:

evet

Max silvere düşersin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.