Şimdi Ara

Şuan Note 1(N7000) alınır mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Pek bütçem yok, T20 kullanıyorum. Oyunu çok nadir de olsa oynarım. Onun sayısı da 3,4'ü geçmez. Sizce hala alınır mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -KaJMeRaN- -- 24 Haziran 2013; 2:15:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sitedeki General mobile discovery incelemesini izleseydin bu soruyu sormazdın sanırım.Gerçek bir f/p kralı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghost37

Sitedeki General mobile discovery incelemesini izleseydin bu soruyu sormazdın sanırım.Gerçek bir f/p kralı.

Teşekkürler, kızma ya :)

• quote:

Orijinalden alıntı: -KaJMeRaN-

quote:

Sitedeki General mobile discovery incelemesini izleseydin bu soruyu sormazdın sanırım.Gerçek bir f/p kralı.

Hocam abuk sabuk isimli firmalarla ugrasma al note 1 bak keyfine alinir neden alinmasin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alınmaz diyenlere bakma. tabikide alınır
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-Slim

quote:

quote:

Hocam abuk sabuk isimli firmalarla ugrasma al note 1 bak keyfine alinir neden alinmasin

Sana kızmıyorumda böle zihniyetli insanlara kızıyorum.Ben 2 gün önce aldım telefonu mc4'te 0 kasmada oynuyorum.Tabi buda 2bin liraya telefon alanlara koyuyor.

• ucuz etin yahnisi olmasin hocam yakinda cihaz? x5 de böyleydi bi zamanlar hatirlarsaniz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Motorola Nexus 6 Alınır Mı ?
    10 yıl önce açıldı
    S3'ü Verip iPhone 5 almalı mı ?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

ucuz etin yahnisi olmasin hocam yakinda cihaz? x5 de böyleydi bi zamanlar hatirlarsaniz?

tamam x5' tam bir komediydi.Sorunlu cihazlar filan ama burda şöyle bir şey var bu telefonun üreticisi general mobile değil.General mobile sadece telefona adını veren yurtdışı fiyatına ülkemize getiren marka konumunda.
  • Note 1 biraz fazla büyük kaçıyor bence. Daha "telefon" boyutunda bişey istenirse xperia sp alınabilir.

Not: note 1 fiyatları hakkında bir bilgim yok

• DiCaprio kullanıcısına yanıt
    sen alda görelim nasıl bişey :D
  • quote:

quote:

ucuz etin yahnisi olmasin hocam yakinda cihaz? x5 de böyleydi bi zamanlar hatirlarsaniz?

tamam x5' tam bir komediydi.Sorunlu cihazlar filan ama burda şöyle bir şey var bu telefonun üreticisi general mobile değil.General mobile sadece telefona adını veren yurtdışı fiyatına ülkemize getiren marka konumunda.

Ne olursa olsun hocam Kanimca maceraya gerek yok bu benim sahsi fikrim

• Benim de gönlüm biraz General Mobile Discovery'e kaydı. Telefon hoş duruyor fakat kimsede yok henüz. 29 hazirandan sonra ucuz etmiymiş neymiş belli olur. Kağıt üzeri özellikler çok iyi.
  • discovery de olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: DiCaprio

discovery de olabilir

herkes siparişini 28 hazirana ve 10 temmuz için verdi. Çoğu 10 temmuzu bekleyecek hepsiburada'nın kıytırık bir 100 TL'lik çeki için. Ama ilk postada da alacaklar gerekli incelemeyi yapıp değer mi değmez mi bizi bilgilendireceklerdir onun beklemesindeyim.
  • quote:

quote:

discovery de olabilir

herkes siparişini 28 hazirana ve 10 temmuz için verdi. Çoğu 10 temmuzu bekleyecek hepsiburada'nın kıytırık bir 100 TL'lik çeki için. Ama ilk postada da alacaklar gerekli incelemeyi yapıp değer mi değmez mi bizi bilgilendireceklerdir onun beklemesindeyim.

bana degmez gibi geliyor ama tercih sizin tabi

• quote:

quote:

quote:

discovery de olabilir

Hocam Quad Core işlemci falan var. Gerçekten çok iyi telefon. Mesut Abi'nin incelemelerinde de övmüş baya bi. Ama pek de güvenemiyorum, çoğu sözlükte donanımhaber reklam sitesi olarak çıkıyor Gerçek incelemeler gelirse ne .. olduğu anlaşılır. Sırf arkasında ısırılmış elma var diye sırf marka diye o kadar para sökülemem ki. DH'nin çoğu 190 mavi gözlü sarışın zengin zaten

• quote:

quote:

quote:

quote:

discovery de olabilir

Hocam Quad Core işlemci falan var. Gerçekten çok iyi telefon. Mesut Abi'nin incelemelerinde de övmüş baya bi. Ama pek de güvenemiyorum, çoğu sözlükte donanımhaber reklam sitesi olarak çıkıyor Gerçek incelemeler gelirse ne .. olduğu anlaşılır. Sırf arkasında ısırılmış elma var diye sırf marka diye o kadar para sökülemem ki. DH'nin çoğu 190 mavi gözlü sarışın zengin zaten

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.