Şimdi Ara

Şuan İphone 6 Alma Zamanı mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ömrüm iphone kullanmakla geçti 2-3-4 derken gittik bi hata yaptık note 3 aldık başlarda iyiydi hoşdu ama artık iphonun değerini anladım geri dönücem. 1 ay sonra 6s tanıtılıcak biliyoruö ama pahalı olur sıfır almicam zaten o yüzden şuan note3+900 tl verip sıfır yurtdışı kayıtlı iphone 6 almak üzereyim ne diyosunuz ? 6s çıkışını beklesem note 5 de çıkıcak benim note 3ünde fiyatı düşücek gene aynı kapıya denk geliyo. Note 3 ü satıp 1 ay beklemeyide gözüm yemiyo açıkcası. Bazende diyorum iphone 5 alıyım ucuzundan kafam rahat etsin cebimden para çıkmasın bi yandanda almışken 6 alıyım 2-3 yıl kullanıyım diyorum bilemedim napsam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bence değişin, çünkü note 3 950 1100 arası piyasa değeri var. Üste 900 tl biraz fazla veriyorsunuz ama en azından note 5 çıkınca note 3 ün 650 750 aralıgına düştüğü kadar düşmeyecektir iphone 6.

Orijinalden alıntı: Night_Noise

iphone 6 nın değeri note 3 kadar düşmeyecektir 6s çıktıgı zaman emin olabilirsiniz.

Bence değişin, çünkü note 3 950 1100 arası piyasa değeri var. Üste 900 tl biraz fazla veriyorsunuz ama en azından note 5 çıkınca note 3 ün 650 750 aralıgına düştüğü kadar düşmeyecektir iphone 6.

nereye fazla veriyor ya bende şahsen iphone 6 olsa biri bana note 3 ve 900tl para verse hayatta vermem iphone 6 yı.

note 3 ün üstüne en az 1500tl isterim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berlin007 -- 10 Ağustos 2015; 22:38:48 >

Orijinalden alıntı: berlin007

quote:

iphone 6 nın değeri note 3 kadar düşmeyecektir 6s çıktıgı zaman emin olabilirsiniz.

nereye fazla veriyor ya bende şahsen iphone 6 olsa biri bana note 3 ve 900tl para verse hayatta vermem iphone 6 yı.

Aman iste !

Tamam usta bizde iphone kullanıyoruzda senin kadarda fanboyu değiliz.Note 3 te piyasası olan bi telefon sen ister kullan ister kullanma !

Samsung tan nefret ederim ama senin gibi kütük zihniyetede sahip değilim şükürler olsun.

Yurtdışı iphone a 2000 tl vermiş oluyor adam ! Verilmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Night_Noise -- 10 Ağustos 2015; 22:46:28 >

• Şahsi fikrim, acil değiştirme taraftarıysanız 5S alabilirsiniz. Zira yine de 2-3 yıl idare edecektir. Şahsen sizin durumunuzda olsam 5S alırdım. Az daha bekleyebilirim diyorsanız da 6S tanıtımını bekleyin, fiyatlar düşünce 6 da alınabilir.
  • Telefonum 1100 tlden satışta zaten 1000 tl teklif eden oldu 2 tane diğerleri 900-950 diye şansını denedi vs. Her neyse en kötü 1000 tlye gidiyo zaten üste 1500 tl vericek olsam 2500 tlye gider sıfır iphone 6 alırım bir mağazadan.

Şimdi düşününce yurtdışı 6 ya 2000 tl vermiş oluyorum ama telefon sıfır kaydı da yapılmış o yüzden iyi gibi gelmişti. Ama ona 2000 tl vermişken zaten türkiyeden alınanlar 2200 tl temizi onu almak daha mantıklı gibi 2200 vermişkende 2600 verip sıfır alırım derken işin içinden çıkamadım.

5s bence çok ara bir model zamanında 3gs alıp 1 yıl sonra kasa değişince çok üzülmüştüm çünkü bir sürü para vermiştim ve 1 yılda eski model oluverdi. O yüzden 5s yerine 5 almak daha karlı diye düşünüyorum. Zaten bir sürü özelliği var diye gözüm boyandı note 3 aldım ama iphone 4 de yetiyomuş bana onu anladım. 5 de yeticektir.

Sanırım en mantıklısı note 3 ü elden çıkarıp 1 ay beklemek ve piyasa ne olucak ona bakmak.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Senin düşünce yapına göre 6s te çok ara model olucak bir yıl sonra kasa değişiyor :)

5s'i kasası yüzünden beğenmeyip aynı kasaya sahip 5 almaya karar vermende ironik olmuş :)

5 ile 5s arasında baya fark var bence biraz daha ekle temiz 5s al sonra 7 yi alırsın kasanda 2 sene eskimemiş olur :))

Orijinalden alıntı: TedMosby

Senin düşünce yapına göre 6s te çok ara model olucak bir yıl sonra kasa değişiyor :)

5s'i kasası yüzünden beğenmeyip aynı kasaya sahip 5 almaya karar vermende ironik olmuş :)

5 ile 5s arasında baya fark var bence biraz daha ekle temiz 5s al sonra 7 yi alırsın kasanda 2 sene eskimemiş olur :))

5s i beğenmiyorum demedim bu saatten sonra iphone olsunda ilk iphonu bile kullanırım o derece fenalardayım yani 6 yıl iphone kullandıktan sonra android hiç olmadı herneyse. Şimdi temiz bi 5s 1300-1400 tl o kadar vermişken 1900 verip 6 almak daha man4ıklı geliyo şimdi 5 aşırsam 800 e kapatıcam ucuzundan.

• iphone 6s in görseller geldi bildiğimiz iphone 6 nın aynısı zamanında 6 aldm çok iyi olmuş çünkü şimdi 7 çıktığında direk 7 alıcam 6s alanlarında cihaz büyük ihtimal ellerinde kalıcakçünkü 6s ten 7 ye geçmicekler

quote:

Orijinalden alıntı: berlin007

quote:

Aman iste !

Tamam usta bizde iphone kullanıyoruzda senin kadarda fanboyu değiliz.Note 3 te piyasası olan bi telefon sen ister kullan ister kullanma !

Samsung tan nefret ederim ama senin gibi kütük zihniyetede sahip değilim şükürler olsun.

Yurtdışı iphone a 2000 tl vermiş oluyor adam ! Verilmez.

+1 Note 3'ün üstüne 1500₺ istermiş 😂

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ilko

iphone 6s in görseller geldi bildiğimiz iphone 6 nın aynısı zamanında 6 aldm çok iyi olmuş çünkü şimdi 7 çıktığında direk 7 alıcam 6s alanlarında cihaz büyük ihtimal ellerinde kalıcakçünkü 6s ten 7 ye geçmicekler

Force touch 2 gb ram bunlar gerceklesirse 6 alanlara sorun olur s alanlara degil ios ne kadar az ram tuketimi yasatsada 2 gb ram demek telefonun omrunun uzun sure artmasi demek
    Yinede suan 5 te bile kasilma yok bunu goz onunde bulundurarak beklemeyecekseniz istediginiz modeli alabilirsiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

~ Kemalist ~

• Night_Noise kullanıcısına yanıt
    Kız arkadaşıma sıfır 1600 liraya 1 ay önce note 3 aldık. note 3 piyasa değeri nasıl 950 1100 lira anlamadım? Eğer 2. el değerlerinden bahsediyorsanız doğru ama o zaman iphone 5s fiyatlarıda aynı fiyatlarda geziyor derim bende size.

Orijinalden alıntı: ilberto35

Kız arkadaşıma sıfır 1600 liraya 1 ay önce note 3 aldık. note 3 piyasa değeri nasıl 950 1100 lira anlamadım? Eğer 2. el değerlerinden bahsediyorsanız doğru ama o zaman iphone 5s fiyatlarıda aynı fiyatlarda geziyor derim bende size.

iphone 5s temizler 1300-1400. çiziksiz garantili. o civara gidiyor..tutulan telefon..
    Note 2 mi 750 liraya sattım mesela 2 hafta önce aynı yaşıtında iphone 5 aynı fiyata gidiyor.
    Demek istediğim 2 markada yıllar içinde aynı oranda kayıp veriyor. Aralarında 2. el piyasasında o kadar uçurum olmadı.

Note 3 ünde şu an o rakamlar arasında geziyor. O da 2 senesi neredeyse dolacak iken tutulan bir telefon. En azından şarjı 2 gün gidiyor.
    Note 2 mi 750 liraya sattım mesela 2 hafta önce aynı yaşıtında iphone 5 aynı fiyata gidiyor.
    Demek istediğim 2 markada yıllar içinde aynı oranda kayıp veriyor. Aralarında 2. el piyasasında o kadar uçurum olmadı.

evet hocam ama bana göre iPhone ikinci el satışı daha hızlı gidiyor arada uçurum olmasada fiyat olarak daha oturaklı 2.elde..

Kesinlikle ios baska.

Gerek 6s in minimum2.999 dan cikacak olmasi gerekse ithal cep telefonlarina ek verginin kapida olmasi sebebiyle 3.300 u görecegini öngörerek 6s almaktan vazgectim.

Kliksa dan 2.499 a 100 lira maxipuan kampanyasiyla ctesi gunu aldim tlefonumu.

Cok memnunum 6space gray. Minimum 3 yıl telefon düşünmüyorum artik

2.El fiyatlarından bahsediyorum.

Note 3 ün en babasını en temizini 1100 liraya bulursun kardeş ama iphone 5s in en temizini babasını 1100 1200 bulamazsın 1300 e bile zor bulursun.

950 1000 1100 liraya satılan 5s ya yurt dışı, yada ekranı değişmiş touch ID si çalışmayan telefonlar. Yurt dışı kayıtlı tertemiz 5S i bile 1100 liraya bulamazsın.

Note 3 ün en babasına 1250 1300 isterler ama istemekten öteye geçmez.Alıcısı çıkmaz.Mesaj geldi diye sevinir satan kişi ama bilmez ki indirim mesajından başka mesaj gelmeyeceğini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Night_Noise -- 11 Ağustos 2015; 18:48:01 >

• quote:

quote:

2.El fiyatlarından bahsediyorum.

Note 3 ün en babasını en temizini 1100 liraya bulursun kardeş ama iphone 5s in en temizini babasını 1100 1200 bulamazsın 1300 e bile zor bulursun.

950 1000 1100 liraya satılan 5s ya yurt dışı, yada ekranı değişmiş touch ID si çalışmayan telefonlar. Yurt dışı kayıtlı tertemiz 5S i bile 1100 liraya bulamazsın.

Note 3 ün en babasına 1250 1300 isterler ama istemekten öteye geçmez.Alıcısı çıkmaz.Mesaj geldi diye sevinir satan kişi ama bilmez ki indirim mesajından başka mesaj gelmeyeceğini

Aynen eğer son zammı yapmasaydı note 3 ile 5s piyasası aynı olurdu. Misal şuan note 4 1900 tl iphone 6 2500 tl. 5s de çok baktım iyi bir şey için 1400-1500 tl gözden çıkarmak lazım. 5lere baktım temizleri 1100-1200 tl , 800 lira olanlarda 2 yıllık cihazlar fazla uzun ömürlü olmaz diye düşündüm içime sinmedi. İphone 6 da çok pahalı bir telefon için borca girmek istemiyorum hiç gerek yok. Elimde note 3 ile kaldım anlicağınız bundanda şarjı, ekranı , kamerası ,kalemi memnunum aslındada iphonun pratikliği bi başkaydı özlüyorum arayüzünü.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.