Şimdi Ara

||Şuan Cebinizde Kaç Lira Var(DonanımHaber Açlık Sınırı belli olcak)|| (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
191
Cevap
1
Favori
5.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki

||Şuan Cebinizde Kaç Lira Var(DonanımHaber Açlık Sınırı belli olcak)||

(En Son Oy Tarihi: 11.9.2016)
Giriş
  • 120 lıra dershaneye gıdıyorum ogrencıyım
  • 53$ ve 50 YTL var kredi karti hic yok (yasim yetmiyor ve gonullu de degilim)simdi taksiye binip maca gitcem
  • olan parayı okulda yedim şu an cebimde telefondan başka hiçbirşey yok
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: disdanger

quote:

Orjinalden alıntı: ..::nET::..

Ayın başında harcamalara çok para verdim. Host parası,kredi kartı borcu,okul yol parası ayırdım,sitemin lisansını güncelledim vs. onlara çok para gitti. Bu yüzden 80 Ytl kaldı. Ayda 800$ 2 ayda 1600$ kazanıyorm. Ama şimdilik. Tahminim 3-4 ay içinde, ayda 900$ 2 ayda 1800 olacak. Öğrenciyim Web sitelerim ile kazanıyorum.

Hocam O kadar parayı nasıl kazanıyorsunuz wep siteleriyle.Üniversitemi okuyorsunuz

Ben lise ye gidiyorum

Hocam orta okulda babam pc aldı. O gün bugündür pc ile uğraşıyorum. İlk zamanlarda programcılıkla uğraştım çok zamanımı alıyordu ve para kazanılmıyordu benim açımdan. O yüzden nete girdim. İşte lise sıralarında hoca ders anlatırken defterin arka tarafına yaptıklarımla vs. site açmıştım. O gün bugündür açık site. Her zaman gelştirdim. Büyük paralar yatırdım. Öss ye bile çalışmadım diyebiliriz. Şimdi myo unda okuyorum. Ama bu yaz kısmetse it okumaya gidiyorum amerikaya. İşte çalışıp aklını kullanana para hep var. 1 yıl sonra araba bakmaya başlayacağım kendime inş.

Ortak olalim mi?Lisede okuyorum 14 yasindayim caliskan bir cocugumdur her isi yaparim Ayda 20 YTL bile olur

• 61.35
  • para bana ne kadar uzak bir kelime.
    arkadaşlar para mevzuu yapmayın geriliyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: gokdeniz26

para bana ne kadar uzak bir kelime.
    arkadaşlar para mevzuu yapmayın geriliyorum

• 130ytl nakit + 600ytl limitli kredi kartı
  • cebimde 15 lira par var yarın hepsi iddaaya gidicek...
  • quote:

Orjinalden alıntı: *metin*

cebimde 15 lira par var yarın hepsi iddaaya gidicek...

iddiadan kesin tutçakmı bari
  • sadece boxer la oturudgum ıcın cebım bıle yok
  • 110ytl keş para bütün bozuklarımı dilencilere verdim belki beni seversin diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gnardal -- 11 Ocak 2008; 18:25:36 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: disdanger

quote:

Orjinalden alıntı: *metin*

cebimde 15 lira par var yarın hepsi iddaaya gidicek...

iddiadan kesin tutçakmı bari

tutarsa bir oy hakkım daha olur mu
  • quote:

Ayın başında harcamalara çok para verdim. Host parası,kredi kartı borcu,okul yol parası ayırdım,sitemin lisansını güncelledim vs. onlara çok para gitti. Bu yüzden 80 Ytl kaldı. Ayda 800$ 2 ayda 1600$ kazanıyorm. Ama şimdilik. Tahminim 3-4 ay içinde, ayda 900$ 2 ayda 1800 olacak. Öğrenciyim Web sitelerim ile kazanıyorum.

iyide bu gelir web sitelerinden gelen gelirmi sadece,bildiğim kadarıyla adsenseden falan bu kadar kazanamassın, ee nedir bunun kaynağı
  • quote:

Orjinalden alıntı: righteous@

quote:

iyide bu gelir web sitelerinden gelen gelirmi sadece,bildiğim kadarıyla adsenseden falan bu kadar kazanamassın, ee nedir bunun kaynağı

ince iş

• 1600 € + 30 YTL + Kredi kartı

bu kadar çok param var diye zenginim sanmayın notebook için para biriktirmiştim ama henüz almadım..
  • Aylık 60 ytl alıorm
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.